Pirmojo norėjau sūnaus, antros mergaitės. Tai ir turiu Kaip pagal planą...
QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 08 18, 21:19)
Pirmojo norėjau sūnaus, antros mergaitės. Tai ir turiu Kaip pagal planą...
O as visada norejau pirmos mergaites, o antro berniuko... Puse plano ivykdyta
vyras aisku norejo berniuko...
Kailaukiausi,visi "zinovai" sake,kad nesioju berniuka,bet scanas parode mergyte
O tiesa pasakius,slapta apie mergyte svajojau...
Dabar svajoju apie berniuka
O tiesa pasakius,slapta apie mergyte svajojau...
Dabar svajoju apie berniuka
Kai pastojau, tai vyras norėjo dukrytės, o aš sūnelio, taip ir atsitiko kaip aš norėjau, gimė berniukas, o dabar jau abu norim mergytės
QUOTE(jauna mamytė @ 2009 08 22, 14:49)
Kai pastojau, tai vyras norėjo dukrytės, o aš sūnelio, taip ir atsitiko kaip aš norėjau, gimė berniukas, o dabar jau abu norim mergytės
o as norejau mergytes
vyro mama vis sake kad pas mus bus dvynukai,tai kai pastojau tai kazkaip svaigau kad bus du berniukai dvynukai,bet paskui paaiskejo,kad turesim berniuka,bet viena
siaip nebuvo didelio skirtumo... bet giliai viduje norejosi mesrgytes,ja galima papuost,tiesiog norejosi... ja ir turiu
QUOTE(eglerada @ 2009 08 27, 21:12)
siaip nebuvo didelio skirtumo... bet giliai viduje norejosi mesrgytes,ja galima papuost,tiesiog norejosi... ja ir turiu
na cia jau tikrai netinkamas argumentas mano zirnis dar nei karto nebuvo isejes is namu neispuostas
as norejau mergaites, o vyras berniuko aplinkiniai sake, kad bus berniukas, nelabai norejau tiketi, bet kai per echo pasake, kad berniukas, tai visai nenusiminiau, nes maciau kaip vyras dziaugiasi isgirdes, kad berniukas
antros noreciau mergaites, bet vyras sako, kad antras taip pat butu berniukas, bet turbut taip ir butu
antros noreciau mergaites, bet vyras sako, kad antras taip pat butu berniukas, bet turbut taip ir butu