mes abu buvom isitikine kad bus mergaite,ir abu labai norejom.bet deje berniukas.bet svarbiausia kad sveikas
O mes su vyru lb norejome berniuko , as net sapnuodavau kad pagimdau berniuka , paskui 20 nestumo sav suzinojom kad bus berniukas , buvom labai laimingi. Na stai ir turim suneli
svajojom apie berniuka-gime berniukas, antro irgi norejom berniuko- turim ir antra trecio noreciau mergytes pagrandukes-tikiuosi taip ir bus kazkada
visada kai svajodavau apie seima pirma vaika isivaizdavau sunu.gime dukra kai laukiausi antrojo vaikelio,maniau -na dabar tikrai turetu buti sunus.gime vel dukra
myliu jas be proto jos mano princeses.tik nemaniau kad mokesiu aukleti mergaites yra kaip yra,apseisim be gimines pratesejo
myliu jas be proto jos mano princeses.tik nemaniau kad mokesiu aukleti mergaites yra kaip yra,apseisim be gimines pratesejo
Mane nuojauta apgavo, as maniau, kad nesioju mergyte, bet echo parode, kad ne. Bet jokio skirtumo, svarbu viskas baigesi gerai
Mes galvojom, kad gims berniukas. Net vardas buvo išrinktas tik berniukui. Bet... turim nuostabią mergytę ir tuo labai džiaugiamės
as pati turiu sese,ir labai svajojau tureti berniuka... ir ir norejo kavalieriaus,o db ir turim ir labai dziaugiames... myliu savo vyrus labai
QUOTE(perlixike @ 2009 03 14, 15:25)
svajojom apie berniuka-gime berniukas, antro irgi norejom berniuko- turim ir antra trecio noreciau mergytes pagrandukes-tikiuosi taip ir bus kazkada
Pati geriau ir nebūčiau parašius, tik tiek kad mes dar tik vieną berniuką teturim, bet antro labai labai norėčiau irgi berniuko (neilgai trukus), kad galėtų kartu žaisti, kartu į darželį ir mokyklą eiti, o vėliau abu kartu globotų, saugotų ir gintų pagrandukę sesytę
as nestumo metu vis sapnuodavau, kad turiu mergyte, bet sapnai neissipilde ir turime sunu
Kadangi jau turejau sunu, labai norejau dukrytes (jauciau kad bus), kai gime mergaite labai dziaugiausi ir dabar neatsidziaugiu