Labiausia norejau,kad gimtu sveikas kudikis, o kas nera jau taip svarbu. Juk vienodai mylesi ir mergaite ir berniuka
QUOTE(saratukas @ 2007 04 15, 22:14)
Labiausia norejau,kad gimtu sveikas kudikis, o kas nera jau taip svarbu. Juk vienodai mylesi ir mergaite ir berniuka
nu ir tai svajoja kiekviena,kad vaikai sveiki gimtu.Bet apie lyti galima pasvajot ir noret...kiekviena sirdi zino,kad lytis nuo jokio faktoriaus tau iveikiamo nepriklauso.
aš visada labai labai norėjau mergyčių , vyras gal antro tikėjosi berniuko , bet trečios visa šeima be galo norėjo mergaitės . dabar labai gražiai mūsų tėtis atrodo, kai išeina su keturiom gražuolėm
Labai norejom antros duktytės, bet tutim du berniukus ir
Papildyta:
o man ne
Papildyta:
QUOTE(Nanata @ 2007 04 06, 09:32)
Neseniai perskaiciau "Burejos" zurnale straipsni kaip apskaiciuoti kas gims.
Man atitiko.
Man atitiko.
o man ne
O man nuoširdžiai buvo tas pats kas gims, kaip aš sakiau ko laukiu-vaikelio , bet pašalinių įtaka mane pradėjo į galą veikti, nes visi kažkaip pradėjo šnekėti apie berniuką. O gimė mergaitė ir kitaip nenorėčiau
visada noredavau, kad pirmas vaikutis butu sunus, bet kai suzinojau kad laukiuosi- uzsimaniau mergytes po to kazkaip vel panorau sunelio, nors ir zinau kad ne mano charakteriui berniuka augint apie 30sav suzinojau kad laukiuosi berniuko, nors gydytoja ir negarantavo, bet tikejau kad po sirdute spurda bernuzelis. Ir kagi- dbr turiu pati gaziausia ir mieliausia sunaiteli
Kai suzinojau, kad laukiuosi emiau svajoti apie mergyte
Nors gydytojai iki gimdymo nesake kas bus, jauciau, kad nesioju mergyte
Ir drabuzelius ruzavus pirkau ir vardus mergaitiskus rinkau.
Nors vyras i mano isitikinima keistai ziurejo
Ir kai gimdykloje pasake, kad gime mergyte, pagalvojau, kad taip ir turejo buti
Taigi turim savo dievinama princesyte
Nors gydytojai iki gimdymo nesake kas bus, jauciau, kad nesioju mergyte
Ir drabuzelius ruzavus pirkau ir vardus mergaitiskus rinkau.
Nors vyras i mano isitikinima keistai ziurejo
Ir kai gimdykloje pasake, kad gime mergyte, pagalvojau, kad taip ir turejo buti
Taigi turim savo dievinama princesyte
O aš kažkaip pirmos norėjau mergytės, bet į pasaulį išsikrapštė bernužėlis, o antro ir norėjau berniuko..na tai turiu du sūnus dabar
draugu seima lauke mergytes (gydytoja pasake kad bus mergyte), pirko viska ruzavos spalvos, net termometra i vonele, bet... gime berniukas
Iki pat nėštumo pabaigos nežinojau ką turėsim. Labiau aišku norėjau mergytės . Tikiuosi , kad antra bus mergytė.