Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitė ar berniukas

as tai labai labai norejau berniuko! labai labai 4u.gif zinoma ir mergyte butu gerai bet berniukas dar geriau thumbup.gif
Atsakyti
Norejom abu mergaites, bet paaiskejo, kad bus berniukas, taciau po kurio laiko jau net negalejom isivaizduot nieko kito kaip berniuko smile.gif
Atsakyti
DUKRYTĖ- mano svajonė wub.gif , kai nešiojau sūniuką, buvau įsitikinus, kad gims mergytė, bet apsirikau, nors nenusivyliau ir aišku labai džiaugiausi mažyliu smile.gif , bet užtat dabar ant rankų supuoju dukrytę thumbup.gif ir jaučiuosi taip lyg jau turėčiau viską ko tik žmogus gali norėti drinks_cheers.gif
Atsakyti
pirmas - berniukas mirksiukas.gif
antrą neštumą svajojau vėlei apie sūnų blush2.gif .....
Po echo. - mergyte biggrin.gif
Ji nuostabi thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Vyras labai norėjo mergytės, o aš žinojau, tiesiog jaučiau, kad bus sūnus, nors iki pat gimdymo nežinojom vaikelio lyties. Mano nuojauta manęs neapgavo - turim sūnelį wub.gif
Atsakyti
4u.gif mes auginame du vyrus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nors labai norejau mergaites cray.gif bet tiek to,gal dar veliau,jeigu nesutingesiu g.gif
Atsakyti
mes su vyru abu laukem berniuko, o as tikejau kad kitaip ir buti negali... ax.gif
ir gime bachuras rolleyes.gif tikras fainumas smile.gif
Atsakyti
Pirmo ir norejom berniuko thumbup.gif antro aisku laukem kitos lyties,bet gime berniukas.Buvau biski nusivylusi is pradziu,bet dabar net neisivaizduoju salia saves mergaites,nenoreciau schmoll.gif esu patenkinta gyvendama tarp vyru thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
aš kažkaip labai norėjau mergaitės wub.gif man kaip vienišai mamai tuomet atrodė, kad turėsiu padėjėją kai paaugs,bus lengviau auginti,bet po echo pasakė, kad bus berniukas thumbup.gif ir labai juo džiaugiuosi kažkaip dabar jau ir neįsivaizduoju savęs su mergaite... bet mergaičiukė vis dar liko svajone cray.gif
Atsakyti
Mes su vyru kazkaip nuo pradziu norejome berniuko,dabar neisivaizduoju kaip galeciau neturet mergaites smile.gif smile.gif ji tokia fainuole,drauge mano mazoji.
user posted image
Atsakyti
o as kol dar nebuvau nescia labai norejau mergaites smile.gif bet kai suzinojau kad laukiuosi, net pati stebejausi, nu ant roziniu rubeliu isvis netrauke, o paskui suzinojom kad turesim berniuka smile.gif buvau labai laiminga wub.gif
Atsakyti
pirmo norėjau sūnaus, tai ir turiu sūnų, o antro vaiko - tai mergaitės, tai ir gimė mergaitė wub.gif
Atsakyti