Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ropojimą

Mano mažyliui jau irgi aštuoni mėnesiai. Ropoti dar neropoja, bet labai gražiai šliaužioja bigsmile.gif Bet kai pradės ropoti, tai turbūt turėsiu būti visą laiką šalio jo, nes jau griebia, tai viską ką pasiekia doh.gif .
Atsakyti
Maniske pradejo ropoti budama 8.5menesiu ,tai irgi ilgai laukeme biggrin.gif nes anksti ismoko sedeti o paskui ir stoveti.Bet jau dabar teveliai laikykites lotuliukas.gif
Atsakyti
Ropoti dar nemokam, nors jau devyni ne už kalnų. Kasdien treniruojamės pakelti užpakaliuką, tai jau turbūt tuoj ir roposim mirksiukas.gif
Atsakyti
atbulom pradejom ropoti nuo 7 men, o nuo 8 men i prieki. Dabar tik spek gaudyti. kur nori ten ir varineja.
Atsakyti
Turbūt sunku patikėti, mano mažiukas pradėjo ropoti 4,5 mėn. Prieš tai tris savaites šliaužiojo. Atsistojo nepilnai 6 mėn. Bet sėdėt pradėjo kaip ir dauguma - 7 mėn. Pirmus savarankiškus žingsnelius žengė 9 mėn. O šiandien pradėjo vaikščiot - 11 mėn, ir savaitės. Bet jau tvirtai bigsmile.gif
Atsakyti
Pradėjom ropoti jau būdami 7mėn, bet dabar dar nevaikštom, o einam įsikybę, nes taip kol kas drąsiau smile.gif
Atsakyti
manasis tai jau kaip savaite sliauzoja,kaip ruonis lotuliukas.gif
Atsakyti
pradejo mazyle ropoti 9men,dabar 11menjau vaiksto
Atsakyti
mano didziukas isvis neropojo, bet uztat 10 men. jau vaiksciojo thumbup.gif girdejau, kad kliackai pabando ropot, patinka ir ner jiem labai dideles butinybes vaiksciot mokintis, veliau pradeda rolleyes.gif
Atsakyti
musiskis tai pradejo ropot 6 men. kaip cia viena mamyte issireiske kaip ruonis biggrin.gif
Atsakyti
Manoji ropot pradejo 5,5 men., o 6 men isikibusi atsistojo. Dabar, 8,5 men vaiksto isikibus, o kai paleidi ant grindu - nespeju gaudyt - reaktyviniu greiciu ropoja. Siaip kur tik yra galimybe isikibt ir atsistot - stojasi, kur tik gali
Atsakyti
maniskis pradejo ropoti 6,5men,stotis 7men,vaikscioti tai yra vedamas uz rankytes10,5men visai nesenai biggrin.gif
Atsakyti