Nuo kada pradėjot ka mieliau daro ar rop[oti ar bandyti vaikščioti.Pas mane pradėjo p[o truputi isikabindamas vaikščioti bet kaip išmoko ropoti tai ir jau nelabai nori vaikščioti.Kiek girdėjau kad paskui vėliau vaikščioti pradeda ar tai tiesa?
mum jau beveik 9 mėnesiai, visur stojamės, žigiuojam, bet ropot tai nemoka bando vis, bet nelabai gaunasi.
sako, kad ropojimas atstoja vaikščiojimą.
sako, kad ropojimas atstoja vaikščiojimą.
mes jau stovimant keturių, bet dar neropojam
mano pipiras prieš keletą dienų pradėjo ropot lėtai, sunkiai, bet ropoja. tačiau mieliau stovi nei ropoja
mums jau 7 menesiai ir mes neropojam!!!! kleiam keliam uzpakaliuka, bet niekaip neiseina. jei reikia pasiekt koki daikta, tai sukames i visas puses verciames ant nugaros ir pilvo, kol pasiekiam. . na, zinau ne viena vaikuti, kuris pirmiau ismoko vaiksciot, o po to ropot
maniškė devynių mėnesių, jau įsikibusi vaikšto, bet kai pguldai ant pilvo, kad ropoti bandytų, tai dūdas paleidžia Ropoti nė nebando. Ir pirmoji pradėjo gerai vaikščioti, o tik tada ropot išmoko. Yra nuomonių, kad čia vaikštukų pasekmė...
QUOTE(kristukas00 @ 2006 06 20, 15:49)
mums jau 7 menesiai ir mes neropojam!!!! kleiam keliam uzpakaliuka, bet niekaip neiseina. jei reikia pasiekt koki daikta, tai sukames i visas puses verciames ant nugaros ir pilvo, kol pasiekiam. .
Ir mes taip lygiai.
QUOTE(kristukas00 @ 2006 06 20, 15:49)
mums jau 7 menesiai ir mes neropojam!!!! kleiam keliam uzpakaliuka, bet niekaip neiseina. jei reikia pasiekt koki daikta, tai sukames i visas puses verciames ant nugaros ir pilvo, kol pasiekiam. . na, zinau ne viena vaikuti, kuris pirmiau ismoko vaiksciot, o po to ropot
mum gydytoja sakė, kad būna vaikučių, kurie pradeda vaikščiot taip ropoti ir neišmokę
mano dukrytė pradėjo ropoti 8,5mėn
Mano jaunėlis ropoti pradėjo 7mėn. Dabar 9,5 mėn - tai ropoja 120 km. per valandą geičiu, bet visiškai nemoka žingsniuoti...
7 mėn išmoko ir atsistoti, galvojom gal greit ir vaikščios, - ale kur tau... Užlipa ant sofos, fotelių, krėsliukų ir t.t. o taip norėtųsi, kad tą savo energiją panaudotų mokydamasis vailščioti kaip žmogus, dviem kojom
7 mėn išmoko ir atsistoti, galvojom gal greit ir vaikščios, - ale kur tau... Užlipa ant sofos, fotelių, krėsliukų ir t.t. o taip norėtųsi, kad tą savo energiją panaudotų mokydamasis vailščioti kaip žmogus, dviem kojom
Aš čia gal ne į temą , bet, mamos, nejaugi ir JŪS dar tik ropot-stovėt-eiti mokinatės?
Ir as maniau,kad maniskis kai jau ismoko ropot ( apie 7 men) taip ir ropos iki kokiu metu.... Bet ne,atejo laikas,buvo kazkur 10men ir sav. ir pradejo vaiksciot dabar paropoja,jei reikia kazkur greitai nusigauti bet ir tai manau labai laikina,nes jau per 3 sav ismoko gerai vaiksciot,tai jau ir begiot pradeda
Papildyta:
man irgi juokinga ,kai mamos naudoja ivardi "MES"
Papildyta:
QUOTE(LinaGustė @ 2006 06 20, 19:39)
Aš čia gal ne į temą , bet, mamos, nejaugi ir JŪS dar tik ropot-stovėt-eiti mokinatės?
man irgi juokinga ,kai mamos naudoja ivardi "MES"