Iki kol suzinojau kad laukiuosi norejau mergaites, o tik suzinojus pradejau svajot apie berniuka gime berniukas
lytis buvo visiskai nesvarbi
mergaites,ja ir gavau nors visi sake,kad berniukas,tai ir jis jau buvo gerai
nebuvo svarbu kas,svarbu kad butu sveikas
as visa laika nuo pat mazens svajodavau, kad turesiu berniuka, net papintukus valgiau(liaudies ismintis ), bet kai suzinojau, jog laukiuosi, tai nuojauta man sake, kad mergaite, tiesiog visos mintys sukosi apie mergaite, ir mintyse pradejau laukti mergaites.pasirodo manes nuojauta neapgavo
Mes tai labai norejom mergaites, o kai gydytoja po echoskopijos pasake, kad bus berniukas kazkaip susitaikem su ta mintim ir rinkom berniukui vardus, tik kazkaip kai nueidavau pirkti rubeliu vis traukdavo i mergaiciu skyriu, tokie tie mergaitiski rubeliai mieli ir is tikruju gime mergaite taigi ir daktarai kartais klysta
pries pastodama su vyru visada kalbedavom kad pirmas butu berniukas o antra mergaite kad berniukas vyresnis saugotu jaunesne sesyte tei kolkas viskas pildosi pirmas berniukas
QUOTE(aka @ 2009 11 09, 17:09)
pries pastodama su vyru visada kalbedavom kad pirmas butu berniukas o antra mergaite kad berniukas vyresnis saugotu jaunesne sesyte tei kolkas viskas pildosi pirmas berniukas
ziurint koks amziaus skirtumas,gali ir mustis,kaip man su broliu buvo
QUOTE(Anema @ 2009 11 09, 16:27)
ziurint koks amziaus skirtumas,gali ir mustis,kaip man su broliu buvo