Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ropojimą

kai kurie maziai tiesiog pradeda vaikscioti
Atsakyti
Skaiciau, kad vaikuciams labai svarbu pereiti visas raidos stadijas, tad, tarkim, jei kas neropoja, o iskart vaiksto, butina paropoti, net jei vaikiukui 10m. lotuliukas.gif Mano Kostui bus 6 men,bet jis dar nesiruosia ropot, tik vartaliojas tongue.gif arba atstato uzpakaliuka ir riecia po savim kojas (gal taip ruosias ropojimui tongue.gif ). Per daug del to neimu i plaucius, nes jam sutrikes raumenu tonusas, vaikstom i masazus, gydytoja sake - vystysis leciau. Ir vis del to - as taip laukiu, kada prades ropot, o po to vaiksciot tongue.gif arba atvirksciai lotuliukas.gif
Atsakyti
Mum irgi jau 8 men,o mokam tik sedeti ne per tvirciausiai,o ropoti tik bandom.bet dar nelabai kas gaunas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(hondera @ 2007 02 14, 12:08)
Mum irgi jau 8 men,o mokam tik sedeti ne per tvirciausiai,o ropoti tik bandom.bet dar nelabai kas gaunas schmoll.gif

Mums jau 9 men. bet neropoja, tik sliauzioja. lankeme manksta, tai kinezetarapeute sake kad gali ir tik nuo 10 men. pradet ropot.
Atsakyti
Manoji pradejo ropoti 7 men.ir triju savaiciu...Bande bande ir viena karta isejo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Laurentina @ 2006 11 24, 13:41)
Augustei irgi jau 8 men, bet ji tik sedi, ir tai netvirtai. Pradesim kita savaite masazus, tai paziuresim, gal pades. Siaip ji storuliuke, dabar sveria 10 kg, ugis 72 cm. bet gal tai neturi itakos, nes drauges dukra tokio pat amziaus jau vaiksto, o tik 1 kg lengvesne...

Nuo svorio as manau,kad priklauso..tas 1 kg leliui yra tikrai daug...Maziukai kurie sveria daugiau,jie leciau ir daro viska...As is pavyzdziu sakau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laksme @ 2007 02 13, 21:50)
Skaiciau, kad vaikuciams labai svarbu pereiti visas raidos stadijas, tad, tarkim, jei kas neropoja, o iskart vaiksto, butina paropoti, net jei vaikiukui 10m.  lotuliukas.gif Mano Kostui bus 6 men,bet jis dar nesiruosia ropot, tik vartaliojas  tongue.gif arba atstato uzpakaliuka ir riecia po savim kojas (gal taip ruosias ropojimui  tongue.gif ). Per daug del to neimu i plaucius, nes jam sutrikes raumenu tonusas, vaikstom i masazus, gydytoja sake - vystysis leciau. Ir vis del to - as taip laukiu, kada prades ropot, o po to vaiksciot  tongue.gif  arba atvirksciai  lotuliukas.gif

Mano dukrytei 9 men. bet dar neropoja, bet pati atsistoja laikydamasi ir vaiksto loveleje ir aplink stala prisilaikydama. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(šokoladas @ 2007 02 14, 23:32)
Mano dukrytei 9 men. bet dar neropoja, bet pati atsistoja laikydamasi ir vaiksto loveleje ir aplink stala prisilaikydama. 4u.gif

Kaip faina, kad vaiksto 4u.gif wub.gif As, tiesa sakant, noreciau, kad Kostas pirma pasliauziotu tongue.gif Bet kaip bus - ka darysi g.gif
Atsakyti
As galvojau,kad manoji neropos,nes vis keldavo uzpakaliuka i virsu lygtai bandydama stoti..bet tik neseniai manoji pradejo ropoti ir gan sekmingai thumbup.gif ,net bando jau stotis,lovyteje atsistoja ir isikibusi truputeli paeina thumbup.gif
Atsakyti
Mano sūneliui tuoj bus 6 mėn, bet jis dar nešliaužioja. Jau bando kelti užpakaliuką ir eiti, bet gaunasi atgal. Per silpnos dar kojytės. Aš jam dažnai padedu ir mes taip keliaujame. Bet manau, kad netruks ilgai ir jis pats tuoj žliaužios. smile.gif
Atsakyti
Mūsų mažiukė ropoti pradėjo nuo 6,5 mėn, dabar jau tikra asė lotuliukas.gif priropojus bando atsistoti, bet tai pavyksta dar tik lovytėje, o šaip ji labai judri
Atsakyti
na tai mano dukrytei jau 11 men, o ropoti ji taip ir nepradejo. Ji tik vakar atsistojo pati, o su vaikstyne laksto kaip patrakus lotuliukas.gif
Atsakyti
Vis dar neropoja verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti