Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitė ar berniukas

As niekad nenorejau kazko smile.gif abu nestumus buvau nusiteikus neutraliai smile.gif ir dabar esu ba galo laiminga kad turiu ir suneli ir dukryte 4u.gif
Atsakyti
mergytes blush2.gif
Atsakyti
mergytes norejau, turiu berniuka bet nesigailiu jis labai nuostabus vaikas wub.gif
Atsakyti
sveikos, kai sužinojau kad laukiosi labai norėjau mergaitės, bet deja visi pažistami ir giminaičiai sakė, kad nepanašų ir gims berniukas, dėl to echoskopiškai kai žiūrėjau tai gidytojos net ir nepaklausiau kas ten ir jau susitaikiau kad bus berniukas...........o įsivaizduojat kai koks buvo džiaugsmas kai pagimdžiusi pamačiau, kad man gimė dukrytę, ta sąremiųi skausmą iškarto pamiršau, jau antras mėnuo aš ne kaip negaliu atsidžiaugtis, kad turiu nuostabia mergaitę
aišku jeigu gimtų berniukas jį taip pat mylėčiu
Atsakyti
As kai pama2iau NT I tai pirma mintis ne kad "as nescia", o kad gims sunelis. tai berniuko ir laikiau ir turiu nuostabu pukuotuka wub.gif
Atsakyti
aisku kaip ir daugelis mamyciu laukiau dukrytes,ilgai laukiau,bet sulaukiau
Atsakyti
zinoma noretusi dabar mergytes po 2 berniuku wub.gif
Atsakyti
Pirmojo kai laukiau tai buvo nesvarbu kas gims, bet jaučiau, kad bus mergytė wub.gif antrojo nėštumo metu labai norėjau vėl mergytės, taip ir buvo wub.gif savaime suprantama, kad nėra taip svarbu kas, svarbu, kad sveikas smile.gif bet vis dėlto labai smagu dvi panelytės blush2.gif
Atsakyti
Labiausiai norejau sveiko vaiko mirksiukas.gif Dabar turiu saunu sveika berniuka, tai antra noreciau mergytes 4u.gif
Atsakyti
buvo nesvarbu,bet dabar noretusi ir mergyte tureti wub.gif
Atsakyti
norejau vaikucio, bet sirdyje zinojau,kad tai bus mergyte, ir labiau norejau mergytes blush2.gif
Atsakyti
As net kol dar neplanavau apie vaikus, norejau pirmagimio berniuko. Saunu, kad taip ir atsitiko thumbup.gif
Atsakyti