kvailas klausimas - svarbu kad sveikas kudikis gimtu.
QUOTE(lina-kameja @ 2009 03 18, 10:44)
QUOTE(Kribuk @ 2007 01 15, 09:00)
Labukas. Smalsu sužinoti, ko labiau laukėte, mergaitės ar berniuko? Aišku, daug kas atsakys, kad nesvarbu, svarbu, kad sveikas. Tam pritariu, sveikata svarbiausia, bet vistiek... giliai savo viduje pasvajojote, ko norėtumėte labiau...
Aš tai kai tik pastojau, svaigau dėl mergytės. Dar jai negimus svajojau kaip ją puošiu gražiom suknelėm, kaip šukuosiu ir pinsiu kasytes, kaip pirksiu gražiąsias lėles. Labai norėjau mažos princesytės. Na ir svajonė išsipildė.
Aš tai kai tik pastojau, svaigau dėl mergytės. Dar jai negimus svajojau kaip ją puošiu gražiom suknelėm, kaip šukuosiu ir pinsiu kasytes, kaip pirksiu gražiąsias lėles. Labai norėjau mažos princesytės. Na ir svajonė išsipildė.
sveiki
ir mano svajone issipilde-turiu dukryte
siaip as manau, jog kai mamytes sako, kad jaucia , jog tures berniuka ar mergyte, tai jos jaucia ta vaikiuko lyti, kurios pacios samoningai troksta
ir nesuprantu niekaip tu mamu, kurios nusivylusios gimusio vaikucio lytim, ji maziau myli ar apskritai atsisako...
Papildyta:
visai nekvailas.
aisku pats svarbiausias dalykas - mazo zmogucio sveikata -kitaip ir but negali, bet vistiek beveik visos kazkurios lyties troksta bent siek tiek labiau
pvz, as norejau mergytes, ja dabar ir turiu taciau, jei ir butu gimes berniukas, tai ji lygiai taip pat beprotiskai myleciau
QUOTE(lina-kameja @ 2009 03 18, 09:44)
QUOTE(Raske80 @ 2009 03 20, 14:56)
visai nekvailas.aisku svarbiausia kak sveikas butu bet as vistiek labai norejau pirmagimio sunaus ir sulaukiau...gime sveikut sveikutelis.
kad sveikas vaikas gimtu reik save priziuret,ta prasme valgyt sveikai itt...
Net minciu nebuvo,kad noriu to ar ano,svarbiausia,kad tik sveikas butu
Pirmas gime berniukas.Labai dziaugiausi.
Antras gime berniukas.Taip pat dziaugiausi.
Esu labai laiminga.
Antras gime berniukas.Taip pat dziaugiausi.
Esu labai laiminga.
Sveikutes mano sirdele jaute,kad turesiu berniuka ir sapnavau 3kart,kad turiu berniuka grazu,tamsu jis man sapne sypsodavos... tai kai pirma ekoskopija padare iskart pasake,kad berniukas ir gime berniukas, toks pat grazus kaip ir sapne norejau berniuko,net nzn kodel...