Maniškė šliaužti taip ir neišmoko,vis bandė, bet atbulai išeidavo tai nusprendė geriau ropoti.Iš pradžių po truputį,o kai buvo 8mėn.taip įsidrąsino,kad spėk gaudyt.Atsistoja pati prie lovos ir vaikšto,bet kai vedi už rankučių-tai eit nemoka,kaip guminė.
Musu lalaila puses metuku mokejo ropoti tik atbulom kaip veziukas, o astuoniu menesiu sliauze ir labai greit ropojo i prieki
maniškė net nežada ropoti - ji net 1,5 mėn išmoko atsiversti nuo pilvo ant nugaros, nes labai jau nemėgsta tos padėties. Tai dabar jau atsistojo ir pradeda žingsniuoti.
o vyresnėlis tai nuo 8 mėn varėsi kaip tankas keturiom
o vyresnėlis tai nuo 8 mėn varėsi kaip tankas keturiom
Mano zuikis nuo 6 mėn. ropoja, o dabar mums 7 mėn. ir jau kur tik gali isikibti, ten ir stovi
Adukas pradejo ropoti nuo 8 men ir 1 savaites
Maniškis 6,5 mėn pradėjo ropoti, už kelių savaičių įsikibęs į atramą jau ir pastovėdavo neblogai, dabar ropoja super gerai ir vaikšto laikydamasis į sofą ar kur kitur . O draugės dukra išvis beveik neropojo, iškart atsistoti išmoko ir vaikščiuoti pradėjo
mes pradejom nuo 8,5 men ropoti
Mano mazius ilaga laika sliauziojo ant pilvo - plaukdavo -nuo 7 menesiuku, o ropoti ismoko veliau - nuo 9 menesio. Labai padejo masazai, samdem profilaktiskai kuno stiprinimui. Sportas ant kamuolio irgi geras dalykas. Mankstinames rytais. Siaip berniukas labai judrus ir tvirtas. Ropoti ismoko veliau nei sedeti ar atsistoti..
MANO BERNIUKAS ROPOTI PRADEJO TIK 9,5 MEN.DABAR ROPOJA NEBLOGAI, JAM 10 MEN. IR 1 SAV. MES NET ROPLIUKU KONKURSE DALYVAUSIME. NORS MUSU ROPOJIMAS NERA GREITAS, BET TIKSLA PASIEKIA GREITAI- JUDA I PRIEKI NEZIOPSODAMAS. MAT DAR ROPOJIMO STAZAS MAZAS, NES KITI JAU NUO 7 MEN. ROPOJA.
GAL IR DAUGIAU YRA VAIKU KURIE ROPOJA NESENIAI IR DALYVAUS ROPLIUKU TURNYRE? ATSILIEPKITE!!!
GAL IR DAUGIAU YRA VAIKU KURIE ROPOJA NESENIAI IR DALYVAUS ROPLIUKU TURNYRE? ATSILIEPKITE!!!
Mano mažasis ropot net nesimokina, o apverstas ant pilvo tik pyksta, jaučiasi nuskriaustas. Jam jau 7,5 mėn. o ropot nesiruošia, užsispyres, nebūtu avinas. O sėdėt tvirtai pradėjo 5 mėn.
maniškiui jau virš metukai, o ropoti tik pradeda bandyt , vaikšto nuo 9 mėnesių , o ropoti normaliai kaži ar beišmoks , praleido tą etapą