As kol nezinojau buvau istikinus, kad bus dukryte, net sapnuodavau, o pabaigoj jau echo parode, kad sunelis , kaip pirmas vaikiukas, tai nebuvo jokio skirtumo kas, o jau antro tai mergytes noreciau
Abu kartus maniau, kad noriu berniuku. Vyras pirmos mergaites, o antro berniuko...
Turim dvi princesytes. Ir tik dabar suprantu kokia as laiminga, kad turiu sitas mergytes... Kai gime antroji supratau tik tada , kad giliai sirdyje visada norejau butent panelyciu. Jos tokios svelnios ir mielos, mano brangiausios dvi saulytes.
Turim dvi princesytes. Ir tik dabar suprantu kokia as laiminga, kad turiu sitas mergytes... Kai gime antroji supratau tik tada , kad giliai sirdyje visada norejau butent panelyciu. Jos tokios svelnios ir mielos, mano brangiausios dvi saulytes.
Keista pas mane pirmoji mergyte bet ir antros as norejau mergaites nes man kazkaip jos mielesnes
pirma mergaite, tai jau kaip ir sunaus norejosi, bet as sakiau kad tik butu sveikas nes pirmoji gime su priesirdziu pertvaros defektu, o gime antra sveikute mergyte
As nuo pat mazens norejau pirmo vaiko sunaus. Bet kai suzinojau, jog laikiuosi kazkokia apeme nuojauta, kad bus mergaite, o vyras mano buvo isitikines simtu procentu, kad bus sunus. Kai nuvaziavom darytis echo ikrites i ekrana ziurejo, ar jo nuojauta neapgavo, ir dar gydytojai nepasakius lyties, pradejo krykstaut, kad mato jog cia berniukas. Tai gydytoja tik palinksejo galva, sako galesit futbola zaist.
Abu su vyru pirmo vaiko norejome berniuko ir kai laukiausi buvau isitikinusi, kad bus berniukas. Kai padareme echo gydytoja pasake, kad tikrai bus mergaite, apeme labai keistas jausmas Susilaukeme nuostabiausios mergytes Dabar esame labai laimingi ir neisivaizduojame gyvenimo be musu mazojo stebuklo
Planuojame antra vaika, tai manau vyras nores berniuko
Planuojame antra vaika, tai manau vyras nores berniuko
Esu devintam danguj kad turiu mergaitę. Svajojau apie ją visad.
Aišku begalo myliu sūnų. Bet mergaitė mane labiau papildo, nei sūnus...
Aišku begalo myliu sūnų. Bet mergaitė mane labiau papildo, nei sūnus...
na visad gal labiau linkau prie mergytes. bet kai pastojau vyras sako bus berniukas net kazkaip mane itikino.taj pupyciu vadinau pilvuke ir aplinkiniai sake kad turbut bus berniukas.o echoskopija vis neparodydavo lyties slepdavosi o sapnuodavau tik kad mergyte turesiu. kazkur likus poraj menesiu iki gimdymo echoskopija parode mergyte bet ir taj dar gine nebuvo isitikinus 100 proc.bet va gime mergyte ir tetukas ir as labai patenkinti
pirma norejau berniuko ,jo ir sulaukiau.
Kai laukiausi mane labai trauke zaisliniai pistoletai, jie tokie grazus buvo. Niu galvoju ,jei gimtu mergaite tektu ieskoti ruzavu pistoletu keistai butu aisku. Bet kai pasake ,kad bus berniukas labai apsidziaugiau antro noreciau- mergaites, bet planuose dar nera
Kai laukiausi mane labai trauke zaisliniai pistoletai, jie tokie grazus buvo. Niu galvoju ,jei gimtu mergaite tektu ieskoti ruzavu pistoletu keistai butu aisku. Bet kai pasake ,kad bus berniukas labai apsidziaugiau antro noreciau- mergaites, bet planuose dar nera
iki pat pakutines nestumo dienos, nezinojau ka turesim- mergyte ar berniuka, nes musu lelius wisa laika sedejo pilvelyje ir nerode sawo grozybiu nuojautos jokios nejauciau kas bus mergyte ar berniukas, bet giliai sirdyje lb tikejau ir norejau kad tai butu mergyte daugelis sake kad laukiuosi berniuko, nes sprende pagal pilvo forma, veido oda ir pan..o man kaj buwo pikta girdeti kad wisi kajp susitares sake va pamatysi bus berniukas..ir kaj gime mergyte tox neapsakomas jausmas buwo visgi mamos nuojata neapvyle..juk tikejau ir svajojau kad bus mergyte, del ko dbr lb lb dziaugiuosi
norejau berniuko, nescia budama sirdies gilumoj zinojau, kad gims berniukas, nors gyytojas lyties nesake. ir tikrai, turiu nuostabu vyruti motiniska nuojauta nemeluoja