Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ropojimą

Maniškė ropoti pradėjo pradžioj 8 mėn. taip pat ir stotis, o dabar tai kur tik randa įsikabinti ir jau žiūrėk stovi.
Atsakyti
Maniškis nešliaužiojo, o ropot pradėjo beveik 9 mėnesių.
Atsakyti
Mes šliaužėjom nuo 5 mėn, ropoti pradėjom nuo 6, taip pat ir stotis ir atsisėsti išmoko panašių laikų (apie 6tą mėn)

Bet jis labai ankstyvus pas mane blush2.gif Kiti vaikai viską pradedavo vėliau smile.gif
Atsakyti
Žiūriu taip vaikai nevienodai auga g.gif
Mūsiškė dar neropoja, bet laaabai laukiu, gražu man mirksiukas.gif
Ji dabar sukinėjas apie savo ašį, kai guli ant pilvuko, ir bando griebt kas patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano maziukas sliauzia nuo 4,5men...jau kai varo tai vos pagaunu...geriausiais daiktas popieriai,tai tik palik knyga kur tuoj atvercia ir pleso...
Atsakyti
musu maziukas ropoti pradejo nuo 8men. biggrin.gif
Atsakyti
Mes ropoti pradejome nedrasiai nuo 6 men., o sedeti tik sulaukus 7 men. bet ropoja iki siol ,,banguodamas", neuztvirtintai.Vienu metu pastebejau, kad jau stato pedutes pilnai ir iskelia uzpakali.Manau neuzilgo ir atsistos, aisku i kazka isikibes. doh.gif
Atsakyti
maniskis ropoti pradejo nuo 7-8men.Dabar jau pats bando eiti ir jam neblogai sekasi:) 4u.gif
Atsakyti
mes shliauziot pradejom nuo kokiu 4 menesiu. vaikshchiot su vaikshtyne ir ropot pilnu tempu nuo 5 menesiu. 6 menesiu pirma kart atsistojo savo lovytej pati. dabar mum 7 ir vaikshtom aplink baldus:) nu dar ir normaliai jau sedim, nes anxciau mum nelabai sekes sedet, noras shiaip ji vietoj nenusedi, tik pasodink, ir ji apsiverchia ir i trasa.
Atsakyti
Mano sunus ropot pradejo 8 men, o isikibes vaiksciot nuo 8.5 men, bet dar vienas nevaiksto, nes bijo smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, zodziu mano lelytei jau kita savaitele bus 8 menesiukai, bet ji tokia tinginiuke visiskai nesistengia ropoti. As ja kiekviena diena guldau ant zemes, stumiu, lenkiu kojeles, bandau mokinti, o ji apsivercia ant nugarytes ir juokiasi....gal kam taip buvo...kai paskaitau kiti vaikiukai jau tipenti bando, o kai ropoja tai nespeja gaudyti....maniske tai nezinau jai rodos dzin biggrin.gif
Atsakyti
O jai ne hipotonija? Na, žemas raumenų tonusas.. Ji jau sėdi? Mano vaikas pradėjo sėdėti tik 12 mėn amžiaus, o ropoti tik 16-17 mėn amžiaus, vaikščioti kiek vėliau nei 1,5 metų...Tik mankšta ir masažai jums padėtų. Bet konsultuokis su gydytojais.
Atsakyti