Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitė ar berniukas

Labiausia norejau,kad gimtu sveikas kudikis, o kas nera jau taip svarbu. Juk vienodai mylesi ir mergaite ir berniuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saratukas @ 2007 04 15, 22:14)
Labiausia norejau,kad gimtu sveikas kudikis, o kas nera jau taip svarbu. Juk vienodai mylesi ir mergaite ir berniuka  smile.gif

nu ir tai svajoja kiekviena,kad vaikai sveiki gimtu.Bet apie lyti galima pasvajot ir noret...kiekviena sirdi zino,kad lytis nuo jokio faktoriaus tau iveikiamo nepriklauso. tongue.gif
Atsakyti
aš visada labai labai norėjau mergyčių wub.gif , vyras gal antro tikėjosi berniuko ax.gif , bet trečios visa šeima be galo norėjo mergaitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif. dabar labai gražiai mūsų tėtis atrodo, kai išeina su keturiom gražuolėm ax.gif wub.gif ax.gif
Atsakyti
Labai norejom antros duktytės, bet tutim du berniukus ir thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Nanata @ 2007 04 06, 09:32)
Neseniai perskaiciau "Burejos" zurnale straipsni kaip apskaiciuoti kas gims.

Man atitiko.  biggrin.gif

o man ne hihihi.gif
Atsakyti
O man nuoširdžiai buvo tas pats kas gims, kaip aš sakiau ko laukiu-vaikelio 4u.gif , bet pašalinių įtaka mane pradėjo į galą veikti, nes visi kažkaip pradėjo šnekėti apie berniuką. O gimė mergaitė ir kitaip nenorėčiau ax.gif
Atsakyti
visada noredavau, kad pirmas vaikutis butu sunus, bet kai suzinojau kad laukiuosi- uzsimaniau mergytes wub.gif po to kazkaip vel panorau sunelio, nors ir zinau kad ne mano charakteriui berniuka augint doh.gif apie 30sav suzinojau kad laukiuosi berniuko, nors gydytoja ir negarantavo, bet tikejau kad po sirdute spurda bernuzelis. Ir kagi- dbr turiu pati gaziausia ir mieliausia sunaiteli mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai suzinojau, kad laukiuosi emiau svajoti apie mergyte nestuke.gif
Nors gydytojai iki gimdymo nesake kas bus, jauciau, kad nesioju mergyte nestuke.gif
Ir drabuzelius ruzavus pirkau ir vardus mergaitiskus rinkau.
Nors vyras i mano isitikinima keistai ziurejo bigsmile.gif
Ir kai gimdykloje pasake, kad gime mergyte, pagalvojau, kad taip ir turejo buti thumbup.gif
Taigi turim savo dievinama princesyte smile.gif
Atsakyti
O aš kažkaip pirmos norėjau mergytės, bet į pasaulį išsikrapštė bernužėlis, o antro ir norėjau berniuko..na tai turiu du sūnus dabar thumbup.gif
Atsakyti
as norejau mergaites vyras berniuko gime WYTIS thumbup.gif
Atsakyti
draugu seima lauke mergytes (gydytoja pasake kad bus mergyte), pirko viska ruzavos spalvos, net termometra i vonele, bet... gime berniukas lotuliukas.gif
Atsakyti
as noriu tureti 2 vaikus priesingu lyciu, todel nebuvo svarbu kas gims pirmas. gime mergaite. dabar noreciau kad kitas butu berniukas
Atsakyti
Iki pat nėštumo pabaigos nežinojau ką turėsim. Labiau aišku norėjau mergytės blush2.gif . Tikiuosi , kad antra bus mergytė.
Atsakyti