Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitė ar berniukas

Visa gyvenima svajojau apie mergaite, kai pastojau, buvo visiskai nesvarbu, svarbu, kad butu sveikas, nors kazkada beziurint kazkoki filma, rode kai moteris pagimde mergyte, tai as net apsiverkiau, tada supratau, kad vistiktai noriu mergytes...........Ir turiu mergyte. Antro vaikucio irgi noreciau tik mergytes, aisku velgi, nesvarbu svarbu, kad sveikas.Kai laukiausi taip sakiau pirmas kas bus nesvarbu, bet jei bus berniukas, tai labai noresiu antros mergytes, ir nervuosiuosi. O jeigu bus mergyte, tai antro lauksiu ramiai, kas bus tas ir gerai. Bet dabr vis tiek antros noriu mergytes, o vyras sako prisikalbejau, tikrai antras bus berniukas. Zinoma, gi jokio skirtumo nera, svarbiausia sveikas vaikutis, ir isvis ji tureti isnesioti, pagimdyti..........O tada dziaugsmas begalinis ar tai mergaite ar tai berniukas...........
Atsakyti
As visada svajojau apie du vaikus, pima berniuka, po to mergaite, bet kai panestejau buvo jau visai nesvarbu, rupejo,kad tik sveikutis butu. Na kolkas viskas eina palei pirma plana biggrin.gif turim berniuka thumbup.gif
Atsakyti
As dar nuo mokyklos laiku buvau sventai isitikinus kad pirmas vaikas bus berniukas:) ir varda net buvau sugalvojus, ir net bureja kazkada isbure kad bus berniukas:) o dabar ant ranku laikau maza spingalete mergaite ir net neisivaizduoju kad vietoj jos galetu buti berniukas:)
Atsakyti
visada svajojau tik apie berniuka biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif nežinau, bet man tuo metu svarbiausia buvo vaikučio sveikata... kažkaip neužsiciklinau ko labiau norėčiau... cool.gif o kai sužinojau, kad bus berniukas šiek tiek apstulbau ir parėjus namo vis negalėjau patikėt, kad sužinojom... wub.gif tąkart visą saldainių dėžę surijau iš tos nuostabos ir lengvo šoko... ax.gif
Atsakyti
kai buvau maza 4u.gif na gal kokiu 12metu tai norejau abieju ir mergytes ir berniuko bet kazkuris butinai turejo buti vyresnis bent jau 5metais...panasiai ir yra thumbup.gif bet kai suzinojau, kad pirmasis vaikelis bus berniukas gal siektiek nuliudau norejosi mergickos, bet vis del to dziaugiausi...o kai suzinojau kad antras bus mergyte tai is laimes vos nepasmaugiau savo vyro ir sunaus lotuliukas.gif gal per stipriai apkabinau dabar susimasciau... blush2.gif ax.gif g.gif
Atsakyti
Mano svajonė nuo vaikystės - turėti dvi mergytes. Net mano draugė juokiasi, kad man taip viskas išsipildė. Aišku, kai pastojau pirmąkart, galvojau, kad tik būtų sveikas. Bet vis kirbėjo ir sakiau, jei pirmas bus sūnus - tai tikrai gimdysiu dar kartą, gal pasiseks susilaukt mergytės. Na o kai paaugo pirmoji panelė, ir vėl pastojau, tai taip stipriai užsiciklinau, kad tik būtų mergytė. Tiesiog kažkaip nelabai jau gražiai ir pačiai atrodė. g.gif , bet nieko negalėjau su savo jausmais padaryt. O kokia buvo laimė, kai echoskopas 20-ą savaitę parodė, kad bus antroji dukrytė. doh.gif Tą dieną nuvažiavom į parduotuvę ir prisipirkau krūvą rausvų rūbelių. Taigi, dabar turiu dvi princeses - mano svajonės išsipildymas. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kat: 22 sausio 2007 - 21:35
As visad norejau,kad pirmas vaikas butu mergyte-pagalbininke,kai uzaugs.Aciu Dievui ja turiu....antro vaiko noreciau berniuko,bet jei butu mergaite tikrai nenuliusciau smile.gif
Kazkada pries koki 15 metu man bureja isbure,kad turesiu pirma mergaite,o antra berniuka...mergaite turiu, bus matyti kaip su antru vaiku.Zinoma visoms mamoms svarbiausia,kad vaikai butu sveiki 4u.gif
Atsakyti
as suzinojus,kad laukiuosi,net nezinodama lyties,pradejau nujausti ,kad bus sunus ir laaabai jo laukiau,bet va vyras tikejosi dukrytes...bet ir sunum dziaugiasi tongue.gif
Atsakyti
pirmo vaiko norejau mergytes, o gime berniukas tongue.gif vyrui tai dziaugsmo buvo..o antro jau laaaabai noreciau mergytes, vyras taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
Visada svajojau apie 2 vaikucius wub.gif Pirmas turejo buti berniukas,o antra mergaite.Mano svajose buvo berniukas uztarejas seses .na ir taip toliau tongue.gif O gavosi atvirksciai gime mergyte ir dabar mano pagalbininke thumbup.gif Net negaliu dabar isivaizduoti jai butu kitaip blush2.gif Labai myliu abudu savo vaikucius wub.gif
Atsakyti
o as norejau mergaites,o gyme berniukas !bet as ji labai myliu. wub.gif
Atsakyti