Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ropojimą

Likus 10 dienų iki 6 mėn. vaikis pradėjo ropti, sekančia diena pats atsisėdo ( nors mokėjo sėdėti jau nuo 5mėn. ), o dar po dienos radau lovelėje stovintį. Niekas nieko nemokino, kaip jis taip sugalvojo, pati iki siol negaliu suprasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaiza @ 2005 09 19, 22:01)
Ropojam nuo 5 mėn

blink.gif oho!!! tai nuo sesiu men gal jau vaiksciojo biggrin.gif ?
mano mazius ropot pradejo nuo septyniu menesiu
Atsakyti
Mano pirmas vaikas beveik 8 mėn. o antras - 6,5 mėn. Tuo pačiu metu ir atsistoti išmoko
Atsakyti
Kaimynes berniukas neturedamas dar nei 6 men pradejo pilvu sliauzti, ir norima tiksla nesunkiai viena koja pasispirdamas, kaip kirmeliukas, pasiekia thumbup.gif
Atsakyti
Mano mažylė šliaužioti pradėjo nuo 5 mėn, tačiau ropinėti visai neseniai nusprendė(tinginukė) o mums jau bevei 9 mėn. Ant žemės dar nelabai mato reikalą ropinėti,nebent paskui kačiuką reikia spėti,tai tada jau tik gaudyk... biggrin.gif
Atsakyti
mano maze visai neropojo,o sliauztineti po namus pradejo 9men
Atsakyti
mano maze visai neropojo,o sliauztineti po namus pradejo 9men
Atsakyti
Mano mazylis dar neropoja ir manau, kad ir neropos, nes nuo 7 men pradejo sliauzioti ir labai puikiai ir greitai jam tai iseina, tai ir tikslas nelabai yra ropot... g.gif
Atsakyti
Maniškė tai jau ir paropoja nuo kokiu 6,5 mėn., bet visa tai vyksta tik mūsų didelėj lovoj, vieną galą nuo kito labai greit pasiekia, ir dar, be jokio savisaugos instinko, per nemažą tarpą ropščiasi ant kompiuterinio staliuko doh.gif . Bet kai padedu ant žemės, tai žiūri kaip ožys į naujus vartus, dar lūpą patempia blink.gif . Tai pati stengiuosi šalia ant žemės būt, tai per didžiausias kančias ateina iki manęs, atsistoja įsistvėrus ir tragišku žvilgsniu žiūri į akis tiesdama ranką, kad paimčiau : verysad.gif verysad.gif cry.gif
Atsakyti
maniskis ropot is kart pradejo, kai kelis kart manksteles palankem, o tai atsitiko suejus 6 men. Iki to laiko sliausziodavo ir tai tik viena koja pasispirdamas, nes namie nera kilimu - gerai slysta, o ropot - per slidu.
Atsakyti
mes pradzioj ismokom atsistoti, daryti kelis zingsniukus isikabinus i lovytes krasta, o po to ropoti - 8,5 men smile.gif
Atsakyti
Manoji šliaužioti po kambarius pradėjo 5 mėn, 7 mėn pradėjo ropoti. Dabar jai jau 10 mėn, visur greitai ropinėja, įsikibusi vaikšto, o pati savarankiškai net nebando schmoll.gif .
Atsakyti