Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitė ar berniukas

Aš visus kartus negalvojau, ko norėčiau, nes iš tiesų ir berniukas ir mergaitė labai gerai. Kai dabar pagalvoju, gal ir gerai gavosi: vyriausias sūnus, po to dukrytės smile.gif
Atsakyti
Kai laukiausi pirmo, buvo tas pats kas gims, svarbu kad sveikas. Gime berniukas. Antram ilgai nesiryzau, bet vis pasvajodavau apie dukryte. Kai pastojau tikejausi kad ir bus dukryte, bet gime sunus. Taciau nusivylimo nebuvo, labai dziaugiausi ir be galo myliu savo mazuti.
Atsakyti
Neseniai perskaiciau "Burejos" zurnale straipsni kaip apskaiciuoti kas gims.
Reikia nubrezti linija ir padalint ja i dvylika daliu - dvylika menesiu. Tada raide V pazymeti tevelio gimtadieni ir nuo jo dar pazymeti dvi V kas keturis menesius.
Po to zymet mamytes gimtadieni M raide ir dar tris M kas tris menesius.
Tarpai prasidedantys V - rodo kada pradeti berniuka, o atkarpeles nuo M - mergaite.
Pvz. V gime sausio 7 d., tai V zymesime 01.07, 04.07, 09.07
M gime gegzes 11 d. , tai M zymesime 05.11, 08.11, 11.11, 02.11
Iseina, kad siai porai berniuka reikia "planuoti" nuo 01.07 iki 02.11
05.07 iki 05.11
09.07 iki 11.11
O mergaite planuot: nuo 02.11 iki 05.07
05.11 iki 09.07
11.11 iki 01.07
Man atitiko. biggrin.gif
Atsakyti
As labai norejau dukrytes,svajone issipilde wub.gif wub.gif Nors berniuka myleciau ne maziau ax.gif
Atsakyti
nu ***** nepasirinksi,ne parduotuve,ar mergaite ar berniukas, vistiek vaikas...o vaikus reikia myleti heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
kai laukiausi pirmo,man buvo tas pats,-gime mergyte,be galo ja mylim wub.gif ,o kai buvau antra karta nestuke.gif ,aisku norejosi bernuzelio,bet svarbiausia,kad vaikelis butu sveikas, 4u.gif Turiu porike,saunu, wub.gif wub.gif Gal ateity ir trecias vaikelis bus ax.gif ,bet cia gal po penkiu meteliu,bet kas zino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanata @ 2007 04 06, 08:32)
Man atitiko.  biggrin.gif

patikek kiek yra tu skaiciavimu doh.gif ir visi gan skirtingai rodo.. as labiausiai pasitikejau kraujo atsinaujinimo budu.. kuris ir man pasiteisino, tad pagal ji buvom dauguma gruodinukiu issiskaiciavusios ka turesim lotuliukas.gif
kai kuriu ir gydytojai patvirtino kad to ir laukiasi..
tik va kai visos gimdyt pradejom tai ne vienai buvo, kad oj kaip priesingos lyties vaikutis i pasauli atejo lotuliukas.gif

cia tik pazaidimai..

nors as svajojau apie mergyte, kurios ir sulaukiau.. todel kai kuriais skaiciavimai buvau patikejus, ypac tais kurie man rode mergyte, nes be galo be krasto jos norejau wub.gif
Atsakyti
o man buvo taip:
nup nėštumo pradžios maniau, kad bus berniukas, ir labai liūdėjau kai negalėjau pirkti rūžavų sijonukų..
Visi aplinkui kalbėjo,kad pas mane pilvas rodo, kad tikrai bus bernas ir tik bernas..
Vyras visai norėjo berniuko..
Ultragarsas nieko nerodė, bet 21 sav. kai darė, kažkodėl iš galvos man tikrai pasirodė, kad ten mergaitė, bet kadangi tiksliai nerodė, visi įkalė savotiškai, kad bus berniukas tai ir nesitikėjau mergaitės..
Visą nėštumą vaikščiojau ir galvodavau, kad iš visų vaikų kiek planuojam (geriausiu atveju 3, blogiausiu 2) bent vieną mergaitę Dievulis kad man atsiūstų..
Na kągi.. turiu mergaitę..
Kas keisčiausia, visada galvojau, kad jau kai bus mergytė kitų vaikų lytis tikrai neturės reikšmės, bet dabar norėčiau, kad ir kitos būtų mergaitės..
tik vyrui nesakykit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(morkele @ 2007 04 12, 15:01)
bet dabar norėčiau, kad ir kitos būtų mergaitės..
tik vyrui nesakykit blush2.gif

prajuokinai thumbup.gif

o as kazkaip nujauciu, kad kiti mano vaikuciai irgi bus tik mergytes.. ax.gif
Atsakyti
O as nuo pat pastojimo kazkaip jauciau, kad savyje nesioju berniuka. Ir pasitvirtino, - gime berniukas smile.gif Nors mums butu buve tas pats, vistiek vaikutis pirmagimis, o svarbiausias dalykas, kad tik sveikas gimtu biggrin.gif Antros, zinoma, noreciau dukrytes, bet cia viskas nuo Dievuliuko priklauso wub.gif Manau, kad musu vaikuciai - angeliukai ir budami danguje patys pasirenka tevelius wub.gif
Atsakyti
O mum pavyko su vaikais kaip pagal užsakymą biggrin.gif pirmas-sūnus,antra-dukrytė.
Sakyčiau-geriau nebūna... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Be to būdama nėščia nujaučiau kas bus,nors kitiem atrodė,kad bus priešingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanata @ 2007 04 06, 08:32)
Reikia nubrezti linija ir padalint ja i dvylika daliu - dvylika menesiu. Tada raide V pazymeti tevelio gimtadieni ir nuo jo dar pazymeti dvi V kas keturis menesius.
Po to zymet mamytes gimtadieni M raide ir dar tris M kas tris menesius.
Tarpai prasidedantys V - rodo kada pradeti berniuka, o atkarpeles nuo M - mergaite.
Pvz. V gime sausio 7 d., tai V zymesime 01.07, 04.07, 09.07
       M gime gegzes 11 d. , tai M zymesime 05.11, 08.11, 11.11, 02.11
Iseina, kad siai porai berniuka reikia "planuoti"  nuo 01.07 iki 02.11
                                                                            05.07 iki 05.11
                                                                            09.07 iki 11.11
                                      O mergaite planuot:   nuo 02.11 iki 05.07
                                                                            05.11 iki 09.07
                                                                            11.11 iki 01.07
Man atitiko.  biggrin.gif

hmmm g.gif nelabai tikiu ir as pasakaiciavimais,nes visi rode berniuka,o gime mergaite.Bet kitais metais planuosime berniuka,tai bandysiu pasinaudot,jei nepavyks tai bala nemate biggrin.gif 4u.gif
Beje mes abu svajojome apie berniuka,bet as savo mergaites nekeisciau i joki berniuka wub.gif jau taip buvo lemta matyt ...

QUOTE(AgnėM @ 2007 04 09, 19:38)
nu ***** nepasirinksi,ne parduotuve,ar mergaite ar berniukas, vistiek vaikas...o vaikus reikia myleti  heart.gif  heart.gif  heart.gif

Nu ne parduotuve,bet noreti nieks nedraudzia,o gimus vistiek mylyme kad ir kokia lytis isvydo pasauli 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige: 15 balandžio 2007 - 21:52