Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitė ar berniukas

sveikos.. sako motina gali nujausti ka nesioja savyje... ir pati patyriau savo kailiu... kai laukiausi pirmojo-visada kazkaip galvojau apie mergyte ir net netyciom,kalbedama su pilvuku,visada sakiau ji,mano mazute,mano saulyte... o su antruoju atvirksciai-jauciau,kad berniukas... visada sakiau jis,mazutis... nors visi sake,pilvas apvalus-bus mergaite.... tad ko laukiau,ta ir turiu... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kribuk @ 2007 01 15, 08:00)
Labukas. Smalsu sužinoti, ko labiau laukėte, mergaitės ar berniuko? Aišku, daug kas atsakys, kad nesvarbu, svarbu, kad sveikas. Tam pritariu, sveikata svarbiausia, bet vistiek... giliai savo viduje pasvajojote, ko norėtumėte labiau...
Aš tai kai tik pastojau, svaigau dėl mergytės. Dar jai negimus svajojau kaip ją puošiu gražiom suknelėm, kaip šukuosiu ir pinsiu kasytes, kaip pirksiu gražiąsias lėles. Labai norėjau mažos princesytės. Na ir svajonė išsipildė. thumbup.gif

Sveikute,

Pagal senoves kinu gimimo kalendoriu yra nustatoma kudikio lytis ohmy.gif)

Sis puslapis yra: http://www.nescia.lt...mo-kalendorius/

Sis kalendorius teigia, jog senoveje kinai galejo atspeti kudikio amziu nestuke.gif

Man tai patiko, nes mano sesute ka tik pagimde ir jai atitiko. Ji norejo berniuko, o kaip tik ir parode kinu kalendorius, jog jai gims berniukas drinks_cheers.gif

Smagu.......
4u.gif
Atsakyti
O as laukiau mergaites. Kai pirkom buta, vieno kambario sienos buvo rozines spalvos. Kai echoskopas parode 99% berniuka, mane istiko sokas. Nors mano mama iskart pasake, kad laukiuosi berniuko. Ir sutapimas - 9 klaseje siuvinejome kudikio kraiteli, kazkodel pasirinkau melynus siulus..smile.gif Gime toks berniukiskas berniukas, kad i nieka jo nekeisciau bigsmile.gif
Atsakyti
dėl pirmagimio net neabejojau,kad sūnus,anksti vardą išrinkau,o dėl vidurinėlio nebuvau tokia užtikrinta,bijojau,kad gims dukra.Jis ir augo toks gražutėlis,didžiaakis.Blakstienos iki antakių(kol nepasitrumpino)žanduose duobutės...tik charakterio ne mergiško bigsmile.gif Sutuoktinis baisiai pyko,kad gimdau,ką noriu mirksiukas.gif
Atsakyti
sweikos, biggrin.gif wisa laika norejau pirmo sunau cia pagal sawe taip galwojau nes wisada norejau tureti wiresni broli ,kad apgintu bet isejo taip kad as ji gindawau biggrin.gif bet kai pastojau nebebuwo reiksmes kas swarbiausia buwo kad tik wiskas gerai,nes mano nestumas tikrai nelengwas buwo,ligonines kelis kartus ,plauciu uzdegimas gydimui naudojo antibijotikus tai tik meldziausi kad tik mano waikui butu wiskas gerai,ir gime sweika mergyte jau 6 men,ne karo tikrai nesirgom (pfu pfu pfu kad neprisisneket),tik wa dabar dantukai kankina tai karsciuojam truputi.verysad:
Atsakyti
kazkaip didelio skirtumo nebuvo. Bet naturaliai galvojau apie bernuka, pasitvirtino. O antro, aisku, mergaites. Bet ziuriu, pildosi seses burimai. Tiek pas mane, tiek pas ja.
Atsakyti
Norėjau, kad būtų sveikas biggrin.gif
Atsakyti
Tiek vyras, tiek as labai norejom mergytes wub.gif jau nuo pastojimo pradzios jauciau, kad ja ir nesioju wub.gif ir mano nuojauta pasitvirtino... Esam nerealiai laimingi thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(koste85 @ 2010 03 15, 23:39)
Pagal senoves kinu gimimo kalendoriu yra nustatoma kudikio lytis ohmy.gif)

o man neatitiko pagal sita kalendoriu biggrin.gif

As,kaip pirmo vaikelio,tai norejau mergytes,o MB - berniuko smile.gif pagal pilva visi pranasavo,kad bus berniukas,taciau sulaukem dukrytes wub.gif ir as,ir MB esame labai patenkinti, manau,butu tas pats jei butu ir berniukas biggrin.gif bet dideles nuojautos neturejau ka nesioju,jau beveik buvo itikine,kad bus sunus biggrin.gif
Atsakyti
mano vyras labai norejo berniuko, o man tiesa pasakius dideles reiksmes lytis neturejo, nes visgi pirmagimis. taciau abu su vyru jutom, kad bus vyriokas ax.gif as ir sapnavau...ir seip is pilvo visi spejo...na ir echoskopas jau 12 savaite rode berniuka lotuliukas.gif tik dar su dvejonem sake, o va 20 savaite mazius atkiso savo grozi lotuliukas.gif tada jau be dvejoniu thumbup.gif dabar noretu vyras mergytes, o man ir vel jokio skirtumo, nes as ir vel noriu berniuko, mergytes irgi thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
pagal nurodyta kalendoriu man neatitinka... atitiktu tada, jei mano amzius butu pastojimo metu, o gimdymo metu visai kita lyti nurodo blink.gif
Atsakyti
Pirmagime gime dukryte ...vyras ,kaip ir daugelis manau norejo sunaus.Bet kai gimsta vaikuciai atrodo jokio skirtumo kokia lytis ,auga mylimi ir pan.Mano vyras labai myli vaikus.Antroji gime vel dukra-labai laukta ir mylima.Na ,o dabar bigsmile.gif pries 4 men .gime pagrandukas sunelis smile.gif Fainuolis,negalim visi atsidziaugti.Beja as galvojau ,jog gims dukra,nes niekada neisivaizdavau ,kad galiu tureti sunu.Man nebuvo skirtumo kas gims,labai bijojau ,kad tik viskas butu gerai... Seses labai norejo brolio 4u.gif baigia nubuciuot ta maziuka wub.gif
Atsakyti
Lytis visai nebuvo svarbi. Bet nuo pat pradziu jauciau, kad nesioju berniuka. Berniukas ir gime smile.gif
Atsakyti