Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ropojimą

QUOTE(Austre 123 @ 2006 06 19, 23:14)
Nuo kada pradėjot ka mieliau daro ar rop[oti ar bandyti vaikščioti.Pas mane pradėjo p[o truputi isikabindamas vaikščioti bet kaip išmoko ropoti tai ir jau nelabai nori vaikščioti.Kiek girdėjau kad paskui vėliau vaikščioti pradeda ar tai tiesa?

sveikos
Mano mergaitė ropot pradėjo 6,5mėn. Iš pradžių sunkiai bet dabar ropoja labai greitai, ypač kai nori pasiekti kokį nors daiktą. Taip pat įsikibus į ką nors atsistoja ir spyruokliuoja. Aišku būna visko nukrnta ir galvytę susitrenkia, todėl norėčiau akis turėti ne tik pakaušyje, bet ir š....oj. ax.gif
Atsakyti
Mano dukrytė visai nemokėjo ropoti, bet vaikščioti išmoko vos 10 mėn.
Sūnus ropoti pradėjo nuo 9 mėn.,bet panašu, kad vaikščioti išmoks daug vėliau bigsmile.gif .
Atsakyti
mano pupa pradejo ropoti 9 men., dabar jai 11 men. tai ropoja labai greitai, vaiksto isikibusi abiem rankom i ka nors, bet uz vienos rankytes laikoma dar nelabai
Atsakyti
Mano kleckas pradejo ropoti 9 men (mes neisnesiotukai, gimem 35sav) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kastone @ 2007 06 12, 17:18)
keturiom stovėjo ir siūbavo nuo 6 mėnėsių, o ropoti pradėjo 8  ax.gif

manasis va taip siubuija + pasliauzia ir biski ,,ropteli"
smile.gif
Atsakyti
Mums jau kitą savaitę bus 7mėn.Dar neropojam,atsistoja ant keturių ir nuvirsta į šoną,bet jau gudri viską pasiekia sukdamasi aplinkui,o tai daro meistriškai greit.Nebesusitvarkau jau kokia greita,pasiguldau ant nugaros pakeisti pampersą,o ji tuoj ant pilvo.
Atsakyti
QUOTE(Austre 123 @ 2006 06 20, 00:14)
Nuo kada pradėjot ka mieliau daro ar rop[oti ar bandyti vaikščioti.Pas mane pradėjo p[o truputi isikabindamas vaikščioti bet kaip išmoko ropoti tai ir jau nelabai nori vaikščioti.Kiek girdėjau kad paskui vėliau vaikščioti pradeda ar tai tiesa?

Sveika,mes ropoti pradejome pries 5d.mums beveik 8men.O va vaikscioti net nebandome,per daug sudetinga,ir tingisi mirksiukas.gif
Atsakyti
pirmas vaikas isvis neropojo-10,5 iskart pradejo vaikscioti
antras 6 menesiu ropojoi
trecias 5 menesiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Austre 123 @ 2006 06 19, 23:14)

Maniskis atsistojo ir pradejo 10 men. vaikscioti. Ropoti nenorejo, stovedavo ant keturiu, po to blink ir guli. Taip ir neropojo.
Galu gale visi juk vaikstom mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniske pries savaite pradejo ropoti. Jai dabar 6.5men. Pirmiausia labai stipriai sliauziojo po visa lovyte, o po to tiesiog pradejo stotis ant keturiu ir pradejo ropoti. O dabar jau pradeda stotis bandyti.
Atsakyti
mano zuikis beveik astuoniu menesiu pradejo ropoti, po savaiteles ismoko isikibes atsistoti. biggrin.gif
Atsakyti
Mano mergyte ropoja nuo 6men. O dabar jau moka ir atsistoti kur nors isikibus. na manau visi vaikai skirtingi, bet va bent maniskei ropojimas nemalsina noro bandyt stotis..jai vis kokiu naujoviu reikia biggrin.gif
Atsakyti