Norėjom berniuko ir ji turim antros jau norėčiau mergaitės
As apie 8 sav. ejau pas gydytoja apziurai ir ji manes klause, ko labiau noreciau. Sakiau, kad mergaites Ji man sake, kad mintys linke materializuotis ir jei galvosiu apie tai ko noriu, yra didelis sansas, kad tai ir gausiu Gavau - auginam fantastiska mergaite
kazkaip norejau berniuko, bet gime mergaite. bet tai net gal geriau yra ka papuosti bent tikrai nesigailiu o dar kai pirma tai isvis gerai
visada rupi labiau, kad vaikas butu sveikas bet sirdies gilumoje noreciau dukreles nors ir sunelio norejau
sunu jau turiu, siaip noreciau triju vaikiuku, tai gal bent vienas bus moteriskos lyties
sunu jau turiu, siaip noreciau triju vaikiuku, tai gal bent vienas bus moteriskos lyties
Norejom berniuko ir mergytes ir susisukom per viena karta
Aišku vyras norėjo berniuko, o man buvo nesvarbu vyro svajonė išsipildė net su kaupu, gavo iškarto du na vėliau dar reiktų dukrelės
labai norejau berniuko, tiesiog nesveikai galiu taip pasakyt, tai ir turiu, antro noreciau mergaites, bet .....
As tai visada vyrui juokavau, kad gimdysiu vaikus tol kol negims mergyte Dabar tokia princese ir turime. Bet vis tiek dar noresiu antro vaikiuko. Dabar jau net nezinau kokios lyties labiau noreciau
kadangi jau turiu du bernuzelius tai dukrytes labai norejau, tik jutau kazkokia baime , kad nemokesiu auginti, dabar labai laiminga, ir beproto ja myliu
visada galvojau kad pirmo noreciau berniuko, kad veliau galetu sesute apginti nuo visu "blogieciu" , sunus ir gime pirmas, nors nuojauta man sake kad laukiuosi mergaites, ir visur maciau tik ruzava spalva. bet giliai sirdi vistiek norejau berniuko
Tiesa pasakius net neissivaizdavau kad galiu turet berniuka,labai norejau mergaites,ja ir turiu.Eidavau pirkti rubeliu,perku ruzavus,ir susimastau sekundei,o jei berniukas...ir vel permastau,aisku kad mergaite
Tiesa pasakius buvo visai nesvarbu, kas gims kai buvau nėščia.O dabar manau , kad būtent Monikutes ir norėjau O jei būtų koks Petriukas būtų manau tas pats.