Turiu pirmaji sunu, tai antro tikejausi mergaiciukes, bet saunu turiu antra suneli ir juos abu labai myliu, gal trecias kudikelis (kadanors) bus mergyte.
QUOTE(Virginija Šimkiene @ 2009 02 25, 14:39)
Turiu pirmaji sunu, tai antro tikejausi mergaiciukes, bet saunu turiu antra suneli ir juos abu labai myliu, gal trecias kudikelis (kadanors) bus mergyte.
Pas mus lygiai tokia pati situacija
Kad ir kaip sunku patikėti, bet meldžiausi, kad tik sveikas kūdikis gimtų, visai nesvarbu kas, kadangi kai laukiausi mane operavo, tai tik meldžiau, kad viskas būtų gerai. Ir ačiū Aukščiausiajam jis man prieš pat mano gimtadienį padovanojo nuostabią mergytę . Beje visą nėštumą (kol dar nežinojau ko laukiuosi, visi kai susitarę porino, kad susilauksiu sūnelio, o aš sapnavau kad gims mergytė , nors net kai pagaudavau save mąstant apie tai kas bus niekada nemasčiau, kad geriau būtų tas ar tas, vis pasidžiaugdavau tiek pagalvojus apie sūnelį tiek apie dukrytę, vardelius abiems turėjau ir beproto laukiau kūdikėlio
norejau mergytes ir sulaukiau. Galvojau mergaites buna ramesnes uz berniukus,nes vyras neramus buvo mazas ,bet pasirodo ir mergaites gimsta su charakteriu
Lėlytės
dauguma vyru nori tureti berniukus, deja ne visiems norams lemta isipildyti, bet manau svarbiausia kad lelius butu sveikas. Mes irgi pirma turim mergaite tai antro kaip ir norejosi berniuko bet turim dar viena mergyte ir labai dziaugiames.
Turiu tokia pazystama kuri laukesi irgi leliaus tai vyras labai norejo berniuko ir kai jie nuejo daryti echo tai daktare pasake kad bus mergyte, tai tetis isleke is nervu i lauka parukyti, aisku mamytei buvo labai nepatogu pries daktare del vyro ir tuo paciu labai skaudu jai paciai
bet susilauke jie mergytes ir dabar tetis labai patenkintas ir neiskiriami draugai
Turiu tokia pazystama kuri laukesi irgi leliaus tai vyras labai norejo berniuko ir kai jie nuejo daryti echo tai daktare pasake kad bus mergyte, tai tetis isleke is nervu i lauka parukyti, aisku mamytei buvo labai nepatogu pries daktare del vyro ir tuo paciu labai skaudu jai paciai
bet susilauke jie mergytes ir dabar tetis labai patenkintas ir neiskiriami draugai
as kazkaip galvojau,kad gims berniukas,o vyras sake,kad mergyte ir atspejo.Dabar turim nuostabia mergyte.
as kazkaip berniuko norejau, net nezinau kodel, bet kai suzinojau kad laukiuosi mergaites kazkaip ne truputuka nenusiminiau, o dabar labai dziaugiuosi kad turiu panele ir net neisivaizduoju kad galejo buti kitaip...
Pirmos norejau mergytes, gime mergyte. Antro galvojau gal berniukas? Gime mergyte, labai labai labai dziaugiuosi, taip smagu abi paneles suknytem papuost
Na trecio tai vasai jau ir berniuko noreciau, o kaip bus taip ir gerai bus
Na trecio tai vasai jau ir berniuko noreciau, o kaip bus taip ir gerai bus
na, kaip ir visu mamu didziausias noras buvo, kad lelius sveikas gimtu... o norejau , kad sunutis butu... ir buvo
giliai sirdy labiau norejosi mergytes,nors is tikruju apie tai nelabai galvojau svarbiausia buvo kad butu viskas gerai ir sveikas vaikutis.Turim nuostabia mergyte.