As visada labiau norejau mergaites Vyras taip pat. Bet kai pastojau, buvo laikas kai pasvajodavau apie berniuka...
O dabar su vyru kalbam, kad kas pirmagimis - nelabai svarbu, bet sekancio tai jau noretume berniuko... juk taip norisi tureti porele
Kazkaip visa laik galvojau,kad tik butu sveikas,viskas butu gerai ir tiek..Turim berniuka ir labai dziaugiames,aisku vyras tai norejo sunaus.
as norejau mergaites, vyras berniuko! sekancio noriu mergaites, vyras berniuko
Pries pastojant tikrai buvo nesvarbu, kai pastojau ir pat pradziu irgi buvo nesvarbu, bet vyras visada sakydavo, kad bus berniukas, jis kazkodel buvo isitikines 100 proc.(dar net tada sake kai nezinojo echoskopo rezultatu), nors sake ir dukryte myles. tada ir as turbut uzsikreciau. kad noriu sunaus, ir kazkaip jauciau, kad bus berniukas, parduotuveje, kazkaip net akys i mergaitiskus rubelius nekrypo, ir ir vardo mergaitisko kaip ir neturejome isrinke, o dar kai susapnavau, kad gims sunus apie nieko daugiau ir negalvojau.Ir ka....gime grazuolis melynakis (kol kas), rubuilis (dabar jau) SUNELIS
P.S. drauge kartu su manim laukesi, jos vyras baisiai mergytes norejo, ir apie sunu net minties nebuvo ir gime jiems mergyte. Dabar juokaujam: "ka norejom, ta ir gavom".
P.S. drauge kartu su manim laukesi, jos vyras baisiai mergytes norejo, ir apie sunu net minties nebuvo ir gime jiems mergyte. Dabar juokaujam: "ka norejom, ta ir gavom".
man labai norisi mergaitės,kai ėjau echoskopija daryti tik išgirsdavau vyrišką lytį,pasak daktarų rimta lytis,žinoma apsidžiaugiau,bet dar nepagimdžiusi,o gimdysiu už savaitėlės jau noriu antro vaikelio ir būtinai mergytės,man jos tokios mielos ,bet turėsiu pirmiau pacaniuką,kuris ateityje mano mergytę prižiūrės ir apgins ,tikiuosi tūrėti mažyle
Echoskopas nieko nerode. Vieni gyd. sakydavo, kad sunus, kt --mergaite, nes "sarmatlyva" (nes nieko nerodo). Visa nestumo pradzia sapnuodavau mergyte, taciau visi giminaiciai, o ir tie keli gyd kazkokiu keistu budu sugebejo ikalti, jog turesim sunu, o ir vyro giminej vieni bernai.
Kai pasake, kad turim mergyte, vyrui net kojas pakirto ir man sekunde buvo tarsi protas aptemes:ka....ne sunus......
Dabar keikiu save uz tokias mintis, nes nesvarbu kas bus ir kelintas tai vaikas. Vis tiek mamai bus mylimiausias kleckas.
P.S. Kai nuvede i gimdykla akusere psiziurejusi i dryzi ant pilvo is karto pasake, kad bus pana (juostele eina graziai istisai ir niekur neissiskiria, bet gal cia vel tik atsitiktinumas ).
Kai pasake, kad turim mergyte, vyrui net kojas pakirto ir man sekunde buvo tarsi protas aptemes:ka....ne sunus......
Dabar keikiu save uz tokias mintis, nes nesvarbu kas bus ir kelintas tai vaikas. Vis tiek mamai bus mylimiausias kleckas.
P.S. Kai nuvede i gimdykla akusere psiziurejusi i dryzi ant pilvo is karto pasake, kad bus pana (juostele eina graziai istisai ir niekur neissiskiria, bet gal cia vel tik atsitiktinumas ).
As visa nestuma nezinojau,ka turesiu,nerode savo grozybiu .O gime nuostabi mergyte Dabar net neisivaizduoju saves auginancios berniuka.
Nuo pat pradžių tiesiog jaučiau, kad bus mergytė Net vardas savaime atsirado-nors vėliau , echoskopu patvirtinus, jog laukiuosi mergytės, bandėm rinktis vardą-tačiau liko pirmasis.
Beje, vyras norėjo dukrytės, o mano širdis svajojo, kad pirmas bus berniukas-tiesiog taip norėjau.
Auginam nuostabią dukrytę ir esam tiesiog laimingi
Beje, vyras norėjo dukrytės, o mano širdis svajojo, kad pirmas bus berniukas-tiesiog taip norėjau.
Auginam nuostabią dukrytę ir esam tiesiog laimingi
Nors vaikas buvo siurpriziukas,kadangi iki galo echoskopas taip ir neparode kas pilvelyje gyvena,taciau as net nezinau kodel bet tiesiog jauciau,tikejau,kad bus mergaite,be proto troskau dukrytes Mano nuojauta pasitvirtino,as net varda buvau sugalvojus tik mergytei