Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ropojimą

QUOTE(Melisiukas @ 2007 03 04, 21:23)
Kiekvienam savas laikas. Maniškė ropoti pradėjo po 9 mėn.  lotuliukas.gif  Tik po to pradėjo pati sėstis. 10 mėn. pradėjo vaikščioti ir tik tada išmoko lovytėje pati atsistoti bei vaikščioti laikydamasi už lovos krašto. Kai griūdavo, kurį laiką bijodavo vaikščioti ir verkdavo - reiklaudavo, kad duočiau ranką, tada eidavo.
Kūdikiai skirtingi. Negalima jų statyti į rėmus. Žinau, nes auginu nestandartinį vaiką - super coliukę  4u.gif

na mano mažiukas triju mėn.daugiau sliaužė negu dabar aišku atbulom,o dabar net nebando nors jam jau 8mėn.stotis pats net nebando,na tik va su vaikštyne po visus kambarius varinėja net nespėju gaudyti.,o stovi tik isikabines ir tai labai trumpai. doh.gif
Atsakyti
Mums jau 8 su pliusu, bet dar neropojam ir noro nerodom biggrin.gif Ne visi vaikai ropoja. Pirmoji dukra nemokėjo ropot išvis, iškart mokinosi vaikščiot biggrin.gif
Atsakyti
Mes jau 8,5 beveik ir ropot pradejo nuo 5 men, tai dabar jau soliuoja ant keturiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
mano dukrytei greit jau bus 1 metukai, o ji irgi dar pati nevaiksto, tik su vaikstyne, neropoja, tik pries pora dienu pati ismoko atsistoti, bet nestovi. Eina isikibusi i mano rankas, bet griuvinedama i sonus. Siandien atejo musu eile ankstyvajai korekcijai, tai ziuresim, ar tai duos rezultatu, nes pries pora menesiu praejom 2 masazu kursus tai rezultatas buvo nulinis.
Atsakyti
manajai prasidejo jau 8 men o dar net nesiruosiam replioti,gerai yra pasedeti,paguleti su aisliukais pazaisti,sukineja jau kojytes,bet vis ant vietos g.gif
Atsakyti
maniske sliauzt bando, bet nzn ka su rankytem daryt ax.gif
Atsakyti
Mano mažylė, taip pat bando su kojytėm šliaužti, tik va rankos neklauso schmoll.gif . Pasikiša po pilvu rankytes ir stumiasi su kojytėm. Taip ir stumdosi vienoje vietoje, kol nusibosta ir pradeda pykti. mad.gif
Atsakyti
Musu burbulas pradejo nuo 6.5 men ropoti, nuo 7men atsistodavo i ka nors isikibes...
pats kol kas dar nevaiksto ir nemanau, akd greit prades, nes nemegsta eiti uz rankyciu laikant g.gif
siaip mano vaikas pirmiau atsistojo ant keturiu (kaip suniukas) ir pradejo linguot-palingavo savaite ir ropot pradejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melija 5 @ 2007 03 06, 12:51)
Mano mažylė, taip pat bando su kojytėm šliaužti, tik va rankos neklauso  schmoll.gif . Pasikiša po pilvu rankytes  ir stumiasi su kojytėm. Taip ir stumdosi vienoje vietoje, kol nusibosta ir pradeda pykti.  mad.gif

pas mus tas pats zinok ax.gif paguli paguli vietoj ir pradeda pykt, kad nieko nesigauna smile.gif
Atsakyti
Mano dukrytė pirmiau atsistojo, 9 mėn. O po kokios savaitės pradėjo ropoti. Nors keturiom atsistojus siūbuodavo jau nuo maždaug 8mėn. O šliaužioja nuo 7,5 mėn
Atsakyti
MANOJI JAU PO TRUPUTUKA PRADEJO RANKYTEM JUDTI IR RETKARCIAIS UZPAKALIUKA TRUMPAM PAKELIA,O KAI PABOSTA IS KARTO ZYZE,
Atsakyti
na stai, mano dukryte jau pradeda ropoti, as gi ir sakiau, kad ji viska daro daug veliau, nei kiti vaikai
Atsakyti