Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ropojimą

Ropojam nuo septynių mėnesių, o jie pamato katiną, tai neblogą pagreitį ušvysto biggrin.gif
Atsakyti
mano pana pradėjo ropoti nuo 8 mėn. ir 1 savaitės. aš jau galvojau, kad labai vėlai, palyginus su kitais vaikais, bet pasiskaičius čia apsiraminau. ropoja dar netvirtai, bet jei reikia, tai gali ir normaliai paropoti. ir irgi katiną gaudo thumbup.gif
Atsakyti
mano mažiukas tai nuo 7 mėn pradėjo ropoti, o vyresnėlis iš vis neropojo, bet jau 9 pradėjo po kelis žingsnelius savarankiškai vaikščioti.
Atsakyti
Mes ropoti pradėjom kažkur nuo 5 mėn. Bet tas ropojimas labiau panašus į šliaužimą link tikslo biggrin.gif : pakelia užpakalį, galvą nuleidžia ir iriasi. Dabar (beveik 8 mėn )jau pradėjo normaliai ropinėti.
Atsakyti
Mano nei ropoja, nei šlaiužia... jis ,mano galva, iskatr pradės vaikščiot biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
mes nuo 6 pradejom sliauziuoti,ir kazkur po savaites jau pradejom ropuoti ant keturiu,o davar mums jau 8 men ir ropuojam per visa buta ir laaaabai greitai! thumbup.gif beje dabar mes jau stojames,ir bandom nesilaikyti!o padejo mums labai masazai!!!kvietem privaciai masaziste,beje visai nebrangei -12lt!tai labai thumbup.gif padejo,ir zuikiui buvo labai thumbup.gif
Atsakyti
O mano mažylė iš vis neropojo schmoll.gif blush2.gif , o jau vaikšto įsikibus į baldus thumbup.gif

Ji laaabai nemėgo gulėt ant pilvo, matyt, todėl ir ropoti nepradėjo rolleyes.gif
Atsakyti

mano mergaitė, kuriai dabar jau 4,6 metukų taip pat neropojo. Ji visur kur norėdavo nučiuošdavo ant užpakaliuko sėdėdama ir taip šauniai ir greitai jai gaudavosi. tik abi rankutes į priekį, o po to ir užpakaliuką pritraukia. Vaikščiosi įsikabinusi į mano pirštuką pradėjo 10 mėn., o nuėjo viena tik 1,2 m, nes vis nedrįstdavo manęs paleisti. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natalėja: 17 sausio 2006 - 17:03
mums dabar 8 men ir 3 sav. tik pries keleta dienu pradejom sliauzt....atbulom doh.gif
Atsakyti
Musų mažylei septyni su puse mėnesiuko, o vakar per kokias 5 min. su pertraukėlėm nuropojo iš kambario į virtuvę. first.gif Prieš savaitę dar tik vos vos atbula ant pilviuko šliaužiojo, o dabar jau vis tvirčiau. Ir ant kojyčių jau pati lovelėj atsistoja, besilaikydama už kraštų. Dabar jau ir sėdėt nenori, reikia vis atremti į ką nors ir dairinėjasi. o dar mėgsta kai už rankų palaikant pavedžioji, net seilės tysta. assa.gif
Atsakyti
Mano pilnu tempu pradejo ropoti 7,5 men.
Atsakyti
Mano zuikis truputį pajudėt į priekį išmoko 7 mėn., o ropot pradėjo tik 9. Tuo pačiu ir atsistojo pats, o po savaitės jau ir žengė žingsnelius. Ropoja tik dideliam reikalui esant, dažniausiai stojasi ir eina į baldus įsikibęs.
Atsakyti