Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ropojimą

ropoti pradeo nuo 7 menesio smile.gif
Atsakyti
Anksčiau rašiau, kad maniškė anksti šliaužiot pradėjo, bet neropoja, gal iš karto vaikščios. Bet dar neturėjo 10mėn , o vis tik pradėjo ir ropot. Šiuo metu priklausomai nuo situacijos ir šliaužia , ir ropoja, ir įsikibus eit bando.
Atsakyti
Mūsų mažutė ropoja nuo 8 men. Bet retai tai daro.... blink.gif jai labiau patinka kai už rankytės vedžiojam..bet pati viena dar neina:ax:
Atsakyti
thumbup.gif mano mazoji pradejo ropoti mazdaug nuo 8 menesiu, tai dabar beveik 10mn. tai visur ropineja, visus kambarius aplanko, ir man is paskos visur varo thumbup.gif stotis jau irgi seniai stojasi, bet tik isikibus pastovi ir tiek, vaiksciot dar nebando rolleyes.gif
Atsakyti
8 mėn ropot pradėjo, o dabar jau toookį greitį išvysto, kad ohoho smile.gif Kur nori priropoja, atsistoja, tada eina pasieniais. Baigiasi atramos, sėdasi ir vėl ropoja iki sekančios atramos lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano sūnelis pradėjo ropoti 8 mėn., o dabar jam 8,5 mėn., tai priropojęs prie kokio nors daikto kabinasi rankutėmis ir klaupiasi. Gal greitai atsistos? thumbup.gif
Atsakyti
Pradėjom ropoti nuo 7 mėn. Kuo toliau tuo labiau tobulinasi ir greitai nepavysiu sūnelio. smile.gif
Atsakyti
Mes tai dar neropojam,bet mazylis kazka bando,sikiuka kelia i virsu kazka bando padaryti su kojytem,bet jam paskui jos susikryziuoja doh.gif ir niekas neiseina pakolkas:rolleyes: Tiesa pora kartu jau isejo atgal pazliauzt net tik aplinkui ratu suktis gulint ant pilviuko ax.gif Bet jau galvoju,kad greitu laiku ismoks ir musiskis ropot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisstulka @ 2007 05 10, 16:50)
Mums vakar suejo 10men. O pries pora dieneliu pradejom ropoti! thumbup.gif Jau maniau, kad neroposim, budavo paguldom ant pilvo, o maziuke i asaras. Bandem ivairiais daiktais prisiviliot, nieks negelbejo. Is pradziu ismoko ant pilvo suktis i visas puses, o ne uz ilgo ir ropot! Nepergyvenkit mamytes, viskam savas laikas! Dabar tik spek ziuret, kad ko nepridarytu, ji ropoja, o as tik lakstau is paskos! biggrin.gif

Mums irgi paklokas iseina tik ant pilvo i visus sonus sukinetis,bet pamazu jau bando kazka daugaiu daryti,sikiuka i virsu kelia,kojytes bando riesti po savima,taip kaip reikalinga ropojimui,bet dar pakolkas neiseina ropoti schmoll.gif Bet galvoju,kad greitu laiku mokesim ax.gif
Atsakyti
Mano kleckei bus 8men,bet neamtyti pazymiu,kad greit ropos. Nemegsta ji guletiant pilvuko.Gali buti ir taip,kad pirma vaikscioti ismoks,po toropos,ogalir visai neropos. Kiekviena svaikuti slabai skirtingas
Atsakyti
manishkiui uzh savaites bus 9men.
sedi puikiai, ish sedejimo padeties labai lengvai i shliauzhimo padeti pereina, sliauzhia po kambarius kaip partizanas. bet pats atsisest neatsiseda. kiek pastebejau - nemato reikalo. kam jam sestis, jei jis ish gulimos padeties greit i shliauzhimo padeti persiverchia (nuo pimuju menesiu labai patinka ant pilvo gulet) ir varineja kur nori.
turbut nuo 8men palengva palengva mokosi atsistoti ant 4-iu, ir dabar jau atsistojes ant 4-iu juda pirmyn-atgal, po truputi bando deliot kojas ir rankytes. turbut prades neuzhilgo ir ropot ax.gif
atsistot irgi tik shia savaite ishmoko pasilaikant i kazhka. nerangiai ir netvirtai. vaikshtynese laksto kaip reikalas.

nemanau, kad tai kazhkoks blogas signalas. visi vaikai skirtingi, su vienokiais ar kitokiais poreikiais. nereikia lygiuoti i vaikus, 8men pradejusius vaikshciot biggrin.gif
kiekvienam savo laikas 4u.gif
Atsakyti
mano mazulis beveik 6 men pradejo ropot, ir sekasi puikiai smile.gif
Atsakyti