Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ropojimą

Na maniškė tai tikra tinginukė-net nebando nieko daryti,kai pastatau prie lovos,tai įsikimba ir stovi suakmenėjusi,net delniukai ant tiek sudrėksta iš tos baimės,kad kaip čia dabar manęs niekas nelaiko verysad.gif ,apie ropojimą net nesvajoju,kad pradžiugins.Kam jai vargintis jei mama viską padaro... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Mes tai keturpeciais atistojam, atgal sliauziam.Labai laisvai apsisukam tongue.gif Jau taip paprastai neguli iskart apsisuka, o ypac ka tik pavalgusi tik spek ja atgal paguldyti lotuliukas.gif
Atsakyti
siandiena mano mazoji pirma karta atsistojo keturiom ir truputuka pasisiubavo oi kiek dziaugsmo mums buvo.
Atsakyti
QUOTE(Rasmuze @ 2007 03 13, 00:49)
siandiena mano mazoji pirma karta atsistojo keturiom ir truputuka pasisiubavo oi kiek dziaugsmo mums buvo.

isivaizduoju biggrin.gif saunuole tavo mergicka thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
musu grazuole taip varo per kambariu, kad neduok tu dieve, tik nusisuk, ziurek jau ji nuropojus, o su bandymu stovet isvis tyliu doh.gif , jau pakausio gaila, atsistoja, pasileidzia rankom ir boooom, bet vistiek tuoj stojasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2007 03 13, 10:54)
isivaizduoju  biggrin.gif saunuole tavo mergicka  thumbup.gif  mirksiukas.gif

o tavoji jau sliauzia?
Atsakyti
QUOTE(Rasmuze @ 2007 03 13, 11:23)
o tavoji jau sliauzia?

nelabaj jai ten gaunas dar, bet po truputy juda i prieki biggrin.gif svarbiausia, kad stengias bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2007 03 13, 14:01)
nelabaj jai ten gaunas dar, bet po truputy juda i prieki  biggrin.gif svarbiausia, kad stengias  bigsmile.gif

tai musu mazyliu pasiekimai panasus biggrin.gif manoji taip pat kazka bando, steni spardos na manau jau greit prades.
Atsakyti
QUOTE(Rasmuze @ 2007 03 13, 14:46)
tai musu mazyliu pasiekimai panasus biggrin.gif manoji taip pat kazka bando, steni spardos na manau jau greit prades.

maniskej kaj as kojytes lenkiu, ji tada iriasi i prieki, kitajp pati nelabaj moka atsispirt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2007 03 13, 20:34)
maniskej kaj as kojytes lenkiu, ji tada iriasi i prieki, kitajp pati nelabaj moka atsispirt  ax.gif

man tai gydytoja liepe nesikisti ir nepadeti,tipo pati turi pradeti replioti,o dantuku ar turit?
Atsakyti
O mano maze dar net nebando ropoti... verysad.gif Tai jauciu gali jau ir neberopoti visai unsure.gif Gal iskarto eiti prades ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasmuze @ 2007 03 13, 20:29)
man tai gydytoja liepe nesikisti ir nepadeti,tipo pati turi pradeti replioti,o dantuku ar turit?

neturim ne vieno ax.gif
Atsakyti