Na maniškė tai tikra tinginukė-net nebando nieko daryti,kai pastatau prie lovos,tai įsikimba ir stovi suakmenėjusi,net delniukai ant tiek sudrėksta iš tos baimės,kad kaip čia dabar manęs niekas nelaiko ,apie ropojimą net nesvajoju,kad pradžiugins.Kam jai vargintis jei mama viską padaro...
Mes tai keturpeciais atistojam, atgal sliauziam.Labai laisvai apsisukam Jau taip paprastai neguli iskart apsisuka, o ypac ka tik pavalgusi tik spek ja atgal paguldyti
siandiena mano mazoji pirma karta atsistojo keturiom ir truputuka pasisiubavo oi kiek dziaugsmo mums buvo.
QUOTE(Rasmuze @ 2007 03 13, 00:49)
siandiena mano mazoji pirma karta atsistojo keturiom ir truputuka pasisiubavo oi kiek dziaugsmo mums buvo.
isivaizduoju saunuole tavo mergicka
musu grazuole taip varo per kambariu, kad neduok tu dieve, tik nusisuk, ziurek jau ji nuropojus, o su bandymu stovet isvis tyliu , jau pakausio gaila, atsistoja, pasileidzia rankom ir boooom, bet vistiek tuoj stojasi
QUOTE(dowiliuke @ 2007 03 13, 10:54)
isivaizduoju saunuole tavo mergicka
o tavoji jau sliauzia?
QUOTE(Rasmuze @ 2007 03 13, 11:23)
o tavoji jau sliauzia?
nelabaj jai ten gaunas dar, bet po truputy juda i prieki svarbiausia, kad stengias
QUOTE(dowiliuke @ 2007 03 13, 14:01)
nelabaj jai ten gaunas dar, bet po truputy juda i prieki svarbiausia, kad stengias
tai musu mazyliu pasiekimai panasus manoji taip pat kazka bando, steni spardos na manau jau greit prades.
QUOTE(Rasmuze @ 2007 03 13, 14:46)
tai musu mazyliu pasiekimai panasus manoji taip pat kazka bando, steni spardos na manau jau greit prades.
maniskej kaj as kojytes lenkiu, ji tada iriasi i prieki, kitajp pati nelabaj moka atsispirt
QUOTE(dowiliuke @ 2007 03 13, 20:34)
maniskej kaj as kojytes lenkiu, ji tada iriasi i prieki, kitajp pati nelabaj moka atsispirt
man tai gydytoja liepe nesikisti ir nepadeti,tipo pati turi pradeti replioti,o dantuku ar turit?
O mano maze dar net nebando ropoti... Tai jauciu gali jau ir neberopoti visai Gal iskarto eiti prades
QUOTE(Rasmuze @ 2007 03 13, 20:29)
man tai gydytoja liepe nesikisti ir nepadeti,tipo pati turi pradeti replioti,o dantuku ar turit?
neturim ne vieno