o as norejau is karto mergytes ir berniuko, kadangi tikymybe labai maza istikro beveik jos nera tai dziaugiousi nes turiu nuostbu zirni ir vos speju suktis, o du tai nezinau kaip suspeti
o mes norėjom mergaičių . aš tai labai labai labai - tai ir turiu tris [COLOR=blue]
As norejau berniuko ir turiu. Aciu Devuliui
As norejau berniuko ir turiu berniuka dabar noreciau mergaites, bet greiciausiai ir vel turesim berniuka
QUOTE(Kribuk @ 2007 01 15, 09:00)
Labukas. Smalsu sužinoti, ko labiau laukėte, mergaitės ar berniuko? Aišku, daug kas atsakys, kad nesvarbu, svarbu, kad sveikas. Tam pritariu, sveikata svarbiausia, bet vistiek... giliai savo viduje pasvajojote, ko norėtumėte labiau...
Aš tai kai tik pastojau, svaigau dėl mergytės. Dar jai negimus svajojau kaip ją puošiu gražiom suknelėm, kaip šukuosiu ir pinsiu kasytes, kaip pirksiu gražiąsias lėles. Labai norėjau mažos princesytės. Na ir svajonė išsipildė.
Aš tai kai tik pastojau, svaigau dėl mergytės. Dar jai negimus svajojau kaip ją puošiu gražiom suknelėm, kaip šukuosiu ir pinsiu kasytes, kaip pirksiu gražiąsias lėles. Labai norėjau mažos princesytės. Na ir svajonė išsipildė.
ir pirmos ir antros norejau mergaites,dabar sakau jei trecias netyciukas butu tai jau dabar reiktu berniuko
aš norėjau dukrytės, ją ir turim
Norėjau tik dukrytės ir nuo pirmos minutės žinojau kad bus mergytė
MERGYTES!!!!!!!!!!!!!!!
pirmas buvo nesvarbu kas gims, o antro jau norejosi mergaites, nes pirmas berniukas, kaip norejom taip ir yra
Na kol nesilaukiau visada norėjau pirmo sūnaus , o kai pastojau pasakiau turėsim dukrą, taip ir atsitiko Buvo nuojautau, nors nėštumas pagal bobučių pletkus atitiko viską taip lyg laukčiaus sūnaus, bet aš jaučiau, kad bus dukra , o vyras visą laiką norėjo tik dukrytės, tai žinoma jis labai džiaugiasi , nors dabar jau pradeda šnekėti, kai bus antras gerai, kad būtų sūnus, o aš nežinau ko noriu, gal vėl dukrytės , nors žinoma, kad kas gims tas ir bus gerai
visada norejau berniuko. kai laukiausi visa nestuma vadinom Ugnium, nuo pat 3 nestumo menesio. su vyru juokavom, kad jei gims mergyte, bus labai berniukiska Bet gime tvirtas vyrukas