Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitė ar berniukas

As kol nezinojau buvau istikinus, kad bus dukryte, net sapnuodavau, o pabaigoj jau echo parode, kad sunelis smile.gif , kaip pirmas vaikiukas, tai nebuvo jokio skirtumo kas, o jau antro tai mergytes noreciau ax.gif
Atsakyti
Abu kartus maniau, kad noriu berniuku. g.gif Vyras pirmos mergaites, o antro berniuko...
Turim dvi princesytes. Ir tik dabar suprantu kokia as laiminga, kad turiu sitas mergytes... Kai gime antroji supratau tik tada , kad giliai sirdyje visada norejau butent panelyciu. Jos tokios svelnios ir mielos, mano brangiausios dvi saulytes.
Atsakyti
Keista pas mane pirmoji mergyte bet ir antros as norejau mergaites nes man kazkaip jos mielesnes smile.gif
Atsakyti
pirma mergaite, tai jau kaip ir sunaus norejosi, bet as sakiau kad tik butu sveikas nes pirmoji gime su priesirdziu pertvaros defektu, o gime antra sveikute mergyte
Atsakyti
As nuo pat mazens norejau pirmo vaiko sunaus. Bet kai suzinojau, jog laikiuosi kazkokia apeme nuojauta, kad bus mergaite, o vyras mano buvo isitikines simtu procentu, kad bus sunus. Kai nuvaziavom darytis echo ikrites i ekrana ziurejo, ar jo nuojauta neapgavo, ir dar gydytojai nepasakius lyties, pradejo krykstaut, kad mato jog cia berniukas. Tai gydytoja tik palinksejo galva, sako galesit futbola zaist.
Atsakyti
Abu su vyru pirmo vaiko norejome berniuko ir kai laukiausi buvau isitikinusi, kad bus berniukas. Kai padareme echo gydytoja pasake, kad tikrai bus mergaite, apeme labai keistas jausmas blush2.gif Susilaukeme nuostabiausios mergytes thumbup.gif Dabar esame labai laimingi ir neisivaizduojame gyvenimo be musu mazojo stebuklo ax.gif
Planuojame antra vaika, tai manau vyras nores berniuko rolleyes.gif
Atsakyti
Esu devintam danguj kad turiu mergaitę. Svajojau apie ją visad. wub.gif
Aišku begalo myliu sūnų. Bet mergaitė mane labiau papildo, nei sūnus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andžela: 08 balandžio 2010 - 12:14
na visad gal labiau linkau prie mergytes. smile.gif bet kai pastojau vyras sako bus berniukas net kazkaip mane itikino.taj pupyciu vadinau pilvuke nestuke.gif ir aplinkiniai sake kad turbut bus berniukas.o echoskopija vis neparodydavo lyties slepdavosi blush2.gif o sapnuodavau tik kad mergyte turesiu. g.gif smile.gif kazkur likus poraj menesiu iki gimdymo echoskopija parode mergyte bet ir taj dar gine nebuvo isitikinus 100 proc.bet va gime mergyte 4u.gif ir tetukas ir as labai patenkinti wub.gif
Atsakyti
pirma norejau berniuko ,jo ir sulaukiau.
Kai laukiausi mane labai trauke zaisliniai pistoletai, jie tokie grazus buvo. Niu galvoju ,jei gimtu mergaite tektu ieskoti ruzavu pistoletu doh.gif keistai butu aisku. Bet kai pasake ,kad bus berniukas labai apsidziaugiau smile.gif antro noreciau- mergaites, bet planuose dar nera smile.gif ax.gif
Atsakyti
iki pat pakutines nestumo dienos, nezinojau ka turesim- mergyte ar berniuka, nes musu lelius wisa laika sedejo pilvelyje ir nerode sawo grozybiu doh.gif nuojautos jokios nejauciau kas bus mergyte ar berniukas, bet giliai sirdyje lb tikejau ir norejau kad tai butu mergyte nestuke.gif daugelis sake kad laukiuosi berniuko, nes sprende pagal pilvo forma, veido oda ir pan..o man kaj buwo pikta girdeti kad wisi kajp susitares sake va pamatysi bus berniukas..ir kaj gime mergyte tox neapsakomas jausmas buwo thumbup.gif visgi mamos nuojata neapvyle..juk tikejau ir svajojau kad bus mergyte, del ko dbr lb lb dziaugiuosi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
norejau berniuko, nescia budama sirdies gilumoj zinojau, kad gims berniukas, nors gyytojas lyties nesake. ir tikrai, turiu nuostabu vyruti wub.gif motiniska nuojauta nemeluoja 4u.gif
Atsakyti
Norai per visa laukimo laika net kalis kartus keitesi doh.gif
Atsakyti