Labai norėjome sūnelio ir jo susilaukėme
labiausiai norejome sveiko vaiko
dabar ir turime sveika, stipria dukryte
dabar ir turime sveika, stipria dukryte
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 05 02, 15:23)
Sveiko
Šeip aš norėjau mergaitės, vyras berniuko
Gausim berniuką Bet man iš tikro nesvarbu Tikiuosi antras vaisius bus mot. lyties
QUOTE(Panelė_Monika* @ 2009 05 02, 16:49)
Sveiko
Gausim berniuką Bet man iš tikro nesvarbu Tikiuosi antras vaisius bus mot. lyties
o kada jau savo aukseli turesite?
kaip norejau,taip ir buvo-pirmas berniukas,antra mergyte
pirmo tai norejom berniuko, gime berniukas aisku antro norejom mergaqites, bet isejo vel berniukas. bet svarbiausia kad abu sveiki.
Kadangi pirmas gime berniukas,antrosios norejom dukrytes,turim nuostabe mazyle.
Jop, kad kaip panorejus taip ir butu Ziuriu daug kam norai ir pildosi... Mes pirmo norejom berniuko, turim nuostabia mergyte, antro berniuko noretusi... Aisku, svarbiausia-sveiki.
as labiau norejau mergytes,o istikruju tai svarbiausia,kad vaikelis sveikas butu
iki nestumo visad svajojau ir sapnavau berniuka,nestumo mmetu norejau mergaites,gime stebukliukas grazuolis berniukas mano kopija.
turim pirma dukryte, tai kai laukiausi antra kart galvojau galetu but ir antra dukryte, sesem smagiau butu. bet kai echoskopas neparode kas, tai laukem slapuko leliuko. gime nuostabus sunelis. tai dabar neisivaizduoju kaip galejo buti kitaip . dabar galvoju kokia kvaila buvau kad nesamones galvojau. juk svabu sveikas vaikutis. uztat dabar labai myliu ir dziaugiuo savo vaikuciais
Sveiko vaiko, geriau mergytės Tai dabar turiu net dvi