Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitė ar berniukas

pirmo kai laukiausi norejau berniuko, o vyras mergaites. turim Sūnų. o antras man buvo nesvarbu, tikrai. gal kazkus norejau mergaites, bet ir berniuko norejau tiek pat. o vyras merginos. na dabar turim jau abu ir vyriski ir mergina. abu su vyru esam patenkinti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaida.Paulius: 09 gegužės 2009 - 15:22
is pat pradziu nujauciau ,kad turesiu sunu,bet truputeli norejosi mergaites..gime sunus,dabar saves net neisivaizduoju auginancia dukryte..labai dizaugiuos kad turiu berniuka thumbup.gif
Atsakyti
Kai as buvau 5 men nescia, vyras susapnavo, kad laike ant ranku sunu vardu Justinas. Taip ir atsitiko smile.gif
Atsakyti
as tai idomiai, is pradziu svaigau, kad labai noriu berniuko, paskui kazkaip apsisuko viskas ir pradejau laukti mergytes wub.gif ir net i berniukus ziuret nenorejau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Motukas @ 2009 05 09, 23:29)
Kai as buvau 5 men nescia, vyras susapnavo, kad laike ant ranku sunu vardu Justinas. Taip ir atsitiko smile.gif

kaip fainai bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saidutea: 09 gegužės 2009 - 23:37
user posted image
Atsakyti
Visi sakė, kad gims berniukas. Kadangi per echo nieko daktarė nematė, iki paskutinės minutės nežinojom savo pypliuko lyties. Man buvo visiškai nesvarbu, norėjau tik, kad viskas būtų gerai. Vyras, nors ir neprisipažino, žinojau, kad labiau norėtų berniuko, o gimė mergaitė. Tėvelis dabar pamišęs dėl jos wub.gif
Atsakyti
visada svajojau turėti pirma berniuka o antra mergaitė ir svajonės išsipildė taip ir turiu wub.gif

o kai pastojau kažkaip pirma karta net nelindo mintis kad mergytė ir rubelius žiūrėjau berniukiškus ir vardus tik tokius rinkau o mergytės nei rubeliai nei vardai netraukė ax.gif
Atsakyti
mes abu su vyru labai norejom berniuko. as ir nujauciau kad turesim bernuzeli, nors iki pat mazylio gimimo nezinojom kas bus. tik akuserei padejus maziu man ant pilvo suzinojau, kad gerai nujauciau, auginam maza burbuliuka wub.gif smile.gif
Atsakyti
abu kartus vidinis balsas nenuvyle wub.gif wub.gif
Atsakyti
zinoma, visos sakome , kad koks skirtumas, kad tik gimtu sveikas ir uzaugtu geras zmogus pasualyje....bet...
manau kiekviena mama giliai sirdyje nori turet mergaite, pagalbininke ax.gif
o vyras - tai zinoma sunaus, kad pasektu jo pedomis ir t.t., kad pratestu gimine... ir dar daug kt niuansu...
Atsakyti
QUOTE(Kribuk @ 2007 01 15, 08:00)
Labukas. Smalsu sužinoti, ko labiau laukėte, mergaitės ar berniuko? Aišku, daug kas atsakys, kad nesvarbu, svarbu, kad sveikas. Tam pritariu, sveikata svarbiausia, bet vistiek... giliai savo viduje pasvajojote, ko norėtumėte labiau...
Aš tai kai tik pastojau, svaigau dėl mergytės. Dar jai negimus svajojau kaip ją puošiu gražiom suknelėm, kaip šukuosiu ir pinsiu kasytes, kaip pirksiu gražiąsias lėles. Labai norėjau mažos princesytės. Na ir svajonė išsipildė. thumbup.gif

Sveikos,pas mus visai jokinga istorija gavosi iki paskutines minutes nežinojome kas gims, tik visi aplinkui kalbėjo, kad gims berniukas, nes pilvas toks ir anoks ir iš tolo nepanašu, kad bus mergaitė, vyrui intuicija šnibždėjo irgi, kad gims berniukas, taigi laukėme jo, o aš labai norėjau mergaitės, ir isivaizduojat koks džiaugsmas buvo, kai ką tik pagimdžius matau mergaitę vietoj berniuko bigsmile.gif , vyras jam nesvarbu buvo irgi kas gims negalėjo patikėti ant tiek, visą giminė irgi tongue.gif
Atsakyti
As tai laukiau vaikelio, kas bus nesvarbu buvo, o mano vyras sake bus berniukas, tai kai daktare pasake kad berniukas tai MB sako o ka as tau sakiau, tai nuo to laiko laukem berniuko ir ji dabar turim lotuliukas.gif
Atsakyti