Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitė ar berniukas

Labai norėjome sūnelio ir jo susilaukėme wub.gif
Atsakyti
labiausiai norejome sveiko vaiko 4u.gif

dabar ir turime sveika, stipria dukryte thumbup.gif wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 05 02, 15:23)
labiausiai norejome sveiko vaiko  4u.gif

dabar ir turime sveika, stipria dukryte  thumbup.gif  wub.gif  blush2.gif

Sveiko drinks_cheers.gif
Šeip aš norėjau mergaitės, vyras berniuko biggrin.gif
Gausim berniuką ax.gif Bet man iš tikro nesvarbu smile.gif Tikiuosi antras vaisius bus mot. lyties wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė_Monika* @ 2009 05 02, 16:49)
Sveiko  drinks_cheers.gif
Šeip aš norėjau mergaitės, vyras berniuko  biggrin.gif
Gausim berniuką  ax.gif  Bet man iš tikro nesvarbu  smile.gif  Tikiuosi antras vaisius bus mot. lyties  wub.gif

o kada jau savo aukseli turesite? ax.gif
Atsakyti
kaip norejau,taip ir buvo-pirmas berniukas,antra mergyte wub.gif wub.gif
Atsakyti
pirmo tai norejom berniuko, gime berniukas biggrin.gif aisku antro norejom mergaqites, bet isejo vel berniukas. ax.gif bet svarbiausia kad abu sveiki. thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi pirmas gime berniukas,antrosios norejom dukrytes,turim nuostabe mazyle. smile.gif
Atsakyti
Jop, kad kaip panorejus taip ir butu lotuliukas.gif Ziuriu daug kam norai ir pildosi... Mes pirmo norejom berniuko, turim nuostabia mergyte, antro berniuko noretusi... biggrin.gif Aisku, svarbiausia-sveiki.
Atsakyti
as labiau norejau mergytes,o istikruju tai svarbiausia,kad vaikelis sveikas butu
Atsakyti
iki nestumo visad svajojau ir sapnavau berniuka,nestumo mmetu norejau mergaites,gime stebukliukas grazuolis berniukas mano kopija.
Atsakyti
turim pirma dukryte, tai kai laukiausi antra kart galvojau galetu but ir antra dukryte, sesem smagiau butu. bet kai echoskopas neparode kas, tai laukem slapuko leliuko. gime nuostabus sunelis. bigsmile.gif tai dabar neisivaizduoju kaip galejo buti kitaip biggrin.gif. dabar galvoju kokia kvaila buvau doh.gif kad nesamones galvojau. juk svabu sveikas vaikutis. uztat dabar labai myliu ir dziaugiuo savo vaikuciais smile.gif
Atsakyti
Sveiko vaiko, geriau mergytės smile.gif Tai dabar turiu net dvi ax.gif
Atsakyti