Vyras labai norejo dukros, o gime sunelis. Siaip nesureiksminu, taciau as dziaugiuosi suneliu. Dabar jau noriu 2 vaiko ir butinai dukrytes
As tai labai norejau mergytes, visada isivaizdavau tik mergyte taip ir gavosi kaip norejau
As taip pat labai norejau mergytes ja ir turiu
Gal keistai pasirodys, bet niekada nenorėjau mergaitės Na, būtų gimusi, tai būtų, bet kad svajočiau kaip kitos mamos, ypatingai jau turinčios berniuką - tikrai ne Man maži berniukai net mielesni kažkodėl ir visada taip buvo ... Pirmo norėjau berniuko. Gimė berniukas. Antro laukiausi - sakiau, kad būtų gerai berniukas - viskas aišku, viskas žinoma.... Gimė Trečio laukiausi - visi rėkė, kad sesės reik O man taip keistai ta mintis atrodė Kažkaip nesiderinau aš su mergaite. Man mergaičių mamos tokios švelnios, ramios turėtų būti, ko apie save pasakyt negaliu Man, pajodžergai, bernų kompanija namie kažkokia artimesnė atrodė.... Ir ką - trečias berniukas - kaip pagal užsakymą . Žinoma, būtų gimusi mergaitė, būtų kažkas nauja Ir ji būtų mylima kaip ir berniukai. Bet vis tiek neįsivaizduoju savęs mergaitės mama esant
Turiu du vaikus ir abu kartus norėjau mergaitės, o gavosi porelė: mergaitė ir berniukas Abu labai gražūs, vienas į kitą panašūs
QUOTE(Perkūnas @ 2010 02 04, 20:51)
Turiu du vaikus ir abu kartus norėjau mergaitės, o gavosi porelė: mergaitė ir berniukas Abu labai gražūs, vienas į kitą panašūs
o as norejau tik sveiko vaiko ir visai nesvarbu buvo kas bus
Kai tik zinojau, kad pastojau pirma mintis buvo, kad bus mergaitė taigi laukiau tik jos ir galvojau kad butu sveika Visada norejau pirmos mergaites, kad butu lengviau kai auginsim broliuka
norejau dukrytes - ir turiu dukryte
Norejau nors antros mergaites bet gime nuostabus berniukas turiu du saunius berniukus
kai laukiausi pirmo vaiko, tai jau tada ziauriai norejau mergaites , bet aisku, gime berniukas. Dabar neisivaizduoju, kad galejo buti kitaip , dabar turiu ir mergaite 8 men . jos laukiau dar labiau, kad atrode neisgyvensiu , jei vel bus berniukas Nezinau, kodel toks beprotiskas jausmas Bet kai pastojau, tai jau nuo pirmu dienu jauciau, kad bus mergaite- kazkoks ypatingas jausmas buvo.Kai gydytoja paziurejus ultragarsu pasake, kad mergaite, tai nezinojau, kipatsidziaugti.Is tos laimes nulekus i Zara roziniu drabuzeliu prisipirkau
pirma nestuma nebuvo svarbu kas bus, sulaukeme mergytes antra nestuma as nenorejau berniuko, norejau mergytes kazkodel taip ir buvo
na o treciasis netyciukas isiverze taip netiketai pas mane tai pirma mintis sovusi kai suzinoaju kad laukiuosi buvo berniuskas, taip ir nutiko taip kad turim ta ka norejom
na o treciasis netyciukas isiverze taip netiketai pas mane tai pirma mintis sovusi kai suzinoaju kad laukiuosi buvo berniuskas, taip ir nutiko taip kad turim ta ka norejom
Kai laukiausi pirma karta, tai nebuvo svarbu kas bus.Labai apsidziaugiau suzinojusi, kad bus berniukas, nes mano gimineje vien mergaites buvo. :ax Bet pradejau svajoti apie dukryte O kai jos susilaukiau, tai puse metu negalejau atspeiketi, kad mum taip pasiseke