mano 8 mėn bet dar neropoja
QUOTE(marionetė @ 2008 02 05, 15:18)
mano 8 mėn bet dar neropoja
Mūsiškė - taip pat - dar ne, bet užtat atsistoja
sveikos mamytes!
Maniske pradejo atsistoti ant keturiu budama 6.5, po savaites pradejo jau judeti i prieki po biski o dabar jau jai 7.5 tai sliauzioja net nespeju gauditi, ir stotis ant koju bando uz ko nors isikibdama
Maniske pradejo atsistoti ant keturiu budama 6.5, po savaites pradejo jau judeti i prieki po biski o dabar jau jai 7.5 tai sliauzioja net nespeju gauditi, ir stotis ant koju bando uz ko nors isikibdama
Mano vaikas pradejo ropot 5 men,o 6 men uz ko nors uzsikabinusi atistoja
maniske 9 men
Mūsiškis 7 mėnesių ir atsistojo, ir pradėjo ropoti... 10 mėnesių pradėjo eiti po kelis žingsnius, o 11 - jau galima sakyti laksto.
Ropoti pradėjo kažkur nuo 7,2 mėn. Pirmą kartą atsistojo pati 7 mėn. Atsisėdo pati- 7 mėn ir savaitės.
Maniske normaliai ant keturiu atsistojo 6 men ir savaites ir prie reikiamo daikto greit atsiropscia,nors dar ir su nosim paaria ir ant soniuko pavirsta kaip katinas valerijono priuostes
maniskis 8 men.pradejo ropoti
Mano ropoti pradejo 8 men.,ir dar dabar keturiomis laksto,nors jau 1metai ir 2 men.Atsiremusi i siena paaina ,bet savarankiskai ,tai dar neaisku kada ateis ta diena.Kai vedu laikydama uz vienos rankytes,kojytes pinasi,krypuoja kaip anciukas,baisu .