Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitė ar berniukas

QUOTE(v_alerija @ 2009 03 23, 13:31)
As laabaai norejau dukrytes o vyras lauke sunelio ir susilauke, gal antras vaikelis bus mazyte dukryte g.gif

Taip atrodo, kad nusivylusi esi... Rašai, kad vyras netgi susilaukė sūnelio g.gif Nesuprantu, kad berniukas, tai reikia jau mažiau jį mylėti, nes jis neišpildė tavo svajonių turėti dukrytę? O jei ir kitas vaikelis bus berniukas, tai kas tada?
Nesupyk tik, bet mano nuomonė tokia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovilytej: 27 kovo 2009 - 09:46
as sirdy labiau mergytes norejau ax.gif bet savo berniuka pilvinuka myliu lygiai tiek pat, kiek ir dukryte buciau mylejusi wub.gif zinau tokiu atveju, kai tevai visa gyvenima priekaistavo vaikui, kd gime ne tuo, kuo reikejo blink.gif nesuprantu tokiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ija27 @ 2009 03 27, 13:43)
as sirdy labiau mergytes norejau  ax.gif bet savo berniuka pilvinuka myliu lygiai tiek pat, kiek ir dukryte buciau mylejusi  wub.gif zinau tokiu atveju, kai tevai visa gyvenima priekaistavo vaikui, kd gime ne tuo, kuo reikejo  blink.gif nesuprantu tokiu  schmoll.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(malinkaja18 @ 2009 03 20, 16:41)
:
kad sveikas vaikas gimtu reik save priziuret,ta prasme valgyt sveikai itt... biggrin.gif

priziurek save kiek nori - bus koks genetinis nukrypimas pas mama ar pas teti, ar neduok dieve pas abu sutaps - jokia prieziura nepades, o ir amzius savo daro. jei tik maistas apsprestu leliuko sveikatele - butu laaaaaaaabai gerai. nors pas mano mergytes viskas ok - visu pirma dievuliui dekojau kad sveikutes gime, ir kai echoskopu ziurejo - svarbiau buvo suzinot kad viskas ok, o tik paskui kas tarp kojyciu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ija27 @ 2009 03 27, 11:43)
as sirdy labiau mergytes norejau  ax.gif bet savo berniuka pilvinuka myliu lygiai tiek pat, kiek ir dukryte buciau mylejusi  wub.gif zinau tokiu atveju, kai tevai visa gyvenima priekaistavo vaikui, kd gime ne tuo, kuo reikejo  blink.gif nesuprantu tokiu  schmoll.gif

o cia jau moraliniu sadizmu kvepia ir asmenybes zlugdymu. nei pateisint nei suprast tokiu isgamu negaliu schmoll.gif
Atsakyti
as tai ir norejau berniuko tai berniukas ir gime clap.gif 2.gif user posted image
Atsakyti
As labai norejau mergytes rolleyes.gif ir nestumo metu buwau isitikinus,kad nesioju mergyte biggrin.gif zwilgsniai krypdawo i ruzawas spalwytes,rubeliu dairiaus mergaitisku,sapnuodawau dukryte...toks buvo stiprus isitikinimas...ir ka jus manot,21 savaite echoskopas parode mums per wisa ekrana didelius kiausiukus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aisq buwau soke,ir isejus is poliklinikos prawirkau,kad kur gi mano dukryte,bet cia greiciausiai tokie jausmai buvo todel,kad buvo kazkoks mano keistas isitikinimas,kad mergyte,net nemoku paaiskint ka tada jauciau...bet wiskas greit praejo,as labai dziaugiausi,kad sunytis,o dbr kai ji turiu,neisiwaizduoju sawes be jo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
As tai paslapcia tikejausi kad bus mergyte....Taip ir buvo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
as nuo pat pirmos dienos kai tik suzinojau kad laukiuosi visiem sakiau, kad "pamatysit bus berniukas" biggrin.gif ir tikrai gime berniukas.. nuo pat paauglystes svajojau apie sunu.. nezinau kodel bet man tokia nuojauta kad dukrytes gyvenime ir neturesiu... smile.gif
Atsakyti
Visus tris kartus norejau mergytes ir mergytes turiu wub.gif
Atsakyti
Visada norejau mergaites, bet vyras taip ausis prazyse del berniuko, kad ir pati pradejau noreti berniuko, o gime mergaite. Valio! lotuliukas.gif
Atsakyti
norejau mergaites,nes visos drauges turi berniukus ir po 2,tai nuprotet galima,man mergaites swelnesnes,geresnes,aciu dievui iir gime dukryte thumbup.gif
o vyras vis sake bus berniukas,noriu berniuko,bet kaip myli dukra neapsakit,sako dabar neisivaizduoja berniuko smile.gif
Atsakyti
Kai tik pastojau, tai labai norejau kad butu berniukas. Bet kai po 20 sav suzinojau kad laukiausi mergaites kazkaip nenusiminiau visai. O kai gime tai labai dziaugiuosi kad mergyte smile.gif
Atsakyti