Visad labai svajojau pirma tureti berniuka. Dabar aisku seses reikia ... O siaip tai noreciau dvieju berniuku ir vienos mergaites...
Galvojau jog bus berniukas,ir drabužėlius žydrus pirkau,bet mergyte
as tai labai dukrytes norejau, vyras berniuko, bet issipilde mano svajone
Kai laukiausi pirmą kartą,tai labiau norėjau dukrytės Gimė sūnus ir buvau labai patenkinta O po 13 m. turiu ir dukrytę
Abu labai šaunūs vaikai,labai myliu juos abu
Abu labai šaunūs vaikai,labai myliu juos abu
Aš visad juokdavaus kad reik sesutės lepūneliui sūneliui auginti. Dabar po 12 metų galiu pasakyt planas pavyko: pirma šauni dukra ir dabar mažytis sūnelis labai mylimas ir lepinamas visų
Jokio skirtumo kazkaip Labai laukiau vaikiuko,o drabuziukus pirkau visokius,juo labiau ,kad ir daktare nieko nesake,kas gims...Kai liko savaite iki gimdymo ir apziurinejo echoskopu,o as paklausiau ar nesimato kas?O man sako-ot gimdyt ant noses ir dar klausia Tai taip ir liko staigmena
Papildyta:
Labai grazus jusu,virugie,vaikiukai Kaip saunu,kad dukra taip rupinasi broliuku Nuostabus vaikai :4u:Sekmes
Papildyta:
Labai grazus jusu,virugie,vaikiukai Kaip saunu,kad dukra taip rupinasi broliuku Nuostabus vaikai :4u:Sekmes
QUOTE(jovitah @ 2007 02 09, 23:16)
Jokio skirtumo kazkaip Labai laukiau vaikiuko,o drabuziukus pirkau visokius,juo labiau ,kad ir daktare nieko nesake,kas gims...Kai liko savaite iki gimdymo ir apziurinejo echoskopu,o as paklausiau ar nesimato kas?O man sako-ot gimdyt ant noses ir dar klausia Tai taip ir liko staigmena
Papildyta:
Papildyta:
ačiū, sesė labai myli savo brolį ir lepina
Norėjau sūnaus, o dabar jau ir apie mielą sesytę savo berniukui pasvajoju
Visad galvojau kad pirmoji bus mergyte. Bet kzkaip mano seima pagavo mane kad vis galvoju vardus berniukams, o taip ir buvo, sestam men gydytojas pamate kad bus berniukas! Dabar turiu maza stebukliuka ir esu be proto laiminga ir neisivaizduoju kaip dbr reiketu auginti mergaiciuke
pas mane pilvuke slapukas gyveno, bet as labaj norejau mergytes vyras sakydavo, kad noretu sunaus (bet veliau prisipazino, kad giliai sirdyje vis del to norejo dukrytes) keli draugai ne susilazino kas gims kaj pagimdziau vyras iskrat paklause, taj kas, berniukas? bet gydytojas atsuko musu maziuke