visą pirmąjį nėštumą tikėjau, kad bus mergytė...taip ir atsitiko - turiu mergytę
antrąjį nėštumą nuo pat pradžių buvau įsitikinusi, kad gims berniukas...ir štai - turiu berniuką
taigi, turiu viską, apie ką svajojau
Pirmas gime berniukas,todel antro labai norejom mergytes.Ir turim poryte.
Mna echo zadejo mergaite,labai jos norejau,bet gime berniukas aisku dziaugiausi taip pat,kai gime nebuvo jau jokio skirtumo,bet antro vaiko labai noreciau mergytes,itariu bus berniukas
Turiu du berniukus, ko tikėjausi, tas ir gimė. Jei kada turėsiu trečią , tai tikiuosi, kad mergytė bus
turiu du berniukus su vyru pasvajojame apie trecia leliuka o svajojame apie vaikuti, o ne apie mergyte ar berniuka man lytis visiskai nera svarbi
vyras labiau pirmo norejo kazkodel berniuko, o man buvo nesvarbu kas gims, svarbu sveikas vaikas......issipilde vyro svajone
as tai norejau ir mergytes ir berniuko o vyras svajojo apie mergate, tai ir turim mergyte uogyte
Kadangi pirmas nebuvo labai didelio skirtumo, eko pazadejo mum mergyte nors MB nuo pat pradziu sake kad mergyte bus, mergyte ir turime kazkaip apie antra negalvoju - bet visgi sirdute taip vel link mergytes linksta , zinoma labai jau neblogai butu porele
Na o musu eho jau 12sav parode, kad berniukas bus nors zinoma daktare nepatvirtino 100%. Vyrui nebuvo svarbu kas gims, bet as norejau berniuko, o antros noreciau mergytes
Aš labai norėjau berniuko, pastojus sapnavau kad bus berniukas, 18sav eco patvirtino ir dabar turiu savo išsvatotą, susapnuotą pupuliuką