Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitė ar berniukas

Kažkaip niekad nesureikšminom vaikų lyties- svarbu ,kad sveiki.Gal todėl turim ir berniuką ir porą mergaičių
Atsakyti
Norejau dukrytes ir turiu nuostabiausia mergaiciuke bigsmile.gif
dabar noresim jau broliuko, bet jei bus mergyte, tikrai nenusiminsiu, busim moterisku kompanija aplink tetuka lotuliukas.gif
Atsakyti
Norejau mergytes ax.gif
kai laukiausi,tai drauges, kolegos,gydytojai..sake, kad pas mane tai tikrai berniukas bus.Vieni is eisenos sprende,kiti is pilvo formos,treti is veido ir T.t...Tai man taip buvo ikalta i galva, kad bus berniukas ( net varda " berniukas " turejo )
Ketvirtam menesi suzinijau kad MERGYTE biggrin.gif Buvo maloni staigmena.Tai dabar jau antra men.supuoju savo storazande 4u.gif
Sekmes visoms maytems 4u.gif
Atsakyti
Visada norėjau tik sūnaus, ir kol laukiausi buvo išrinktas vardukas berniukui, mergytės visai nenorėjau, bet dabar... net neįsivaizduoju gyvenimo be savo mažylės, beprotiškai myliu savo gražuolę dukrytę mirksiukas.gif
Atsakyti
Iki ultra garso tyrimo galvojau kad bus mergaite,nes daug kas sprende is eisenos.Staigmena buvo kai pasirode pimpaliukas.Norejosi mergaiciukes labiau,bet turim nuostabu suneli wub.gif musu dziaugsmeli wub.gif
Atsakyti
Visada labai norejau pirmo sunaus smile.gif taip ir atsitiko, dabar turiu storiazandi vyruka blush2.gif wub.gif nors paslapcia ir antro sunelio noreciau doh.gif
Atsakyti
Jau turėjom mergaitę todėl vyras l.norėjo sūnaus, tačiau visi manė, kad šansų maža, kadangi iš jo giminės pas visus jei jau mergaitės gimsta-tai tik mergaitės ir atvirkščiai. Musiškis ilgai "nesirodė"žiūrint echoskopu, ir tik apie 7 mėn. gyd. pasakė ką mato, taigi dabar laimingi turim porelę biggrin.gif
Atsakyti
Is pradziu buvo nesvarbu kas bus tik kad sveikas,vyras labai norejo mergaites,as ir sapnavau visa nestuma mergaite,visi aplinkui sake bus tikrai berniukas,tai kazkaip ir isikaliau kad bus berniukas net kai snekejau apie savo pilvinuka sakiau JIS,bet 7 men pasake lig ir mergaite bet % labai mazai nes vaikas sedejo ir blogai matesi,taciau gime nuostabi mergaite wub.gif vyro dziaugsmui nebuvo ribu,o as skraidziau padebeseis bigsmile.gif
Atsakyti
labai norėjau mergytės wub.gif turiu thumbup.gif vyras turbūt apie sūnų pasvajodavo, bet aš tom mergaitiškom grožybėm užbūriau jį, tai labai laukė mūsų dukrytės biggrin.gif
Atsakyti
Norejau mergaites, o ir nuojauta visalaik sake, kad bus mergyte. Echoskopu lyti pamate tik pries pat gimdyma, visa nestuma panele slapstesi biggrin.gif
Atsakyti
man buvo nesvarbu, o vyras norejo labiau berniuko 4u.gif dabar ji ir turim, laukiam kol gandras atnes mergaite blush2.gif
Atsakyti
Visą laiką svajojau apie mergytę. Ją ir turiu wub.gif thumbup.gif Nors visi sakė, kad bus berniukas 4u.gif Bet širdelėj tikėjau, kad turėsiu mažą princesytę wub.gif
Atsakyti