Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitė ar berniukas

Vyras labai norejo dukros, o gime sunelis. Siaip nesureiksminu, taciau as dziaugiuosi suneliu. smile.gif Dabar jau noriu 2 vaiko ir butinai dukrytes smile.gif
Atsakyti
As tai labai norejau mergytes, visada isivaizdavau tik mergyte wub.gif taip ir gavosi kaip norejau wub.gif
Atsakyti
As taip pat labai norejau mergytes wub.gif ja ir turiu ax.gif
Atsakyti
Gal keistai pasirodys, bet niekada nenorėjau mergaitės schmoll.gif Na, būtų gimusi, tai būtų, bet kad svajočiau kaip kitos mamos, ypatingai jau turinčios berniuką - tikrai ne schmoll.gif Man maži berniukai net mielesni kažkodėl ir visada taip buvo wub.gif ... Pirmo norėjau berniuko. Gimė berniukas. Antro laukiausi - sakiau, kad būtų gerai berniukas - viskas aišku, viskas žinoma.... Gimė bigsmile.gif Trečio laukiausi - visi rėkė, kad sesės reik lotuliukas.gif O man taip keistai ta mintis atrodė blink.gif Kažkaip nesiderinau aš su mergaite. Man mergaičių mamos tokios švelnios, ramios turėtų būti, ko apie save pasakyt negaliu blush2.gif Man, pajodžergai, bernų kompanija namie kažkokia artimesnė atrodė.... Ir ką - trečias berniukas - kaip pagal užsakymą lotuliukas.gif . Žinoma, būtų gimusi mergaitė, būtų kažkas nauja lotuliukas.gif Ir ji būtų mylima kaip ir berniukai. Bet vis tiek neįsivaizduoju savęs mergaitės mama esant blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu du vaikus ir abu kartus norėjau mergaitės, o gavosi porelė: mergaitė ir berniukas tongue.gif Abu labai gražūs, vienas į kitą panašūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Perkūnas @ 2010 02 04, 20:51)
Turiu du vaikus ir abu kartus norėjau mergaitės, o gavosi porelė: mergaitė ir berniukas tongue.gif Abu labai gražūs, vienas į kitą panašūs biggrin.gif

o as norejau tik sveiko vaiko ir visai nesvarbu buvo kas bus smile.gif
Atsakyti
Kai tik zinojau, kad pastojau pirma mintis buvo, kad bus mergaitė wub.gif taigi laukiau tik jos ir galvojau kad butu sveika 4u.gif Visada norejau pirmos mergaites, kad butu lengviau kai auginsim broliuka lotuliukas.gif
Atsakyti
norejau dukrytes - ir turiu dukryte thumbup.gif
Atsakyti
Norejau nors antros mergaites bet gime nuostabus berniukas wub.gif turiu du saunius berniukus thumbup.gif
Atsakyti
kai laukiausi pirmo vaiko, tai jau tada ziauriai norejau mergaites wub.gif , bet aisku, gime berniukas. Dabar neisivaizduoju, kad galejo buti kitaip thumbup.gif , dabar turiu ir mergaite 8 men thumbup.gif . jos laukiau dar labiau, kad atrode neisgyvensiu , jei vel bus berniukas ax.gif Nezinau, kodel toks beprotiskas jausmas blush2.gif Bet kai pastojau, tai jau nuo pirmu dienu jauciau, kad bus mergaite- kazkoks ypatingas jausmas buvo.Kai gydytoja paziurejus ultragarsu pasake, kad mergaite, tai nezinojau, kipatsidziaugti.Is tos laimes nulekus i Zara roziniu drabuzeliu prisipirkau lotuliukas.gif
Atsakyti
pirma nestuma nebuvo svarbu kas bus, sulaukeme mergytes smile.gif antra nestuma as nenorejau berniuko, norejau mergytes kazkodel taip ir buvo biggrin.gif
na o treciasis netyciukas isiverze taip netiketai pas mane tai pirma mintis sovusi kai suzinoaju kad laukiuosi buvo berniuskas, taip ir nutiko bigsmile.gif biggrin.gif taip kad turim ta ka norejom smile.gif
Atsakyti
Kai laukiausi pirma karta, tai nebuvo svarbu kas bus.Labai apsidziaugiau suzinojusi, kad bus berniukas, nes mano gimineje vien mergaites buvo. :ax Bet pradejau svajoti apie dukryte wub.gif O kai jos susilaukiau, tai puse metu negalejau atspeiketi, kad mum taip pasiseke biggrin.gif wub.gif
Atsakyti