Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitė ar berniukas

norejome mergytes labiau, bet neisivaizduoju kaip galejau noret kazko labiau, db didziausias gyvenimo dziaugsmas yra musu Vakaris... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
As norejau berniuko, o vyras zaliaakes mergaites smile.gif
Atsakyti
Nujauciau kad bus berniukas o dabar mergaite neprosona dar butu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
vyras sake, kad pirmas turi buti pas mus sunus, taip ir isejo biggrin.gif laimingi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Giliai sirdyje norejau mergytes. Noras issipilde smile.gif
Atsakyti
laaaaaaabai svajojau apie mergyteuser posted image issipilde
Atsakyti
.... ..... aš labiau norėjau mergytės, nors iš tikrųjų jokio skrtumo nebuvo... o gimė dukrytė...kažkaip jaučiau, kad nešioju lėlytę wub.gif
Atsakyti
Pirmo visada norejau berniuko, vyras irgi. Turime berniuka. O antros jau kaip iprasta norejom mergytes. Norai issipilde ir si karta thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Kai laukiausi pirmo vaikelio labai norejau berniuko. Berniukas ir gime. Kai laukiausi antrojo, irgi norejau berniuko, nes neisivaizdavau kaip reikes auginti mergyte.
Dabar turiu porele ir labai tuo dziaugiuosi. Tiek berniukai, tiek mergytes yra didziausi teveliu MYLIMUKAI. Svarbiausia juk, kad mazyliai augtu sveiki ir laimingi 4u.gif ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
labiau laukiau berniuko, juolab visi prignozavo pagal pilva, veido oda ir pan.
bet Dievas atsiunte mergaite, tai, ko man ir reikejo rolleyes.gif
Atsakyti
As tiesiog be proto norejau berniuko.Visa nestuma nezinojau ko laukiuosi, o kai gime berniukas, tai buvau pati laimingiausia. Norai pildosi biggrin.gif
Atsakyti
Labiau troškau sūnaus, ir nuojauta sakė, kad turėsiu sūnų. Neapsigavau ax.gif
Atsakyti