Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitė ar berniukas

Norėjau tik dukryčių ir net negalėjau tuo abejoti..
pirma dukrytė-jai tuoj 14...

kai laukiausi antro, gyvenau Rytų šalyje ir kadangi kitaip būti negalėjo tik mergytė vadinau ją Amrita....

grįžau į Lietuvą, nusiuntė pas genetikus ir ten(buvo 12sav)klausia, norit pasakysiu būsimo kūdikio lytį. sakau kad aš ir taip žinau-mergaitė..

Ji sako: nea berniukas...tai taip ir ginčyjomės su ja iki 21savaitės, kol neprireikė amniocentezę daryti...
ir kai jau chromosomos buvo sudėliotos... lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ką gi gimė puikus sūnus...nesigailiu biggrin.gif

nuostabi porelė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejoana @ 2007 03 05, 12:28)
Norėjau tik dukryčių ir net negalėjau tuo abejoti..
pirma dukrytė-jai tuoj 14...

kai laukiausi antro, gyvenau Rytų šalyje ir kadangi kitaip būti negalėjo tik mergytė vadinau ją Amrita....

grįžau į Lietuvą, nusiuntė pas genetikus ir ten(buvo 12sav)klausia, norit pasakysiu būsimo kūdikio lytį. sakau kad aš ir taip žinau-mergaitė..

Ji sako: nea berniukas...tai taip ir ginčyjomės su ja iki 21savaitės, kol neprireikė amniocentezę daryti...
ir kai jau chromosomos buvo sudėliotos... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
ką gi gimė puikus sūnus...nesigailiu biggrin.gif

nuostabi porelė tongue.gif

as antro noreciau berniuko tongue.gif o trecias jau nesvarbu lotuliukas.gif
Atsakyti
Man buvo visai vienodai kas gims, gime - berniukas wub.gif , o antro noreciau mergaites, kad butu porele wub.gif
Atsakyti
Iš tikrųjų nėra taip svarbu kai laukiesi pirmagimio rolleyes.gif Bet kadangi aš esu jaunesnė sesutė, atrodė, kad yra savaime suprantama, kad 1mas turi būti berniukas. O pasirodo būna ir kitaip! blink.gif Ir galiausiai aš tuom labai patenkinta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nebuvo jokio skirtumo, nes laaabai laukėm leliuko. Nemanau, kad bus didelis noras išskirti ir antrą (logiška būtų, kad būtų mergaitė), bet smagu būtų mažiui ir brolį turėt, o vėliau gal ir sesutė į gretas įsijungtų g.gif
Atsakyti
is pradziu begalo norejau mergaites, nes turejau toki grazu varda. bet zinojau, jog beveik 100 procentu gims berniukas, nes vyro puseje vien berniukai ir jo genai labai stiprus. taip ir buvo - bet dabar tik tuom dziaugiuosi ir atrodo butent berniuko ir norejau smile.gif o dabar reiktu dukters... smile.gif
Atsakyti
visuomet norejau pirmos mergaites,buvau isitikinus,kad pirma turi buti seimininke mirksiukas.gif .kai laukiausi,visi lauke berniuko, as irgi.ka turesiu nezinojau,net ir privaciai ejau,pinigus mokejau tikejausi,kad matys lyti.3 bandymai suzinoti-nesekmingi verysad.gif ...visa nestuma tik i berniukiskus drabuzelius ziurejau,netrauke kazkodel sukneles...ir ka manot-gime mergaite wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
labai norejau dukrytes,tai gandras ir ispilde mano svajone
Atsakyti
mes norėjome mergytės :0
mergytę ir turime 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maziausia: 05 kovo 2007 - 17:11
Aš kai pastojau, nujaučiau kad bus mergaitė, labai labai jos laukiau wub.gif Nuojauta ir svajonės išsipildė thumbup.gif
Atsakyti
kai laukiausi pirmo tai labai norėjau mergaitės,bet gimė berniukas biggrin.gif
dabar turiu ir mergaite 4u.gif
Atsakyti
Kai laukiausi pirmo vaikelio, tai norejau tik sunaus, nes pati turejau vyresni broli ir zinojau kaip tai yra gerai smile.gif , tai sunelis ir gime 4u.gif , na o antra nestuma tik apie mergaite kliediejau, tiek jos norejau ir kagi as ja turiu smile.gif
Atsakyti