Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitė ar berniukas

as labai labai norejau berniuko, tai va is to didelio noro dabar ir turiu sunyti. biggrin.gif
Atsakyti
Labai norejau pirmo berniuko.Nuo pirmos dienos zinojau,kad turesiu suneli,visi aplinkiniai sake,kad bus mergyte,o as akis draskydavau,sakiau,kad ne,turesim-sunu.20sav. gydytoja pasake,kad nieko nemato-bus mergyte greiciausiai...Kaz kaip nepatikejau,bet faktas yra faktas...Pradejau pirkti rozinius drabuzelius,nors iki tol pirkau tik neutraliu spalvyciu. 25sav. irgi pasake,kad tarp kojyciu nieko nera...O as vistiek sakiau,kad turesiu berna,nors ir pirkau rozinius drabuzius doh.gif 30sav. paklause ar zinau ka turesiu,pasakiau,kad mergyte,sako nu,kad nelabai mergaitiski atributai,isejau-soke. Paskui jau tvirtino ir tvirtino,kad bus sunelis.Gime mazylis mano,nuojauta neapgavo,o roziniai drabuziai taip ir liko biggrin.gif Nieko,tikekimes antros mergytes wub.gif
Atsakyti
Labai norejau berniuko ekoskopu 2 kartus pasake kad bus mergyte 1 karta kad bus berniukas aplinkiniai sake kad berniukas o ir pati neprradau vilties kad berniukas ir kai mano kleckas isvido pasauli 32 sav net nepamcaiu nes iskrat isnese i renimacija kadangi nekviepavo tik spajua paklausti kas ir pasak ked BERNUUKAS smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
dar budama maza vis svajojau tureti sesute, bet mama atnese broliuka, tad neprisimenu nuo kada bet visi tortadienio norai virto"jei viena diena turesiu vaikeli kad tik butu mergyte" ir iki paskutines minutes, nors vyras (jis daktaras) jau nuo 2 men tvirtino kad bus mergyte vis abejojau... net pagimdzius pirmas klausimas buvo ar mergaite smile.gif tad dabar esu pati laimingiausia mamyte,nes mano mazoji saldziai miega salia wub.gif
Atsakyti
be skirtumo kas gims,bet mergytes irgi noriu biggrin.gif
Atsakyti
Pirmojo norejau berniuko,o antro mergaites,mano norai issipilde biggrin.gif
Atsakyti
Dar net nezinodama,ka turesiu,jau namus isdazem zydrom spalvom,pati pradejau nesiot tik melynus rubus.Ir svajojau tik apie berniuka.na,mano zydra svajone issipilde biggrin.gif
Atsakyti
Berniuko,bet...svarbu sveika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kribuk @ 2007 01 15, 10:00)
Labukas. Smalsu sužinoti, ko labiau laukėte, mergaitės ar berniuko? Aišku, daug kas atsakys, kad nesvarbu, svarbu, kad sveikas. Tam pritariu, sveikata svarbiausia, bet vistiek... giliai savo viduje pasvajojote, ko norėtumėte labiau...
Aš tai kai tik pastojau, svaigau dėl mergytės. Dar jai negimus svajojau kaip ją puošiu gražiom suknelėm, kaip šukuosiu ir pinsiu kasytes, kaip pirksiu gražiąsias lėles. Labai norėjau mažos princesytės. Na ir svajonė išsipildė. thumbup.gif

as mergaites, 4u.gif vyras berniuko 4u.gif
Atsakyti
Norėjau dvynukų - berniuko ir mergytės iš karto biggrin.gif Dabar dėkoju Dievui, kad neišpildė mano norų lotuliukas.gif Aišku, gal būtų buvęs ir dvigubas džiaugsmas, bet... doh.gif
Atsakyti
Aš laaabai mergaitės norėjau, būtų rožinė panikė wub.gif Vyrui buvo nesvarbu ax.gif Bet va gal, kad antras vaikas bus mergaitė blush2.gif
Atsakyti
Nuo vaikystes pirmojo norejau berniuko. Kai tapau nescia, buvo nebesvarbu lytis. Bet visgi turiu berniuka smile.gif
Atsakyti