Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitė ar berniukas

As taaaiiip norejau mergytes,kad galvojau,jog Dievulis tikrai man jos pagailes.Apsirikau. thumbup.gif
Atsakyti
Labai norėjau dukrytės, dukrytę ir auginu. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mums jokio skirtumo nebuvo - mergaitė ar berniukas, savrbu, kad sveikas bigsmile.gif Nė karto į galvą net nešovė, kad norėčiau labiau to ar ano.
Atsakyti
Prieš pastojant norėjau berniuko, kail laukiausi, buvo lygiai vienodai, vyras labai norėjo mergaitės, ją ir auginam wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Berniuko 4u.gif Tokį ir auginam ax.gif
Atsakyti
Apie kuriuos svajojom , tie ir gimė. Berniukas mergaitė, mergaitė, ir berniukas.
Nors sakėm, kas gims, tą ir krikštysim. biggrin.gif Bet svajonės išsipildė.
Atsakyti
Mums su vyru buvo tas pats, kas gims. Kai laukiausi nestuke.gif , abiems atrodė, kad gims berniukas (per echo prašėm, kad gydytoja nesakytų schmoll.gif lyties), tačiau sapnuodavau tik mergytę. Mergytė ir gimė thumbup.gif
Atsakyti
Kai laukiausi mano pazystama itikino mane, kad tikrai bus berniukas (pagal pilvuko forma) daktarai sake, kad lyties nemato. Man nebuvo skirtumo, gime mergaite ir mes labai ja dziaugiames wub.gif
Atsakyti
Labai norejau pirmo berniuko.14 sav.echoskope isvydom kas pas mus slepiasi mirksiukas.gif .gime drutas vyriokas biggrin.gif
Atsakyti
Pirmo vaiko norejau berniuko. Gavosi. Paskui po penkiu metu norejau mergaites. Ir nors praejus penkiems metams jau nenorejau ax.gif Bet netycia - gavosi lotuliukas.gif Dabar turiu porele thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif labai labai labai norejau pirmos mergaites, bet kai pastojau vyras mane itikino, kad bus berniukas. Iki gimdymo Escho nesimate kas gims. Sapnuodavau kad gims berniukas, net ir buvau nusiteikusi, kad teks auginti sunu, na bet aisku nesvarbu, svarbu sveikas. Tiesiog norejosi mergaites ir tiek. Pagimdzius isgirdau gydytojos pranesima, kad turiu dukryte, buvau be galo laiminga, o vyras net apsiverke. Dabar jau jai 4 menesiai, po kokiu meteliu reikes planuoti anra, jau noretusi sunaus... blush2.gif
Atsakyti
Kai laukiausi tiksliai giliai viduje žinojau kad gims berniukas thumbup.gif , antro kai laukiausi nujaučiau kad gims mergaitė. Mat tarp vaikų tik metai skirtumas taigi dar nebuvau pamiršusi kaip nešiojosi vaikinas, nėštumas skyrėsi kaip diena nuo nakties. Dabar laikiuosi trečio abu su vyru norėtume berniuko (nors jis ir antro norejo vaikino verysad.gif ), bet stengiuosi vyti šalin tas mintis, nes jei pilvelyje mergyte nenoriu jos liudinti unsure.gif , tikiu jog ji jaučia mano mintis. O beto nenoriu ir pati patirti kažkokį nusivylimą įsikalusi sau į galvą jog norėjau vieno o gimė..... blush2.gif
Atsakyti