Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitė ar berniukas

o as norejau is karto mergytes ir berniuko, kadangi tikymybe labai maza istikro beveik jos nera tai dziaugiousi nes turiu nuostbu zirni ir vos speju suktis, o du tai nezinau kaip suspeti biggrin.gif
Atsakyti
o mes norėjom mergaičių 4u.gif . aš tai labai labai labai - tai ir turiu tris wub.gif [COLOR=blue]
Atsakyti
As norejau berniuko biggrin.gif ir turiu. Aciu Devuliui wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
As norejau berniuko ir turiu berniuka thumbup.gif dabar noreciau mergaites, bet greiciausiai ir vel turesim berniuka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kribuk @ 2007 01 15, 09:00)
Labukas. Smalsu sužinoti, ko labiau laukėte, mergaitės ar berniuko? Aišku, daug kas atsakys, kad nesvarbu, svarbu, kad sveikas. Tam pritariu, sveikata svarbiausia, bet vistiek... giliai savo viduje pasvajojote, ko norėtumėte labiau...
Aš tai kai tik pastojau, svaigau dėl mergytės. Dar jai negimus svajojau kaip ją puošiu gražiom suknelėm, kaip šukuosiu ir pinsiu kasytes, kaip pirksiu gražiąsias lėles. Labai norėjau mažos princesytės. Na ir svajonė išsipildė. thumbup.gif

ir pirmos ir antros norejau mergaites,dabar sakau jei trecias netyciukas butu tai jau dabar reiktu berniuko
Atsakyti
aš norėjau dukrytės, ją ir turim wub.gif wub.gif
Atsakyti
Norėjau tik dukrytės ir nuo pirmos minutės žinojau kad bus mergytė 4u.gif
Atsakyti
MERGYTES!!!!!!!!!!!!!!! wub.gif
Atsakyti
pirmas buvo nesvarbu kas gims, o antro jau norejosi mergaites, nes pirmas berniukas, kaip norejom taip ir yra thumbup.gif
Atsakyti
Na kol nesilaukiau visada norėjau pirmo sūnaus bigsmile.gif , o kai pastojau pasakiau turėsim dukrą, taip ir atsitiko wub.gif Buvo nuojautau, nors nėštumas pagal bobučių pletkus atitiko viską taip lyg laukčiaus sūnaus, bet aš jaučiau, kad bus dukra biggrin.gif , o vyras visą laiką norėjo tik dukrytės, tai žinoma jis labai džiaugiasi biggrin.gif , nors dabar jau pradeda šnekėti, kai bus antras gerai, kad būtų sūnus, o aš nežinau ko noriu, gal vėl dukrytės ax.gif , nors žinoma, kad kas gims tas ir bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
Vaiko lyties nezinojom iki pat gimimo, tad visiskai buvo nesvarbu, kas gims, kad tik sveikas. Gime mergaite!!! Vyras pasake, kad jis, butent, pirmos mergaites ir norejo. Dabar jau antro lauktumem berniuko, bet jeigu gimtu dar viena mergyte- butu super!
Atsakyti
visada norejau berniuko. kai laukiausi visa nestuma vadinom Ugnium, nuo pat 3 nestumo menesio. su vyru juokavom, kad jei gims mergyte, bus labai berniukiska lotuliukas.gif Bet gime tvirtas vyrukas thumbup.gif
Atsakyti