Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitė ar berniukas

Kol nesilaukiau ir tik siaip pamastydavau apie vaikus, tai pirmo gal labiau berniuko norejosi.Bet kai pastojau nuo pirmu dienu jau zinojau, kad laukiuosi, ir zinojau, kad bus mergaite smile.gif Ir labai dziaugiausi smile.gif Mb daugiau apie berniuka kalbejo, bet dabar begalo myli dziaugiasi dukryte smile.gif
Atsakyti
4u.gif Aš kaip norėjau taip ir turiu... Pirmas sūnus, antra dukra. Trečios norėčiau vėl dukrytės.
Atsakyti
Pimas grazuolis sunaitelis, jo lyti pamate per pirma echo, tad buvom ir varda "paruose" ir kraiteli melsva supirke, o antras "pilvuko gyventojas" per 6 echoskopijas taip ir neparode, ka ten turi blush2.gif , bet taip tikejaus, taip svajojau kad tai dukryte wub.gif , ir kiek dziaugsmo, kiek asaru buvo, kai iseme (man CP dare) ir parode wub.gif , verkiau, ne neverkiau,-raudojau kai mazas vaikas, tokio dziaugsmo nesu daugiau gyvenime patyrus, kai po tiek metu issipildo didziausia svajone wub.gif wub.gif wub.gif DUKRYTE wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pradzioj itikejau kad bus sunus, bet kai echo parode mergaite tikrai nenuliudau, o kai gime, net neisivaizduoju kad butu galejes gimti sunus,bet veliau sitos galimybes neatmetu, reikia juk teciui partnerio i zvejyba mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulke: 19 spalio 2009 - 12:01
Man nesvarbu, svarbiausia, kad tik sveikas gimtuir gerai vystytusi ax.gif
Atsakyti
kazkaip kol laukiausi net negalvojau apie tai,galvojau ,kad tik sveikas butu..bet va sirdy kazkaip zinojau kad bus berniukas,nzn kodel..net nesitikejau mergaites..niu ir turiu grazuoli berniuka biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
pirmo nurejau berniuko, ji ir turiu ax.gif , o antros labai norejau dukrytes, bet turim broliuka, tikrai ji labai myliu, bet bandysim dar karteli tongue.gif
Atsakyti
Labai labai labai dar nuo vaikystes norejau mergaites ax.gif ja ir turiu bigsmile.gif
Atsakyti
o man nestumo laikotarpy net kelis kartus keitesi nuomone - pirma maniau kad mergaite, paskui kad berniukas, paskui - vel kad mergyte biggrin.gif Ir gime mergyte, dabar musus mylimuke wub.gif BEt labai noriu ir broliuko jai, ir teciui butu smagu ji aukleti ir mokyti smile.gif
Atsakyti
Siaubingai norejau sunaus,nes su mama nekokie santykiai buvo,maniau,kad ir man nesiseks su dukra,nemokesiu bendrauti,bet antroj nestumo pusej nuvariau demonus visus ir...uzsimaniau dukters,ka dabar ir supuoju bigsmile.gif Ir antros dukters noriu,bet sidis sako,kad bus sunus biggrin.gif
Atsakyti
pirmos labai norejau dukrytes, ja ir turiu thumbup.gif
o kai laukiaus antro nebuvo jokio skirtumo, tik svarbu, kad sveikas vaikutis smile.gif
Atsakyti
as visada galvodavau kad noriu pirmo sunelio smile.gif bet kai pastojau tai net nekilo abejoniu kad bus mergaite, visa nestuma ji slepesi nepasirode,bet as sirdyje zinojau kad bus dukryte wub.gif wub.gif
beje antros irgi noreciau mergytes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ericute: 02 lapkričio 2009 - 18:27