Mums 6,5 mėn. ir mes nei šliaužojam, nei ropojam O taip norėtųsi...
Nuo 6 men. savo tiksla pasiekdavo besiridendamas, nuo 7 su trupuciu- ismoko sliauzti, o nuo 8 men. ropoja.Kai eme ropoti, tai uz kokios savaites ir stotis isikibes pradejo.
Mano sunelis dar tik 2d kai pradejo ropot, o jau nebespeju paskui lakstyt
P.s. dabar 8men + kelios dieneles...
P.s. dabar 8men + kelios dieneles...
Mano mazoji budama keturiu pradejo sliausti atbula . Dabar jau pora savaiciu bando pakelus uzpakali varyt i prieki, bet nelabai gaunasi. Nors vaizdelis tai neblogas, kaip koks ruoniukas - abi rankas is karto pakelia ir bando irtis. Tik labai supyksta, kai nepavyksta ir nukrenta ant nosies Tikiuosi kada nors ir ropinet prades
Maniškis ropoti pradėjo 7 mėn.
Musu maziukas pradejo 8 men. Labai idomiai. Ilgai laukem kol prades - o cia viena savaite, pasliauze, o kita jau ropoja, taip ,kad vos sugaudom
maniškis pradėjo šliaužti atbulom kažkur 7,5mėn., ropot 8 mėn. ir po savaitės niekas net neįtarė, jog tik savaitę ropoja.
9mėn. įsikibęs pats atsistojo. Dabar, kai 10mėn. liko savaitę, bando įsikibes į baldus, palei lovą pats vaikščiot.
9mėn. įsikibęs pats atsistojo. Dabar, kai 10mėn. liko savaitę, bando įsikibes į baldus, palei lovą pats vaikščiot.
Ir mums 8mėn.,bet dar neropojam
Ir išvis,jis nemėgsta gulėti ant pilvo,tai kaip ropos
Ir išvis,jis nemėgsta gulėti ant pilvo,tai kaip ropos
Mūsų sūnelis kokius 4 mėnesius tik šliaužiojo. Bet kas pamatydavo, sakydavo, kad šliaužia kaip kareivis per pratybas. Gydytoja sakė, kad tikriausiai ir neberopos, o iš kart stosis. Bet kartą pabandęs, negali sustot... Ėmė 10 mėnesių ir pradėjo ropoti. Tai dabar varo tokiu greičiu... Jau tuoj metai, bet eiti bijo. Tik įsikibęs į baldus, sienas. Jaučiu, kad dar pasimėgaus ropojimu.
Sveiki O mano mažasis kažkur 9 mėn. pradėjo pamažu ropoti, o va dabar tai jau nebespėju paskui (mums už kelių dienelių bus 10mėn.), tai ropoja labai greitai, priėjęs prie ko nors, kur galima atsistoti, tuoj taip ir padaro, tik spėk žiūrėti Bet manau, kad kiekvienas vaikas skirtingas, kiekvienas vis kitoks, todėl nereikia pergyventi, ateis laikas ir pradės
maniškė visiškai nemoka šliaužti, stotis pradėjo nuo 7 mėn., nuo 9 mėn. vaikšto įsikibusi į pirštą, o ropoti išmoko tik prieš kelias savaites, t.y. būdama 10 mėn. su trupučiu