mes pradejom ropoti nuo kokiu 9 men, is pradziu sliauziojo , dabar mokomes vaikscioti, dar kokia savaitele ir jau tikrai pats eis
gooda,
tai kad mažasis mėgsta staigiai nuo pilvo ant nugaros verstis ir galvyte susitrenkia tai pledas truputi sušvelnina smūgį
tai kad mažasis mėgsta staigiai nuo pilvo ant nugaros verstis ir galvyte susitrenkia tai pledas truputi sušvelnina smūgį
mes tai gerai pradejom ropoti 7 men ir 5 dienu.
Na o mes išvis neropojom... Iškart ant kojyčių stojosi mano panelė ir visur įsikibus vaikščiodavo. Dabar kartais paropoja kaip šuniukas norėdama prajuokinti tėvelius... Kai ateis laikas pats vaikas pradės ropoti, tik nereikia nieko skubinti, viskas savaime vyksta. Sėkmės mažiesiems ropliukams
siandien budama 9 menesiu ir 10 dienumano dukrele pirma karta nuropojo per kambari link draudziamos geles
QUOTE(katuksss @ 2007 07 22, 20:33)
siandien budama 9 menesiu ir 10 dienumano dukrele pirma karta nuropojo per kambari link draudziamos geles
O mes ropoti ismokome 8men ir 1sav. ir is kart i prieki
mes pradėjom ropoti 7 mėnesių. jau maniau, kad nieko nebus su tuo ropojimu, bet vieną dieną vyrukas pabandė iš kambario pas mamą į virtuvę atropoti ir ką jūs sau manot - nuo tos dienos kelionės ropomis tik ilgėjo ir greitėjo
o man be galo buvo smagu, kad nebereikia nešti, kad pats jau keliauja, kur trokšta
o man be galo buvo smagu, kad nebereikia nešti, kad pats jau keliauja, kur trokšta
Pradejo ropoti pries kelias dienas (dabar 8,5men)
Mes ropojame maždaug nuo 5 mėn. Per 5 min. gali per visą dvigulę lovą nuropoti, reikia tik lovos kitame gale padėti ką nors įdomaus, pvz., telezitoriaus pultą Ant grindų dar neleidžiu, manau ant kieto ir lygaus paviršiaus dar greičiau ropotų Užtat dukrelė iš viso neropojo, o iš karto pradėjo vaikščioti