Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitė ar berniukas

Pirmos labai norejau mergytes smile.gif Ja ir auginame smile.gif
Atsakyti
Sirdyje labai norejau ir jauciau, kad turesiu mergaite, o visi aplinkui, kaip susitare sake, kad bus berniukas ir jau buvo pradeje itikinti, kad turesiu berniuka:)

Augina nuostabia mazyle, mamytes sirdis jaute:)
Atsakyti
Kai laukiausi,aplinkinia sake,kad gims berniukas,o man sirdis sake,kad gims mergyte.Sirdis neapgavo...20savaiciu echoskopija parode,kad pilvelyje gyvena mergyte wub.gif
Atsakyti
Labai norejau mergytes ir turime mergyte.
Atsakyti
Kas gims ar dukrytė ar sūnus man nebuvo skirtumo... kad tik sveikas vaikas būtų smile.gif
Gimė dukrytė smile.gif
Atsakyti
Vaikystej, kaip kalbejomes su mergaitem apie vaikus, svajojau tureti berniuka! Kai pastojau buvo visiskai nesvarbi vaiko lytis, juolab pirmas vaikas. Tiesiog dziaugiausi, kad busiu mama! 4u.gif Auginu savo mazaji suneli! soske.gif
Atsakyti
Norėjau ir berniuko, ir mergaitės, esu laiminga, nes turiu viska ką norėjau blush2.gif
Atsakyti
Kol nesilaukiau labai norėjau mergaitės, kai pradėjau lauktis - labai užsinorėjau berniuko, o kai važiavau gimdyti - mintys apie mergaitę vėl gryžo biggrin.gif išvada - nesvarbu lytis, svarbu kad tik sveikas būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ˜“ª¤Julija¤ª“˜: 02 gruodžio 2009 - 02:10
sveikutes 4u.gif mes labai norejome pirmo berniuko (apie ji svajojau dar budama paaugle).taciau dabar kai turime mergyte esam tuo labai patenkinti ir begalo dziaugiames savo maza princesyte wub.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikee23: 05 gruodžio 2009 - 11:35
Norejom mergytes, gme sunelis, kuri begalo mylime ir svarbiausia ne lytis, o tai, kad jis sveikas smile.gif Kai gime ir pasake, kad berniukas, man buvo vienodai. Gal antra bus mergyte
Atsakyti
Visa nestuma iki tol kol pasake, kad turesime berniuka...tikejau, jog po savo sidele nesioju mergyte...ja net sapnuodavau smile.gif pirmuosiuos rubelius pradejau pirkti ruzavus...bet dabar jau apsipratau su mintimi, kad mums gims lelius smile.gif su didziausiu dziaugsmu ir nekantrumu jo laukiame...ir tikrai svarbiausia ne lytis, o sveikas vaikelis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rojukas: 08 gruodžio 2009 - 13:51
kai laukiausi pirmagimo leliuko mano vyras labai norejo mergytes, o as nezinojau ko noriu ax.gif blush2.gif , na jis ir snekedavo su pilvuku-mergyte, ir gime mergyte 4u.gif biggrin.gif kai laukiausi antro leliuko jau as labai norejau berniuko, o visi aplinkiniai zmones sake laukiuosi vel mergytes, bet dziaugiausi as nes gime berniukas!! 4u.gif ! dabar mes labai laimingi nes vyras turi savo dukryte o as suneli thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti