Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitė ar berniukas

As tai visada norejau mergaites, bet kai suzinojau kad laukiuosi apime nuojauta kad bus berniukas ir kuo toliau tuo labiau norejau berniuko. Net bijojau kad jei gims mergyte, nusivilsim abu( nors tai kvaila, juk svarbiausia kad butu sveikas) vyras buvo visiskai isitikines kad bus berniukas, ir nuojauta neapgavo, turim suneli smile.gif o antras kas bus tai jokio skirtumo:)
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hebiuke: 13 balandžio 2010 - 14:29
Aš visada norėjau mergytės wub.gif ją ir turim, tai begalo džiaugiuosi tongue.gif
Atsakyti
Norėjau mergaitės, jau svajodavau kaip puošiu, kaspinėlius segsiu, bet kažkas viduje vis sakė, kad bus berniukas biggrin.gif Taip ir buvo smile.gif Na, bet būsimas vyras savaitę vaikščiojo išsišiepęs, kai po echoskopo pasakė, kad bus berniukas biggrin.gif
Atsakyti
berniuko, nes 2 merginas jau turim biggrin.gif
Atsakyti
...o as nekeliau noru ir pageidavimu..tad pirma dukrele..o antras sunus..
labai patenkinti..nors vyras sake, jog bus laimingas ir 3 dukras augindamas biggrin.gif
Atsakyti
KAI LAUKIAUSI MAN BUVO NESVARBU KAS, TIK KAD SVEIKAS VAIKELIS BUTU. GIME MERGYTE. DABAR DZIAUGIUOSI JOG TURIU MERRGYTE IR NORECIAU DAR VIENOS. smile.gif VYRAS TAI MERGYTES NOREJO.
Atsakyti
Man buvo visiskai nesvarbi vaikucio lytis. Net nezinojom, kas gims. LAbai laukem savo stebukliuko. Ir labai apsidziaugiau, kad gime mergaite wub.gif (turbut taip pat rasyciau, jei butu berniukas blush-anim-cl.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siurbelyte: 02 gegužės 2010 - 15:11
Norejau mergytes wub.gif turiu mergyte wub.gif
ir antros noreciau mergaites wub.gif
Atsakyti
Norėjom porelės - porelę ir turim, šiaip visada aš galvojau, kad pirmas galėtų būti berniukas, o antra mergytė, bet gavosi atvirkščiai smile.gif
Atsakyti
visada norejau mergaites. wub.gif db turiu jau dvi,dabar noriu berniuko biggrin.gif
Atsakyti
mums visiskai nebuvo svarbu kas gims, svarbu sveikas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyliai_tyliai: 11 gegužės 2010 - 15:21
As kai laukiausi galvojau, kad bus mergaite, vyras mano norejo berniuko smile.gif kai padare echoskopija paaiskejo, kad berniukas bigsmile.gif tevas buvo labai laimingas thumbup.gif as taip pat wub.gif
Atsakyti