Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ropojimą

QUOTE(dowiliuke @ 2007 03 13, 23:11)
neturim ne vieno  ax.gif

bet paskiau visi kaip zirniai pasipils.
Atsakyti
mano dukrytė pradėjo ropoti 8,5 mėn
Atsakyti
manajai jau 8men o ji dar neropoja schmoll.gif ,gal ir iseitu paropot,nes su kojom gerai iseina,bet ranku nededa,i sonus isskiecia ir viskas doh.gif
Atsakyti
mes ropot pradejom nuo 5 menesiu.dantukus dabar turim 2
ir net jau isikibes i lovele atsistoja thumbup.gif
Atsakyti
SVEIKUTES 4u.gif MANO MAZYLE PRADEJO SLIAUZIOTI 6,5 MEN. biggrin.gif O VAIKSCIOTI 11,5 MEN. biggrin.gif KAIP VIENAS GYDYTOJAS SAKE.VAIKAI ZINO KAS JIEMS GERIAUSIA,SLIAUZIOTI JUK SAUGIAU NEGU VAIKSCIOTI lotuliukas.gif

------------------------------------------------------------

user posted imageuser posted image

Atsakyti
Manoji ropoti pradejo 5.5men...o sesiu jau atsistojo pati... ax.gif
Atsakyti
O mano mazasis pipiras ropoti pradejo 6.5 men, 7 men jau visur stojosi, kol kas (9.5 men) dar nevaiksto pats ax.gif
Atsakyti
maždaug penkių su puse ropojam 4u.gif
Atsakyti
na musiske tai sauniai ropoja nuo 7men! dabar jau po poros savaiciu laxto po kambari tik spek gaudyt! lotuliukas.gif doh.gif dabar jau prasideda visi smagumai... viska rada, viska ima, visur nukeliauja lotuliukas.gif
Atsakyti

O maniskis visai neropojo, tiesiog atsistojo ir pradejo vaiksciot... Gal as cia ir ne visai i tema, bet norejau parasyt, kad ne visada reikia laukti, kol ropot prades, nes ne visi vaikiukai is viso ropoja.. 4u.gif
Atsakyti
Maniškė pradėjo ropoti nuo 7 mėnesių,o pati atsistoti nuo 7,5 mėnesio.
Atsakyti
Nenusimink!prades ir tavo ropoti!o tu pabandyk padaryti kitaip.Pasodink ant zemes ir pradek skatinti ja ropoti kokiais nors zaislais arba spalvotu zurnalu ir tais dalykais kuriais gali ja sudominti.Kai jinai bandys pasiekti ta daikta,ta daikta patrauk siek tiek toliau,taip jinai bandys to daikto pasiekti ir taip ismoks ropoti! thumbup.gif tai tikrai isbandytas ir patikrintas budas,beje kazkada supermamose rode apie skatinima ropoti...
Atsakyti