atgal nuo 6 mėn. o į priekį nuo 7 mėnesių
Maniske ropoti pradejo nesenai, kai sukako 7 menesiai O slauzti net ir nebande Kol kas letai iseina, bet kiekviena diena greitis auga
O stoveti tai jau pats megstamiausias uzsiemimas nuo 5 men ir kai kas nors uz pazastis veda - eiti Tai jauciu, pati eis anksti, o gal ...
O stoveti tai jau pats megstamiausias uzsiemimas nuo 5 men ir kai kas nors uz pazastis veda - eiti Tai jauciu, pati eis anksti, o gal ...
QUOTE(Indre_G. @ 2006 10 06, 13:08)
labai aciu visoms mamytems uz patarimus, eiciau as i tas mankstas, bet mes gyvename Airijoje cia tokiu nelabai yra, pati nelabai sugebu, nors darom masaziukus, aciu dar karteli.
Tas ir yra uzsienis yra uzsienis,as pati gyvenu Anglijoje.Mano dukrytei reikalingi masaziukai,nes kai bandau ja pastatyti ji stojasi ant pirstu galiuku,o viena kojyte deda sonu.bandysiu cia klaustis gal ir skirtu masaziukus,bet labai abejoju!O maniskei irgi greitai 8menesiukai,bet dar neropoja,tik vartosi,sukiojasi!Atsistoja keturiom,bet ti pasto ir plumt ant pilvo,viskas tu ir baigiasi!Kartais jai pavyksta paropoti atbulai!
stebuklas. pabegiojo savaitę su vaikštukais ir staiga užsimanė ropoti
manau mamai nereiketu del to pegyventi kad vaikas neropoja, nes sako, kad tokie greiciau ismoksta vaikscioti juk jeigu moki ropoti, tai kam stotis ir eiti? sekmes jums
Kai vaikas bus pasiruošęs,tada jis iri ropos,ir vaikščios ir t.t.
Augustei irgi jau 8 men, bet ji tik sedi, ir tai netvirtai. Pradesim kita savaite masazus, tai paziuresim, gal pades. Siaip ji storuliuke, dabar sveria 10 kg, ugis 72 cm. bet gal tai neturi itakos, nes drauges dukra tokio pat amziaus jau vaiksto, o tik 1 kg lengvesne...
Sveikutės.
Mano mažulei 6,5 mėn. , bet ji visai nesistengia ropoti, tiksliau net nebando. Labai mėgsta sėdėti, tik žinoma pati savarankiškai dar neatsisėda.
Dėl to, kad neropoja, tai nebijau. Aš pati taip ir neropojau, o nuo 9 mėn. pradėkau vaikščioti. Va taip ir prašokau ropojimo meną- tai gal ir dukrytė taip padarys.
Mano mažulei 6,5 mėn. , bet ji visai nesistengia ropoti, tiksliau net nebando. Labai mėgsta sėdėti, tik žinoma pati savarankiškai dar neatsisėda.
Dėl to, kad neropoja, tai nebijau. Aš pati taip ir neropojau, o nuo 9 mėn. pradėkau vaikščioti. Va taip ir prašokau ropojimo meną- tai gal ir dukrytė taip padarys.
Man atrodo kad kiekvienas lelius vis kitoks ir auga ir vistosi skirtingai,musu maziukas jau dabar bando sliauziot
Sveikutes mano dukryte ropot ismoko visai nesenai, o siandien zenge pirmuosius tris zinksnelius
Manau, kad kiekvienam ateina savas laikas
paskatinti galima ivairiais zaisliukais, arba tiesiog parodymu kaip reikia ropoti, mes taip darem, kai atsistodavo keturiom tiesiog imdavom ir jos rankytes ir kojytes perstumdavom i prieki
Taip keturiom ji stovejo gal kokias 2-3 sav ir nei zingsnio i prieki Jau galvojom, kad neropos, nes pradejo kelti uzpakali tipo stotis. O poto nei is sio nei is eme ir nuropojo Dabar jau sugaut nebeina Visur lenda, visur lekia
paskatinti galima ivairiais zaisliukais, arba tiesiog parodymu kaip reikia ropoti, mes taip darem, kai atsistodavo keturiom tiesiog imdavom ir jos rankytes ir kojytes perstumdavom i prieki
Taip keturiom ji stovejo gal kokias 2-3 sav ir nei zingsnio i prieki Jau galvojom, kad neropos, nes pradejo kelti uzpakali tipo stotis. O poto nei is sio nei is eme ir nuropojo Dabar jau sugaut nebeina Visur lenda, visur lekia