Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitė ar berniukas

Vyras tiek svaigo dėl vaiko, kad jam buvo vienodai kad gims, laukė betko kaip išprotėjęs, bet kažkodėl jis nujautė, kad bus mergaitė, o aš gal labiau berniuko kažkodėl norėjau, nors mergaitei vardą jau buvom išrinkę dar iki pastojimo. Na ir vyro nuojauta kaip visada jo neapgavo, turim nuostabiausią dukrytę, ir tokią pasiutusią, kaip berniukas lotuliukas.gif gi sako ko tėvai tikisi, tokio charakterio ir gimsta, nu tai mūsų mergytė tokia berniukiška, apsiginti turbūt nereikės mokyti, nes labai jau bojavaja biggrin.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif Kai laukiausi pirmo vaikelio, buvau su vyru isitikinusi, kad bus mergaite. Dar tiksliai nezinodami viska pirkome ruzavos spalvos ir vis juokdavomes, o jei bus berniukas... likus 3sav iki gimdymo echoskopas patvirtino, kad bus mergyte. Taip ir buvo, gime musu princese. Su antru nestumu nuojauta kuzdejo, kad bus berniukas, nors slapcia tikejausi mergaites.... ax.gif Gime sunelis, kuriuo as labai patenkinta ir laiminga smile.gif
Atsakyti
Vyras tai tiesipg buvo isitikines, kad bus berniukas. O man buvo ne tiek svarbu, nors kazkaip norejau berniuko gal del kitu, nes tai pirmas anukas mano tevam, nors turi dvi anukes is sesers, bet norejo labai berniuko smile.gif
Atsakyti
Aš juokiuosi visiems, kad iki paskutinio atodūsio ant gimdymo stalo tikėjau, kad gims sūnus ax.gif Va, auginam gražuolę Rugilę ir dabar net neįsivaizduoju, kad galėjo būt kitaip doh.gif Net antros dukrytės norėčiau 4u.gif
Atsakyti
pirmojo nenorejau zinoti kas gims,gime sunus,na o antrosios kaip ir dauguma nori poreles,tikejomes dukrytes........deja-antras irgi nuostabus berniukas.dar pamenu vyro gimimo diena nuejom echoskopa daryti,tikejomes gimtadienio proga suzinoti,kas gims...teko nukabinus nosis grizti (gydytoja mate,bet tiesiog dar nenorejo sakyti.pati nebuvo visu 100% tikra) po kiek laiko pranesiau vyrui,kad gims sunus,reakcija nebuvo tokia kokios tikejausi,siek tiek nuliudo,bet uz tai man iki siol neduoda ramybes,kad reikia dar dukrytes ... thumbup.gif
Atsakyti
mūsų atveju vyras laukė berniuko, visi spėliojo, kad bus berniukas ir aš save nuteikinėjau, kad gerai ir berniukas, svarbu sveikas būtų..., bet jau kai gydytoja pradėjo sakyti, kad lyg mergaitė (vis pasisukdavo) negaliu apsakyti, kaip jaučiausi, o ir dabar kiekvieną dieną jaučiuosi lyg loterijoje išlošus...turim mergaitę clap.gif
Atsakyti
Kai laukiausi sunelio labai norejau mergaites wub.gif tiesiog buvau tikra kad bus Ji lotuliukas.gif vyrui kazkaip buvo tas pats, sake svarbiausia kad sveikas vaikas butu biggrin.gif o kai mazaja princese laukiausi, tai sakiau jei dabar nebus mergaite tai paduosiu savo vyra i teisma lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš visada norėjau pirma susilaukti berniuko, nes visada norėjau turėti vyresnį brolį, kuris mane gintų ir saugotų smile.gif o antros dukrytės, kad ją brolis gintų tongue.gif bet ......... vis dėl to gimė mergytė, kai laukiausi tai susapnavau ir echoskopas tą patvirtino, nors iki pat nėštumo pabaigos vis viliausi, kad gal vis dėl to bus berniukas biggrin.gif O dabar be galo esu laiminga, kad turiu šitą mažą princesytę. Ir iš tikro nesvarbu kas - mergaitė ar berniukas, svarbu, kad sveikas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(koste85 @ 2010 03 16, 00:39)
Sveikute,

Pagal senoves kinu gimimo kalendoriu yra nustatoma kudikio lytis ohmy.gif)

Sis puslapis yra:    http://www.nescia.lt...mo-kalendorius/

Sis kalendorius teigia, jog senoveje kinai galejo atspeti kudikio amziu  nestuke.gif

Man tai patiko, nes mano sesute ka tik pagimde ir jai atitiko. Ji norejo berniuko, o kaip tik ir parode kinu kalendorius, jog jai gims berniukas    drinks_cheers.gif

Smagu.......
4u.gif

pagal šį kalendorių turėjom sūpuoti antrą mergytę..bet sūpuojam rožinį berniuką biggrin.gif

pirmo kai laukiausi, nuojauta kuždėjo, kad gims berniukas, ir taip traukė prie žydros spalvos drabužėlių, į rožinę spalvą net pažiūrėt negalėjau blush2.gif ir nuojauta neapvylė-gimė berniukas...kai antro laukiausi, labai traukė prie švelnių spalvų ypač rožinės biggrin.gif ..galvojau, kad gal porelę turėsim wub.gif bet kažkas viduj neleido patikėt, kad mergaitė gali gimt..be to gydytoja echoskopuojant pamatė 100% berniuką..kaip sakant galim bandyti dar kartą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(koste85 @ 2010 03 16, 00:39)
Pagal senoves kinu gimimo kalendoriu yra nustatoma kudikio lytis ohmy.gif)

Sis puslapis yra:    http://www.nescia.lt...mo-kalendorius/

Pagal šitą kinų kalendorių, kaip ir atitiktų, turiu dukrytę, tą ir kalendorius rodo ax.gif
Atsakyti
As taip pat norejau mergaites, mergaite ir gime thumbup.gif
Atsakyti
Norejau kad antras vaikelis butu sunelis, o turiu labai zavias ir grazias dukrytes wub.gif
Atsakyti