Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ropojimą

QUOTE(Maxima @ 2006 06 20, 16:33)
maniškė devynių mėnesių, jau įsikibusi vaikšto, bet kai pguldai ant pilvo, kad ropoti bandytų, tai dūdas paleidžia help.gif Ropoti nė nebando. Ir pirmoji pradėjo gerai vaikščioti, o tik tada ropot išmoko. Yra nuomonių, kad čia vaikštukų pasekmė...

Na nežynau kad vaikštuku pasekmė g.gif pas mane dvynukai ir vienas vaikšto ir tik paskui šliuaužioja o kita padedi šliaužioti tai verkia nepatinka
Papildyta:
QUOTE(liuxmamux @ 2006 06 20, 21:42)
Ir as maniau,kad maniskis kai jau ismoko ropot ( apie 7 men) taip ir ropos iki kokiu metu.... Bet ne,atejo laikas,buvo kazkur 10men ir sav. ir pradejo vaiksciot  ax.gif  dabar paropoja,jei reikia kazkur greitai nusigauti  biggrin.gif bet ir tai manau labai laikina,nes jau per 3 sav ismoko gerai vaiksciot,tai jau ir begiot pradeda thumbup.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
man irgi juokinga ,kai mamos naudoja ivardi "MES"

O ka būna kad ir ropojam juk su vaikais reikia žaisti vis ka nors naujo parodyti kas čia nuostabaus g.gif
Atsakyti
Ropoti pradėjo 11 mėn, o vienas vaikščiuoti 11 mėn. ir 10 d. Dabar stipriai eidamas pargriuvo tai nebevaikšto vienas, o ropoja tai labai greitai, o su vaikštukais nebeina tik stumdo ax.gif
Atsakyti
Mano mazius dar sunkiai ropoja , o jau devintas menuo ant nosies!
Atsakyti
QUOTE(melanezija @ 2006 06 21, 00:12)
Mano mazius dar sunkiai ropoja , o jau devintas menuo ant nosies!

NESIJAUDINK MANO PRADĖJO TIK DABAR ROPOTI PRIEŠ MĖNESI O JAU VAIKŠČIOTI PRADĖJO BET IŠMOKO ROPOTI IR VAIKŠČIOTI TINGĖTI PRADĖJO JAU GERIAU ROPOTI MAŽESNIS KRUVYS ANT KOJU
Atsakyti
Mano kukulis tik ridinejasi dar, nors jau 9 men uz savaites. Stovi ant keturiu, uzpakali kraipo, sukinejasi, rankytemis mosikuoja, bet ropot jam neiseina.

ir nebando stotis dar. keista, as skaiciau kad stovi nuo 10 men, o vaiksto tik nuo 12...
Atsakyti
Mano sunus niekur neskuba su pasiekimais, taigi ropoti pradėjo tik 11,5 mėn. blink.gif . As galvojau, kad jis greičiau vaikščioti pradės, bet jis išmoko ropoti smile.gif
Atsakyti
Mano mažylei dar tik 5mėn. 1sav., bet ji jau pradeda šliaužoti. Sutraukia kojytes po šikniuku ir paskui pasistumia. Tik, kad dar dažnai gaunasi pasislinkti ne į priekį, o atgal. lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano sūnelis ropoti pradėjo, kai buvo beveik aštuonių mėnesių. Dabar jau labai greit ropoja, pasilaikydamas atsistoja ir įsikibęs mėgina vaikščioti, tačiau savarankiškai gal tik kokį žingsnelį ar du padaro, bet ir tokie pasiekimai labai džiugina.
Atsakyti
Mano maziui 6,5men. ir jis jau ropoja, ir uzsikabines uz sofos galo, atsistoja doh.gif tik, kad ziopliukas atsistojas iskart pasileidzia ir bumteli ant zemes doh.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2006 06 20, 21:39)
Aš čia gal ne į temą  biggrin.gif , bet, mamos, nejaugi ir JŪS dar tik ropot-stovėt-eiti mokinatės?  biggrin.gif

as irgi kokius tris menesius gyvenau ant MES
Atsakyti
Mano vyresne dukryte isvis neropojo, o vaiksciot pradejo 10 men, o mazute ropot pradejo 6men tongue.gif Dabar 9 men ir 2 sav tai jau isikibus i lovas ir pavaiksto ir viena tik kokias 5s pastovi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slsilvija: 26 rugpjūčio 2006 - 22:32
Mano Kęstutis išmoko ropot lygiai 8 mėnesių (šliaužino etapas truko gal savaitę). O po kelių dienų atsistojo, dabar stovi pasilaikydamas viena ranka thumbup.gif Saugau kaip savo akį, nes dabar patys tie pavojai prasidėjo unsure.gif
Atsakyti