Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitė ar berniukas

Pirmojo norėjau sūnaus, antros mergaitės. Tai ir turiu biggrin.gif Kaip pagal planą... thumbup.gif
Atsakyti
As pirmos norejau mergaiciukes ja ir turiu dabar noreciau broliuko tikiuosi kad atejus laikui tiap ir bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 08 18, 21:19)
Pirmojo norėjau sūnaus, antros mergaitės. Tai ir turiu  biggrin.gif  Kaip pagal planą...  thumbup.gif

O as visada norejau pirmos mergaites, o antro berniuko... Puse plano ivykdyta smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kazkaip niekada nepagalvojau ko noreciau labiau, svarbu visuomet buvo, kad tik gimtu sveikas vaikas. Aplinkiniai pradzioj nstumo buvo beveik itikine kad bus sunus, bet echo parode mergaite, dabar net neisivaizduoju kad galeciau auginti sunu. Aisku kolkas... 4u.gif
Atsakyti
vyras aisku norejo berniuko... biggrin.gif
Atsakyti
Kailaukiausi,visi "zinovai" sake,kad nesioju berniuka,bet scanas parode mergyte wub.gif
O tiesa pasakius,slapta apie mergyte svajojau... ax.gif
Dabar svajoju apie berniuka blush2.gif
Atsakyti
Kai pastojau, tai vyras norėjo dukrytės, o aš sūnelio, taip ir atsitiko kaip aš norėjau, gimė berniukas, o dabar jau abu norim mergytės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna mamytė @ 2009 08 22, 14:49)
Kai pastojau, tai vyras norėjo dukrytės, o aš sūnelio, taip ir atsitiko kaip aš norėjau, gimė berniukas, o dabar jau abu norim mergytės  bigsmile.gif

o as norejau mergytes smile.gif
Atsakyti
vyro mama vis sake kad pas mus bus dvynukai,tai kai pastojau tai kazkaip svaigau kad bus du berniukai dvynukai,bet paskui paaiskejo,kad turesim berniuka,bet viena biggrin.gif
Atsakyti
siaip nebuvo didelio skirtumo... g.gif bet giliai viduje norejosi mesrgytes,ja galima papuost,tiesiog norejosi... mirksiukas.gif ja ir turiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eglerada @ 2009 08 27, 21:12)
siaip nebuvo didelio skirtumo... g.gif bet giliai viduje norejosi mesrgytes,ja galima papuost,tiesiog norejosi... mirksiukas.gif ja ir turiu rolleyes.gif

na cia jau tikrai netinkamas argumentas schmoll.gif mano zirnis dar nei karto nebuvo isejes is namu neispuostas schmoll.gif
Atsakyti
as norejau mergaites, o vyras berniuko smile.gif aplinkiniai sake, kad bus berniukas, nelabai norejau tiketi, bet kai per echo pasake, kad berniukas, tai visai nenusiminiau, nes maciau kaip vyras dziaugiasi isgirdes, kad berniukas biggrin.gif
antros noreciau mergaites, bet vyras sako, kad antras taip pat butu berniukas, bet turbut taip ir butu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernestute: 27 rugpjūčio 2009 - 23:04