Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitė ar berniukas

QUOTE(Esha @ 2010 01 14, 18:49)
Nuo vaikystes pirmojo norejau berniuko. Kai tapau nescia, buvo nebesvarbu lytis. Bet visgi turiu berniuka smile.gif

Na mum gime vaikia palei uzsakymus.Pirmos susilaukeme dukrytes-labai norejome abu su vyru ,o antras ir turejo gimti mergyte,tik kai gime suzinojome ,kad berniukas.Abiems buvo supper sokas doh.gif ,staigmena.Nes giliai sirdyje abu su vyru norejome berniuko wub.gif smile.gif
Atsakyti
Kai vaikščiojau su pirmu vaikučiu visi sakė, kad turėsiu berniuką, nors giliai širdyje visada labai norėjau mergaitės, paskutines nėštumo savaites sužinojau, kad gims mergaitė taip džiaugiausi smile.gif
kai pradėjau lauktis antro vaikelio pastebėjau kad visai kitoks vaikščiojimas ir judesiai vaikučio labai stiprūs todėl įtariau kad berniukas aišku šia žinia labiausia džiaugėsi vyras tai gi turime porelę smile.gif
Atsakyti
Kai pastojau,buvau tikra kad bus mergyte smile.gif jos labai ir norejau wub.gif o ir visi sake,100% mergaite,nes as visa nestuma pravemiau,o ypac pirmus tris men.buvo siaubas,is lovos nesikeliau kaip bloga buvo ir vemiau..bet artejant ultrasaundui kazkaip galvoje pradejo suktis mintis,kad bernelis ko gero.nzn kodel net,bet taip galvoti pradejau ax.gif o ir vyras mano labai sunelio norejo wub.gif ir kai daktare pasake,kad maziukas berniukas,net nenustebau tongue.gif esu laiminga,kad turime suneli!! thumbup.gif pats nuostabiausias mazylis wub.gif wub.gif
Atsakyti
mes su vyru labai norejome berniuko, bet esam patys laimingiausi tevai turedami tokia nuostabia dukryte thumbup.gif thumbup.gif istikruju koks skirtumas kokia vaiko lytis, svarbu kad sveiki gimtu tongue.gif
Atsakyti
mes su vyru pirmo labai norejom sunelio smile.gif ir pirmas gime sunelis. kai laukemes antro vaikelio, nezinojom kas gims, nes visa nestuma daktarai nemate. as vis galvojau, nesvarbu kas, svarbu kad sveikas, bet giliai sirdyje norejosi mergaites rolleyes.gif o vyras ir antro norejo sunaus, taciau kai gime dukryte abu esam labai laimingi, o ir vyras dziaugiasi, kad visgi gime ne sunus antras, o nuostabi musu princesyte biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
o man visi sake kad bus mergyte, net vyras taip sake, bet as visalaika nuo pirmu dienu jauciau kad bus berniukas, visiems sakydavau bus berniukas, jie gincinosi kad mergyte... o stai dar jau 3men auginam nuostabu bachuriuka wub.gif
Atsakyti
Buvo nesvarbu, svarbu sveikas, nors, kai darė CP, paskutinėm sekundėm gulėdama ant operacinio stalo spėjau mergaitė ir tik daktaras pasakė berniukas biggrin.gif
Atsakyti
visa laika svajojau apie berniuka, o kai gime mergaite labaaaaaaaaai apsidziaugiau . Dabar net neisivaizduoju saves be dukrytes, o su berniuku:)
Atsakyti
sveikutės,

Mums visai buvo nesvarbu ko laukiamės, nes tik iš 6-to karto (5 nesivystantys)sėkmingai užkibo.... kai kas pranašavo berniuką, daug kas iš giminės norėjo mergaitės... o mes specialiai pas daktarą neklausėm lyties iki pat galo... ir buvo tikras Kalėdų stebuklas (gimė 12.23) mūsų dukriukas thumbup.gif o antras vaikelis bent jau man irgi visai tas pats kas- jei meragitė, tai 2 sesutėms smagiau, jei berniukas- tai porukė ir tėveliui pasidžiavimas....

nesureikšminkit merginos lyties... svarbiausia sklandus nėštumas ir sveikas kūdikėlis... kai 13 metų lauki, 5 prarandi, tai lytis tikrai neveidina jokio vaidmens...
Atsakyti
Mes labai labai laukėm mergaitės, ypač mano vyras svaigo..jau 14 sav sužinojom, kad turėsim dukriuką. Buvom TOKIEEEEE laimingi wub.gif , nors visokio plauko patarėjau vis užpildavo keraso, kad palaukit, gal klaida, bla bla bla, bus berniukas, bet abu tvirtai jautėm, kad pilvelyje gyvena mergaitė. Ir spalvos abiems tik mergaitiškos traukė. Ir gimė juodais, ilgais plaukais, labai graži mūsų dukrytė. Abiems laimės buvo pilnos kelnės biggrin.gif
Atsakyti
kadangi pirmas vaikas, nebuvo jokio skirtumo biggrin.gif antro noretusi berniuko blush2.gif
Atsakyti
Pirmas vaikas pas mus ir lytis buvo nesvarbu, bet as sirdyje norejau mergaites. Iki paskutinio momento nezinojom kas bus, tai kazkaip galvojau, kad mergaite, o kaip gime berniukas, tai tsip apsidziaugiau, kad atrodo nakti saule nusvito, o dar kaip vyro reakcija pamaciau, tai isviso skausmai bent jau akimirkai dingo biggrin.gif
Atsakyti