Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitė ar berniukas

nuo paauglystės visiems aiškinau, kad jei turėsiu vaikų, tai tik berniukus. mat augau su sese ir pusseserem, tai labai troškau ko nors iš vyriškos giminės bigsmile.gif kai sužinojau, jog laukiuosi, net minties nekilo, kad ten ne vyrukas. biggrin.gif vyras net pyko, kad pilvuko gyventoją atkakliai vadinau bachurėliu, sakė, o jei ten mergaitė. smile.gif aišku, echo parodė, kad berniukas ir neapsiriko.
Atsakyti
O as visada svajojau apie mergyte... blush2.gif Kai suzinojau, kad laukiuos vadinau savo Pupa.. Visa nestuma... Daktarai nemate, o veliau pasake, kad bus mergyte... nestuke.gif Susipirkau rozinius rubelius... wub.gif Gime berniukas thumbup.gif Pirmas minutes paverkiau, o po to... Dziaugiuos... rolleyes.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
As budama nescia 2-a menesi susapnavau nuostabu berniuka, taigi visa nestuma apie ji ir tegalvojau, o be to echo tai patvirtino wub.gif . Kadangi tai pirmas mano vaikelis, visiskai nebuvo svarbu-kas. Beje, antras - taip pat nebutu svarbu. Nors vyresnis brolis globojantis jaunesne sesyte labai faina tongue.gif smile.gif Na, jei tris berniukus tureciau, tada jau gal butu noreciau, kad ketvirtas vaikelis butu skirtingos lyties. Siaip neisivaizduoju, kaip galima noreti butent to ar ano. Tada jausciausi kalta pries vaika, jei gimtu kitos lyties nei norejau blush2.gif
Atsakyti
Mes svajojome, kad bus poryte iki pat gimdymo, nes antras leliukas lyties nesirode mirksiukas.gif blush2.gif Bet yra du berniukai ir esame labai patenkinti thumbup.gif Po keliu metu noriu vel dvieju (nors tai jau neberalu blush2.gif ), ir visai nesvarbu, mergaiciu ar berniuku blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
kai suzinojau,kad laukiuos,man is karto suknibzdejo mintis,kad bus berniukas su ta mintim as pravaiksciojau visa nestuma,ir kai 6men per exoskopija parode berniuka,dziaugsmas buvo didziulis wub.gif ,nors tikrai man nebuvo skirtumo kas gims schmoll.gif ,tiesiog is karto berniukas akyse stovejo... taip ir gime mano bernuzelis thumbup.gif
Atsakyti
Kazkaip pirmas vaikelis nebuvo svarbu, bet giliai sirdyje norejau berniuko blush2.gif kai 12 sav padare echo, ginekologe sake jog mano kad berniukas bigsmile.gif tai nuo tada vyras issisiepes vaiksciojo lotuliukas.gif bet aisku nebuvo 100% garantijos, juk tik 12 savaiciu buvo, bet ginekologe pataike thumbup.gif
Atsakyti
Norėjau berniuko ir turiu berniuką biggrin.gif Nors tai greičiau buvo ne tik noras, bet ir kažkokia nuojauta. Nesigailiu visiškai. Esu labiau vyriška moteris, jei taip galima išsireikšti. Manau, kad nesugebėčiau tinkamai užauginti dukros ax.gif . Ir man visada atrodė, kad vyrams gal šiek tiek lengviau. Aš tai kaip įsivaizduoju - vyru tapti sunku. Paauglystė, muštynės, savo vietos radimas, įsitvirtinimas, toliau susiranda darbą, būstą, sukuria šeimą ir ... ramiai sau gyvena. Na jei turi kokių ambicijų, siekia praturtėti ir pan. Na aš bent taip įsivaizduoju. Na gal dar kažkiek pasipergyvenimų turi atėjus vidurio amžiaus krizei ar sutrikus potencijai.
Tuo tarpu mergaite būti lyg ir nesudėtinga. bet moterims yra šiokio tokio darbelio - darbas, išsilavinimas, namie buitis, vaikų priežiūra ir auklėjimas. Dėja, daugelio vyrai dar nesuvokia, kad buitis - tai visų šeimos narių reikalas. Netikit, užeikit į tėčių forumą, ten tokios įspūdingos temos "kas pigiau žmona ar tarnaitė " ir panašiai. O kur dar pastoviai rūpintis savo išvaizda. Tikrai gi nevisos mes "ledinės" gimstam smile.gif
Pavariau čia aš offtopic, nepykit ax.gif . Bet ir ateity tik berniukų norėsiu. Aišku, nedaryčiau tragedijos, jei pagimdyčiau dukrą. Ir mylėčiau ne mažiau, nei sūnų. Tik aš vitiek manau, kad berniukams tiesiog lengviau gyvent.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuikių_dainos: 28 gruodžio 2008 - 10:07
Mano vyras labai norejo berniuko,as irgi. Tai ir gime berniukas,nors jeigu butu mergaite,butu gerai,bet veliau lauktume ir berniuko. O kai yra berniukas tai net negalvoju apie antra vaika. Bet jeigu ir butu tai nenusiminciau jei ir kitas butu bernas. O dvieju mergaiciu gal nenoreciau schmoll.gif
Atsakyti
...tikejausi berniuko, nes gimineje labai jau daug tu moterisku. Idomiai priemiau minti, kad bus mergaite. Keistoka buvo truputi....Dabar butu keista auginti sunu. Atrodo, kad "nemokeciau". Jei butu antras, ir vel noreciau berniuko. ..
Atsakyti
as norejau mergytes.mergyte juk mamytes dziaugsmelis thumbup.gif tai ir turiu savo pupyte wub.gif
Atsakyti
budama nescia jauciau lyg bus berniukas, gal ir norejosi labiau sunelio, nes broliai abudu turejo po dukrele, gal del to taip biggrin.gif nesimate echoskopu lyties, suzinojau tik pagimdzius kad turiu merguzele ax.gif dabar neisivaizduoju kad butu vietoj dukters sunelis, bet po keliu metu mielai wub.gif
Atsakyti
kol nebuvau nestuke.gif pagalvodavau apie suneli, bet kai pastojau pasidare nebesvarbu nes labai dziaugiausi ir taip kad turesiu maza kudikeli wub.gif
Atsakyti