Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitė ar berniukas

visą pirmąjį nėštumą tikėjau, kad bus mergytė...taip ir atsitiko - turiu mergytę wub.gif
antrąjį nėštumą nuo pat pradžių buvau įsitikinusi, kad gims berniukas...ir štai - turiu berniuką wub.gif
taigi, turiu viską, apie ką svajojau wub.gif cool.gif
Atsakyti
Pirmas gime berniukas,todel antro labai norejom mergytes.Ir turim poryte. wub.gif
Atsakyti
Mna echo zadejo mergaite,labai jos norejau,bet gime berniukas biggrin.gif aisku dziaugiausi taip pat,kai gime nebuvo jau jokio skirtumo,bet antro vaiko labai noreciau mergytes,itariu bus berniukas smile.gif
Atsakyti
Turiu du berniukus, ko tikėjausi, tas ir gimė. Jei kada turėsiu trečią , tai tikiuosi, kad mergytė bus smile.gif
Atsakyti
turiu du berniukus thumbup.gif su vyru pasvajojame apie trecia leliuka wub.gif o svajojame apie vaikuti, o ne apie mergyte ar berniuka unsure.gif man lytis visiskai nera svarbi schmoll.gif
Atsakyti
vyras labiau pirmo norejo kazkodel berniuko, o man buvo nesvarbu kas gims, svarbu sveikas vaikas......issipilde vyro svajone biggrin.gif
Atsakyti
as tai norejau ir mergytes ir berniuko tongue.gif o vyras svajojo apie mergate, tai ir turim mergyte uogyte 4u.gif
Atsakyti
Kadangi pirmas nebuvo labai didelio skirtumo, eko pazadejo mum mergyte wub.gif nors MB nuo pat pradziu sake kad mergyte bus, mergyte ir turime 4u.gif kazkaip apie antra negalvoju - bet visgi sirdute taip vel link mergytes linksta , zinoma labai jau neblogai butu porele 4u.gif
Atsakyti
istiesu.
per visa nestuma mes nezinojome ka turesime. bet ne specialiai.o tiesiog taip jau atsitiko.
slapta tikejausi mergytes wub.gif
ir labai pykau jei kas pasakydavo, kad pas mane pilvuke berniukas.

bet uztat dabar kai turiu mergyte.noriu ir berniuko.smile.gif
Atsakyti
Tik suzinojus, kad laukiuosi, nuo pat tos akimirkos sirdis sake, kad gims mergyte. Taip ir bus, jau bet kada laukiame gimstancios mergytes, nes 20 savaite parode echo. smile.gif
Atsakyti
Na o musu eho jau 12sav parode, kad berniukas bus wub.gif nors zinoma daktare nepatvirtino 100%. Vyrui nebuvo svarbu kas gims, bet as norejau berniuko, o antros noreciau mergytes biggrin.gif
Atsakyti
Aš labai norėjau berniuko, pastojus sapnavau kad bus berniukas, 18sav eco patvirtino ir dabar turiu savo išsvatotą, susapnuotą pupuliuką wub.gif wub.gif
Atsakyti