Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ropojimą

Mano mažylė ropoti pradėjo 8 mėnesių, o nuo 10 - ir vaikščioti. thumbup.gif
Atsakyti
Mažutė pradėjo ropoti 8,5 mėnesių, o po kelių dienų pradėjo įsikibusi į baldus vaikščioti smile.gif
Atsakyti
Maniskis sliauzioja gal nuo 6men, o nuo 7men jau ropoja thumbup.gif . Dabar 7.5 men tai jau tikras profas kai ka pamato tai lekia net drebedamas lotuliukas.gif lotuliukas.gif . O isikibes vaiksto lovytej gal nuo 6 men jau net neatsimenu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujai iskepta @ 2007 06 10, 16:07)
na o mes ropot pradejom nuo 7 men,dabar esam 8.5men tai ropoja greit,tik spek gaudyt lotuliukas.gif  bet uztat visai atsisako vaikscioti,isikibes tai vaiksto,bet jei reikia paeit toliau tai tupiasi ir ropoja  doh.gif  kai laukelyje bendome det zingsnelius taip pat tupiasi,tai galvoju bus problemu su vaiksciojimu  doh.gif  na bet ziuresim kaip cia bus smile.gif

Nieko čia baisaus.Mano pirmajam lygiai taip pat buvo.Irgi pergyvenau,kad nenori vaikščioti,mat ropom daug greičiau.Vaikščioti pradėjo virš aštuonių mėn.ir ropojimą beveik pamiršo.
Atsakyti
Mano zuikis ropoja nuo 6.5 mėn. Išpradžiu 6 mėn. išmoko pats atsisėsti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leogirl: 12 birželio 2007 - 08:56
Sveikutės. Aš nemokinu ropoti mažylės. Vyresnėlė taip pat nei ropojo, nei šlaiužiojo. cool.gif
Mažylė sėdasi, bet vienai sunkiai išeina. Sėdi, bet dar nelabai tvirtai. Vartosi nuo šono ant šono ir viską pasiekia, kas ją domina. Manau nieko baisaus, kad vaikas neropoja. cool.gif
Kas nustatė tokias taisykles, kad mažylis privalo šliaužioti ir ropoti? g.gif
Atsakyti
Sveiki
Kad mazulis nenori ropot, sedi tvirtai graziai. Stoti bando, labai patinka stovet ant kojyciu biggrin.gif
Atsakyti
keturiom stovėjo ir siūbavo nuo 6 mėnėsių, o ropoti pradėjo 8 ax.gif
Atsakyti
Mano mažiukas prieš savaitę pradėjo ropinėti, t.y. beveik 7 mėnesiukų. Jau spėjo gėlę nudraskyti, kai aš nemačiau smile.gif teks imtis atsargumo ir saugumo priemonių rolleyes.gif
Atsakyti
Mano mazyliui 6 men. jis jau ropoja thumbup.gif , ir bando stotis, bet tvirtai dar nesedi g.gif
Atsakyti
Mano maža tvirtai ir vikriai ropoti pradėjo maždaug 6,5 mėn. Bet jai tai nelabai patinka. Paprastai ropoja tik kai nori pasiekti koki dominantį daiktą bigsmile.gif Jai kur kas įdomesnis užsiėmimas įsikibti į lovos, maniežo kraštą arba mano rankas ir eiti. rolleyes.gif
Atsakyti
Maniskis ropot pradejo budamas 9-iu menesiu bigsmile.gif
Labai tuo dziaugiuosi, man mazyliai labai zavus, kai ropoja ir kraipo savo mazycius uzpakaliukus, maniskis dar galvyte i salis kraipo, kaip koks liutukas Simba lotuliukas.gif
O ir jus vystymuisi ropojimas yra labai gerai thumbup.gif
Atsakyti